Yazar |
Mesaj |
-
pionix
Acemi Üye
Konum: _-_SaKaRYa_-_ Meslek: _-_Öğrenciyim_-_ Yaş: _-_14 Yaşındayım_-_
|
17.08.2009, 08:52 (UTC) Mesaj konusu: TASARIMIM ÇALINDI |
|
|
Merhaba Ya Bi adam tasarımımı çalmış 2 sitesinede aynı tasarımı koymuş ben onca emek verdim bi yardım edin ltfn gerekenleri yapın şimdiden teşekkür ediyorum yardım ediceginizden şüphem yok çalan adamın adresi www.azizsimsek.tr.gg ayrıca www.zizatom.tr.gg ikiside aynı adam tasarımı çalmış hatta zizatom adresinde tasarımın başlıgı bozulmuş arkası beyaz ______________ Eglence - Html Kod- Tasarım Hepsi pionix.tr.gg adresinde |
|
↑
|
|
|
-
alperen-ocak
Uzman Üye
|
17.08.2009, 08:53 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
supporta bildir______________ |
|
↑
|
|
|
-
todeathclan
Aktif Üye
|
17.08.2009, 08:55 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Tazminat Aç ______________ BenimSitem1993 => Forum İmza Boyutunuz 3 satırı geçtiğinden düzenlenmiştir. |
|
↑
|
|
|
-
pionix
Acemi Üye
|
17.08.2009, 09:06 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
______________ Eglence - Html Kod- Tasarım Hepsi pionix.tr.gg adresinde |
|
↑
|
|
|
-
gececi40
Uzman Üye
|
17.08.2009, 09:09 (UTC) Mesaj konusu: Re: TASARIMIM ÇALINDI |
|
|
pionix yazmış: Merhaba Ya Bi adam tasarımımı çalmış 2 sitesinede aynı tasarımı koymuş ben onca emek verdim bi yardım edin ltfn gerekenleri yapın şimdiden teşekkür ediyorum yardım ediceginizden şüphem yok çalan adamın adresi www.azizsimsek.tr.gg ayrıca www.zizatom.tr.gg ikiside aynı adam tasarımı çalmış hatta zizatom adresinde tasarımın başlıgı bozulmuş arkası beyaz
support-tr( at )webme.com
adresine sitenizi açtığınız mailden şikayetinizi bildiriniz gerekli işlemler yapılacaktır. Sitenizi açmış olduğunuz e mail dışındaki e posta adreslerinden attığınız mailler dikkate alınmayabilir... ______________ Destek: support-tr( at )webme.com not:(at) değil @ Sıkça Sorulan Sorular Googleye Kayıt Resimli Anlatım
PROFESYONEL KENDİSİNİN YAPTIĞI YARDIMLARI DEĞİL, KENDİNE YAPILAN YARDIMLARI HATIRLAYANDIR. |
|
↑
|
|
|
-
todeathclan
Aktif Üye
|
17.08.2009, 09:09 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Ama Öyle Açarsan 2 Milyardan Aşşağı İsteme Git 2Milyarın 100 ne İster B-S Domain Al Yada Ücretli Host Ve Ücretli Domain Al Sonra Güvenliğe Para Harca Bakalım Ozmn Neler Oluor Herkes Sana REklam Vermek İster Ayda 1 Milyar FElan Galiba Daha Fazlada Olur
1 Ayda Evinde Oturarak Para Kazanırsın İşsizlik Kalmadııııı ______________ BenimSitem1993 => Forum İmza Boyutunuz 3 satırı geçtiğinden düzenlenmiştir. |
|
↑
|
|
|
-
oyunskor
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
17.08.2009, 09:10 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Mahkeme ______________ asıl güç güçlü gösterilmek değildir, asıl güç güçlü olmak dır.
Oyunskor |
|
↑
|
|
|
-
paylasim61
Uzman Üye
|
17.08.2009, 09:11 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
|
|
↑
|
|
|
-
pionix
Acemi Üye
|
17.08.2009, 09:13 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Hepinize teşekkürler arkadaşlar gerekli şeyleri yapıcam ______________ Eglence - Html Kod- Tasarım Hepsi pionix.tr.gg adresinde |
|
↑
|
|
|
-
todeathclan
Aktif Üye
|
17.08.2009, 09:14 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Arkadaş Copriyt Almış Tüm Hakkı Saklıdır Dediğne Göre ______________ BenimSitem1993 => Forum İmza Boyutunuz 3 satırı geçtiğinden düzenlenmiştir. |
|
↑
|
|
|
-
oyunskor
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
17.08.2009, 09:15 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
todeathclan yazmış: Arkadaş Copriyt Almış Tüm Hakkı Saklıdır Dediğne Göre
CopyRight ______________ asıl güç güçlü gösterilmek değildir, asıl güç güçlü olmak dır.
Oyunskor |
|
↑
|
|
|
-
paylasim61
Uzman Üye
|
17.08.2009, 09:18 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
oyunskor yazmış: todeathclan yazmış: Arkadaş Copriyt Almış Tüm Hakkı Saklıdır Dediğne Göre
CopyRight |
|
↑
|
|
|
-
todeathclan
Aktif Üye
|
17.08.2009, 09:49 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Biliyorum Öle Yazdığına Göre Alması Gerekiyor Ama Almadıysa Hiç Bir Şey Yapamaz ______________ BenimSitem1993 => Forum İmza Boyutunuz 3 satırı geçtiğinden düzenlenmiştir. |
|
↑
|
|
|
-
pionix
Acemi Üye
|
17.08.2009, 10:10 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
copyright.gov dan alınıyor fakat ingilizce nasıl alındını bilen varmı ______________ Eglence - Html Kod- Tasarım Hepsi pionix.tr.gg adresinde |
|
↑
|
|
|
-
csshost
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
|
↑
|