Yazar |
Mesaj |
-
todeathclan
Aktif Üye
|
17.08.2009, 09:07 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
todeathclan yazmış: Bakın Beyler Aslında Hacklemek Basit Yolları Var Bedava - Sitem Ayrıntılara Girmiyor Mesela Size Biri İletişimden Mesaj Yazdığında Adamın İp Si Sizde Gözükür Başkasının İp Siyle Neler Karşı Taraftakine Neler Yapacağını Bilmeyen Yoktur Yani Şu Anda Bedava-Sitem Gibi Tüm Siteler Hacklenmeye Meğillidir Yani Siz Benim Forumuma KAyıt Olduğunuzda İpniz Gözükür Bende İp ile Sizin Ekran Kartınızı Bile Yakarım...
Bence O Hackleyen Arkadaşda Lamerın Ta Kendisi Öle Bi İndex Atacaksa Hacker Olmasın Daha İi Ve Git Çinin Devlet Sitelerini Hackle (Doğu Türkista Olayı) Böyle Site Hacklersen Boşca Zaman Geçirirsin
Bunu Sadece Bilinçlendirmek İçin söyledim Lütfen Denemeye Kalkışmayın
Saygılar.... ______________ BenimSitem1993 => Forum İmza Boyutunuz 3 satırı geçtiğinden düzenlenmiştir.
|
|
↑
|
|
|
-
paylasim61
Uzman Üye
|
17.08.2009, 09:09 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
|
|
↑
|
|
|
-
chitter
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
17.08.2009, 09:15 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
1-Tr.gg Siteleri hacklenemez
2-Şifreni ALmışlar desek sen hangi şifreyle girip foruma mesaj yazıyosun
3-Allah Sana Akıl Fikir Versin |
|
↑
|
|
|
-
karizma18
Aktif Üye
|
17.08.2009, 09:52 (UTC) Mesaj konusu: Bilmediğin bişe var.. |
|
|
Merhaba,
Galiba hackleyen kişi kim bilmiyorum ama şifreni bulmuşda hackelmiş yoksa bedava-sitem şifrelerimizi bilinmeyen güvenli yerde saklıyor ______________ |
|
↑
|
|
|
-
csshost
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
|
↑
|
|
|
-
gursel-rabia
Acemi Üye
|
17.08.2009, 11:59 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
hit-paylasim yazmış: gursel-rabia yazmış: olay şundan ibaret arkadas sitenin giirişine intro koymuş o intronun da giriş butonunu gizlemiş herkesi sitem hacklendi diye kandırmaya çalışıo. çok yazık yaa biz bişey bilmiyoruz heralde böle mi düşünüo. hahahaha
Ne reklamı ya böyle şeymi olur intro koymuş diyor adamda dedi google reklamları yok ne palavra atıyonuz
kardesim biri şifreni almış girişe de intro koymuş giriş butonunu da kaldırmış. olay bu reklam işte reklam ötesi yok kimi kandırmaya çalışıon sen. şifreni almış biri intro koymuş anladın mı_? |
|
↑
|
|
|
-
dersim-online
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
17.08.2009, 16:09 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
msn adresi @limitsiz-paylasim mı ______________
Dersim-Online Yeni Tasarımla Karşınızda! |
|
↑
|
|
|
-
todeathclan
Aktif Üye
|
17.08.2009, 16:20 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
dersim-online yazmış: msn adresi @limitsiz-paylasim mı ______________ BenimSitem1993 => Forum İmza Boyutunuz 3 satırı geçtiğinden düzenlenmiştir.
|
|
↑
|
|
|
-
benim--site
Acemi Üye
|
18.08.2009, 09:41 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
css-diyari yazmış: yaw kardeşim sallıyoo biz arkadaşlar dün baktık ana sayfaya giriliyodu yaww şimid anasayfayı böle yapmış anlassanaaa!!!!!!
adam doğru söylüyor belki şifreyi dün değil bugun değiştirdiler dün le bugun arasında çok fark var! dün giren birşeye bu gün girmeye bilir |
|
↑
|
|
|
-
todeathclan
Aktif Üye
|
18.08.2009, 09:59 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Beyler Konu Daha Uzamasın Gerçekten Hacklendiyse Şifresini Birine Kaptırmıştır. B-S Siteleri Hacklenemez Ondan Dolayı Bu Kadar Konu Olacağına Supporta Bir Mail Atsa Sitesini Kurtarır ______________ BenimSitem1993 => Forum İmza Boyutunuz 3 satırı geçtiğinden düzenlenmiştir. |
|
↑
|
|
|
-
yugiohpark
Acemi Üye
|
18.08.2009, 10:16 (UTC) Mesaj konusu: ... |
|
|
tr.gg sştelerinin hacklenmesi için ana site olan bedava-sitemin hacklenmesi gerek. |
|
↑
|
|
|
-
zile-city
Acemi Üye
|
|
↑
|
|
|
-
islamanahtari
Uzman Üye
|
11.09.2009, 16:02 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
css tasarım sadece bayrak ve yazı yazmışş hepsi bu
suporta mail atın olsun bitsin ______________ |
|
↑
|
|
|
-
hyperend
Uzman Üye
|
11.09.2009, 16:19 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
beyler konuyu uzatıyorsunuz...
eğer öle bir durum varsa
support-tr[at]webme.com
atın ve kurtulun.uzatamaya anlam yok. ______________ Özel mesajlara bakmıyorum bile... |
|
↑
|
|
|
|