Yazar |
Mesaj |
-
bedava-reklam-vermek
Acemi Üye
|
16.08.2009, 07:57 (UTC) Mesaj konusu: Sitem www.dknweb.tr.gg Hacklendi ! |
|
|
Arkadaslar Sitem www.dknweb.tr.gg Hacklendi ! Yardım Edermisiniz.. |
|
↑
|
|
|
-
css-diyari
Aktif Üye
|
16.08.2009, 08:57 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
kardeşim hacklenme diye bişey olamazz bedava sitemin siteleri hacklenmezz lütfn sabit bir konuyu inceleyinizz ______________
|
|
↑
|
|
|
-
bilgiliwebnet
Uzman Üye
|
16.08.2009, 08:57 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
|
|
↑
|
|
|
-
bedava-reklam-vermek
Acemi Üye
|
16.08.2009, 09:00 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
bu konuda support birşey yapamazmı... |
|
↑
|
|
|
-
bilgiliwebnet
Uzman Üye
|
16.08.2009, 09:01 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
support-tr( at )webme.com a konuyla ilgili msj atarsanız yardimci olacaktir.
(at) yerine @ koyunuz. |
|
↑
|
|
|
-
oyunskor
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
16.08.2009, 09:14 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
sitenin home.htm yazın bi sonuna ______________ asıl güç güçlü gösterilmek değildir, asıl güç güçlü olmak dır.
Oyunskor |
|
↑
|
|
|
-
paylasim61
Uzman Üye
|
16.08.2009, 09:17 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
oyunskor yazmış: sitenin home.htm yazın bi sonuna |
|
↑
|
|
|
-
oyunskor
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
16.08.2009, 09:20 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
paylasim61 yazmış: oyunskor yazmış: sitenin home.htm yazın bi sonuna O Hatayı büyük ihtimalle kendileri yazmıştır çünkü öyle bir hata olsa bütün tr.gg yi etkilerdi Ayrıca Gerçekten hacklenen bir sitenin sonuna home.htm forum.php ana-sayfa.html yazsanızda girmez
katılıyorum. ______________ asıl güç güçlü gösterilmek değildir, asıl güç güçlü olmak dır.
Oyunskor |
|
↑
|
|
|
-
paylasim61
Uzman Üye
|
16.08.2009, 09:22 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
oyunskor yazmış: paylasim61 yazmış: oyunskor yazmış: sitenin home.htm yazın bi sonuna O Hatayı büyük ihtimalle kendileri yazmıştır çünkü öyle bir hata olsa bütün tr.gg yi etkilerdi Ayrıca Gerçekten hacklenen bir sitenin sonuna home.htm forum.php ana-sayfa.html yazsanızda girmez
katılıyorum. |
|
↑
|
|
|
-
oyunskor
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
16.08.2009, 09:26 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
paylasim61 yazmış: oyunskor yazmış: paylasim61 yazmış: oyunskor yazmış: sitenin home.htm yazın bi sonuna O Hatayı büyük ihtimalle kendileri yazmıştır çünkü öyle bir hata olsa bütün tr.gg yi etkilerdi Ayrıca Gerçekten hacklenen bir sitenin sonuna home.htm forum.php ana-sayfa.html yazsanızda girmez
20 ye yakın site hackledim ama devam edimmi diye düşünüom 1 aydır
katılıyorum. 1-2 Site hacklemiştim ordan biliyorum Ama bıraktım ______________ asıl güç güçlü gösterilmek değildir, asıl güç güçlü olmak dır.
Oyunskor
|
|
↑
|
|
|
-
oyunskor
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
16.08.2009, 09:27 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
pardon yanlış yazım
20 ye yakın site hackledim ama devam edimmi diye düşünüom 1 aydır ______________ asıl güç güçlü gösterilmek değildir, asıl güç güçlü olmak dır.
Oyunskor |
|
↑
|
|
|
-
denizmerkezi
Uzman Üye
|
16.08.2009, 09:27 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
oyunskor yazmış: paylasim61 yazmış: oyunskor yazmış: paylasim61 yazmış: oyunskor yazmış: sitenin home.htm yazın bi sonuna O Hatayı büyük ihtimalle kendileri yazmıştır çünkü öyle bir hata olsa bütün tr.gg yi etkilerdi Ayrıca Gerçekten hacklenen bir sitenin sonuna home.htm forum.php ana-sayfa.html yazsanızda girmez
20 ye yakın site hackledim ama devam edimmi diye düşünüom 1 aydır
katılıyorum. 1-2 Site hacklemiştim ordan biliyorum Ama bıraktım Boş alıntı yapmayınız ______________ Forum'da yetkiniz olmadığından dolayı imzanızı değiştirmek durumdayım. |
|
↑
|
|
|
-
oyunskor
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
16.08.2009, 09:28 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
elim kaydı ______________ asıl güç güçlü gösterilmek değildir, asıl güç güçlü olmak dır.
Oyunskor |
|
↑
|
|
|
-
paylasim61
Uzman Üye
|
16.08.2009, 10:06 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
oyunskor yazmış: pardon yanlış yazım
20 ye yakın site hackledim ama devam edimmi diye düşünüom 1 aydır |
|
↑
|
|
|
-
oyunskor
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
16.08.2009, 10:10 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
paylasim61 yazmış: oyunskor yazmış: pardon yanlış yazım
20 ye yakın site hackledim ama devam edimmi diye düşünüom 1 aydır Ben fransa ve ingiltereden hackledim fakat sonradan düşmanlar artınca bıraktım
oh ama bırakmadım ben hala devam edecem com.tr bulursam yaşarım ______________ asıl güç güçlü gösterilmek değildir, asıl güç güçlü olmak dır.
Oyunskor |
|
↑
|
|
|
|