Yazar |
Mesaj |
-
online-games1
Uzman Üye
|
16.08.2009, 21:25 (UTC) Mesaj konusu: Dil Sorunu |
|
|
Arkadaşlar sitemde bayraklar var sol üstte o bayraklara tıklayınca sitenin dili değişmesi lazım mesela almanya bayrağınamı tıkladınız almanca yazması lazım çünkü google translateden çevirdim ve linkleri aldım ama bayrağa tıklayınca Maalesef URL geçersizdir diye bir pencere açılıyor. Yardımlarınızı bekliyorum... ______________ Dar ağacında olsak bile son sözümüz FENERBAHÇE |
|
↑
|
|
|
-
paylasim61
Uzman Üye
|
16.08.2009, 21:28 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
|
|
↑
|
|
|
-
online-games1
Uzman Üye
|
16.08.2009, 21:32 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
paylasim61 yazmış: Sitenizdeki tasarım Css Fakat Google Çeviri İse Tr.Gg lerde Cssyi Kabul etmiyor onun için Tasarımınızın Css Haricinde Birşey olması Gerekiyor
tüh ya ______________ Dar ağacında olsak bile son sözümüz FENERBAHÇE |
|
↑
|
|
|
-
online-games1
Uzman Üye
|
16.08.2009, 21:34 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
peki translate olmadan kodlayabileceğim bir site varmı ______________ Dar ağacında olsak bile son sözümüz FENERBAHÇE |
|
↑
|
|
|
-
paylasim61
Uzman Üye
|
16.08.2009, 21:35 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
online-games1 yazmış: peki translate olmadan kodlayabileceğim bir site varmı Nasıl Yani?______________
Ethical Hacker Professional Web Designer |
|
↑
|
|
|
-
ulugturken
Aktif Üye
|
16.08.2009, 21:50 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
ne alaka herkez kullanıyo o kodu HF de bile var herkezde css kullanıyo;kardeş sen yanlış yapmışsın heralde..______________ Traktör kullanmayı bilmeden uçak sürmeye çalışanların öm lerine cevap veriyorum
|
|
↑
|
|
|
-
online-games1
Uzman Üye
|
16.08.2009, 21:54 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
hayır bir yanlışlık yok translateden kopyaladığım gibi köprü yaptım kaydettim ta ya koydum
paylasım61 demek istediğim google translateden başka çevirici varmı ______________ Dar ağacında olsak bile son sözümüz FENERBAHÇE |
|
↑
|
|
|
-
ulugturken
Aktif Üye
|
16.08.2009, 21:57 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
[quote="online-games1"]hayır bir yanlışlık yok translateden kopyaladığım gibi köprü yaptım kaydettim ta ya koydum
/quote]
Tmm kardeşim şu an sitendeyim diller gayet sorunsuz çalışıyor firefoxta.yani bi sorun yok bence______________ Traktör kullanmayı bilmeden uçak sürmeye çalışanların öm lerine cevap veriyorum
|
|
↑
|
|
|
-
online-games1
Uzman Üye
|
16.08.2009, 21:58 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
[quote="ulugturken"] online-games1 yazmış: hayır bir yanlışlık yok translateden kopyaladığım gibi köprü yaptım kaydettim ta ya koydum
/quote]
Tmm kardeşim şu an sitendeyim diller gayet sorunsuz çalışıyor firefoxta.yani bi sorun yok bence
ilk tıklayışta bir sorun yok ama 2 .tıklayışta fos ______________ Dar ağacında olsak bile son sözümüz FENERBAHÇE |
|
↑
|
|
|
-
chitter
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
16.08.2009, 22:06 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
onun css ile hiçbir alakası yok snn sitenlede alakası yok ingilizceye basıp google translate sayfasından almancayada basarsan 2 cevırı urlsını bırbırıne karıstırıp urlyı bulamaz bunun cozumu gıre kişi tekrar sitene dönüp başka dili seçmeli başka yolu yok |
|
↑
|
|
|
-
vicunic
Acemi Üye
|
16.08.2009, 22:07 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
chitter yazmış: onun css ile hiçbir alakası yok snn sitenlede alakası yok ingilizceye basıp google translate sayfasından almancayada basarsan 2 cevırı urlsını bırbırıne karıstırıp urlyı bulamaz bunun cozumu gıre kişi tekrar sitene dönüp başka dili seçmeli başka yolu yok |
|
↑
|
|
|
-
online-games1
Uzman Üye
|
16.08.2009, 22:08 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
vicunic yazmış: chitter yazmış: onun css ile hiçbir alakası yok snn sitenlede alakası yok ingilizceye basıp google translate sayfasından almancayada basarsan 2 cevırı urlsını bırbırıne karıstırıp urlyı bulamaz bunun cozumu gıre kişi tekrar sitene dönüp başka dili seçmeli başka yolu yok
teşekkür ederim çok yardımcı oldun başka bir program buldum ordan url alacağım inş olur.Tekrar teşekkür ederim ______________ Dar ağacında olsak bile son sözümüz FENERBAHÇE |
|
↑
|
|
|
-
ulugturken
Aktif Üye
|
16.08.2009, 22:12 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
chitter yazmış: onun css ile hiçbir alakası yok snn sitenlede alakası yok ingilizceye basıp google translate sayfasından almancayada basarsan 2 cevırı urlsını bırbırıne karıstırıp urlyı bulamaz bunun cozumu gıre kişi tekrar sitene dönüp başka dili seçmeli başka yolu yok
Aslında aldığın urlleri yenipencerede aç yaparsan daha iyi olur ______________ Traktör kullanmayı bilmeden uçak sürmeye çalışanların öm lerine cevap veriyorum
|
|
↑
|
|
|
-
online-games1
Uzman Üye
|
16.08.2009, 22:17 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
ulugturken yazmış: chitter yazmış: onun css ile hiçbir alakası yok snn sitenlede alakası yok ingilizceye basıp google translate sayfasından almancayada basarsan 2 cevırı urlsını bırbırıne karıstırıp urlyı bulamaz bunun cozumu gıre kişi tekrar sitene dönüp başka dili seçmeli başka yolu yok
Aslında aldığın urlleri yenipencerede aç yaparsan daha iyi olur
süper fikir çok saol ______________ Dar ağacında olsak bile son sözümüz FENERBAHÇE |
|
↑
|
|
|
-
ulugturken
Aktif Üye
|
16.08.2009, 22:28 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
önemli değil.bak sitende böyle daha güzel durdu diller.______________ Traktör kullanmayı bilmeden uçak sürmeye çalışanların öm lerine cevap veriyorum
|
|
↑
|
|
|
|