Merhaba Moderatör Kardeşlerim.
Support a Mail Attım Hakan Sitemin Forum u Kirlletiğim Yüzden Silindiğini Söyledi.
Bende Bii Ligtv Bi Forum Bi Copy-paste Diyorsunuz buna açıklık Getirin Dedim.
O Da Forumu Kirletiyorsunuz Dedi Benm silinen sitemle Sadece 5 Konu Açmışım Ne Demek Oluyor Bu.Forumu 5 Konuylamı Kirleteceğim Bunun Kanıtıda Var.
Benim sitem www.super-tasarim.tr.gg ydi.
http://www.paylaskiresim.com/8365/i8f12cqrzk.jpg
Alın Bakın Koskoca Forumu 5 Konuylamı Kirletexceğim ister Resime bakın istersenizde Arama ya super-tasarim yazın gelen konuları dikkatlixce izleyin.
Lütfen Gereken Yapılsın moderatör Arkadaşlarım.
Konuyu Neden Buraya Yazıyorsun Diye Soracak Olacaksanız Mod Lar Msn Adreslerinin Orada Sorularınızı Forumda Paylaşınız Diyolar.O Yüzden Paylaştım
Çerezler küçük bilgi verici metinlerdir, bizim veya iş ortaklarımızın tarayıcınız aracılığıyla size ulaşmamızı sağlar.
Tarayıcınızdaki ayarları değiştirerek istediğiniz zaman çerez kullanımını engelleyebilirsiniz.
Genel Veri Koruma Yönetmeliği ile uyumlu aşağıdaki çerezleri kullanıyoruz:
- Temel çerezler: Web sitesinin tam olarak işlevsel olması için kesinlikle gereklidir.
- Opsiyonel Çerezler: İsteğe bağlı çerezlerdir ve web sitesini geliştirmemize yardımcı olur, ör. sizi kişisel olarak tanımlamadan web sitesindeki kullanım davranışınızın analiz edilmesi gibi.
Gizlilik politikamızdan daha fazla bilgiye ulaşabilirsiniz.