Yazar |
Mesaj |
-
ua1905ua
Uzman Üye
|
15.08.2009, 17:58 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
rusyada filistine girecek yürek yok rusya filistine girerse savas cikarirsa kesinlikle 3. dunya savasi cikar ______________ Dalga geçerim ama kırmam. Ciddiye alırım ama takmam. Çevremde birçok arkadaşım olabilir ama hepsini dostum yapmam, Biz ışıklı cɑddelerin züppe çocuklɑrı değil! Biz ıssız sokɑklɑrın delikɑnlı yürekleriyiz!!! CW |
|
↑
|
|
|
-
tarihe-gecenler
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
15.08.2009, 18:06 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
halla halla o niye ya şuncacık israilde o yürek varda dünyanın dev ülkelerinden olan rusyadamı olmayacak o yürek ______________ |
|
↑
|
|
|
-
denizmerkezi
Uzman Üye
|
15.08.2009, 18:11 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Allah KUllandırtmayı nasip etmez inş ______________ Forum'da yetkiniz olmadığından dolayı imzanızı değiştirmek durumdayım. |
|
↑
|
|
|
-
alperen-ocak
Uzman Üye
|
15.08.2009, 18:19 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
tarihe-gecenler yazmış: halla halla o niye ya şuncacık israilde o yürek varda dünyanın dev ülkelerinden olan rusyadamı olmayacak o yürek
ama o dönem israilin arkasında amerika vardı inş Obama İsrailin arkasında olamayacak yani israil istediği gibi davranamayacak rusya filistine takılmaz ne alıp veremediği var ama bu kadar hazırlıklar büyük bombalar filan bunlar yakın zamanda büyük bi savaşın elçisidir ______________ |
|
↑
|
|
|
-
ua1905ua
Uzman Üye
|
15.08.2009, 18:37 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
tarihe-gecenler yazmış: halla halla o niye ya şuncacık israilde o yürek varda dünyanın dev ülkelerinden olan rusyadamı olmayacak o yürek
simdi rusya filistine neden giremez acikliyorum
bordo bereli´lerden korkuyor avrupa,
turkiye filistinin arkaisnda oldugunu bütün dunyaya bildirdi
rusya ve ermenistan is birligi icerisinde
azerbeycan turkiye´yi destekliyor
ermenistan Türkiyeden korkuyor
usa dedigimiz amerika ruslar ile is birliyi icerisinde
amerika turkiyeden cekiniyor korkuyor
amerika filistine yardim etmeye calisiyor
türkiye amerikaya bir anlamda destek oluyor (obama gelisinden sonra kanitlandi)
amerika da Türkiye ile is birligini bozmak istemiyor
simdi rusya filistine girme cesaretinde bulunursa amerika is birligi bitecektir ermenistan rusya ya yardim etmek istiyecektir turkiye ermenistana girecektir azerbeycan turkiye´ye destek olacaktir Amerika da turkiyenin arkasinda olacaktir Türklere muhtac olduklari icin filistin turkiye´ye destek olacaktir israil filistini bitirmeye calisacaktir vesayre ve böylece 3. dunya savasi baslamis olacaktir,
Buna rusianin yüregi yetmez
biraz karamsal oldu sanirim ______________ Dalga geçerim ama kırmam. Ciddiye alırım ama takmam. Çevremde birçok arkadaşım olabilir ama hepsini dostum yapmam, Biz ışıklı cɑddelerin züppe çocuklɑrı değil! Biz ıssız sokɑklɑrın delikɑnlı yürekleriyiz!!! CW |
|
↑
|
|
|
-
ua1905ua
Uzman Üye
|
15.08.2009, 18:44 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
yanlis yazmisim pardon
rusya ve amerkia eski düsmanlar
rusya filistine girerse tekrar savas ilan etmis olur ______________ Dalga geçerim ama kırmam. Ciddiye alırım ama takmam. Çevremde birçok arkadaşım olabilir ama hepsini dostum yapmam, Biz ışıklı cɑddelerin züppe çocuklɑrı değil! Biz ıssız sokɑklɑrın delikɑnlı yürekleriyiz!!! CW |
|
↑
|
|
|
-
tarihe-gecenler
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
15.08.2009, 19:17 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
benim düzeltecegimi siz düzelttiniz ayrıca rusya ve amerika hala düşman sayılırlar dikkat ederseniz her zaman bir gerginlik var ortam soguk savaş zamanlarını andırıyor
şimdi sizin söylediklerinize bir kaç kelime ekleyeyim bordo bereliler demissinİZ Türk Ordusunun göz bebekleri 3 yıllık zorlu bir egitimden geçerler ve sonunda mükemmel bir asker olurlar bu dogru fakat ABD gibi ülkelerinde bu tip askerleri vardır özel egitimli örn: delta forceler onlarda iyi egitimden geçerler yani her ülkenin özel askeri vardır Türkiye filistinin arkasında demissiniz arkasında oldugu içinmi yüzlerce filistinli dünyanın gözü önünde katlediliyor başbakan bir one munite demesi devletin filistine tam destek verdigi anlamına gelmiyor bu konu biraz daha uzun....
azerbaycan zaten küçük bir ülke bugün türkiyeyi desteklemesi çokta bir önem taşımaz çünkü Türkiye her yönden azerbaycandan üstün abd ile rusya iş birligi içerisinde olamaz çünkü ikiside DÜNYANIN en güçlü devleti olmayı istiyorlarlar süper güç yani. rakipler amerika Türkiyeden çekiniyor demissiniz kardeşim Amerika asla türkiyeden çekinmez korkmaz çünkü abd bizden gerek teknoloji olarak gerek askeri olarak gerekse ekonomi olarak üstün belki büyük orta dogu projesi için türkiyeye kullanmak maksadıyla Türkiyenin arkasında gibi görünebilir ama asla daha fazlasını beklemeyin benim söyleyeceklerim bu kadar biraz uzun oldu ama ancak cevaplayabildim...
saygılarımla.... ______________ |
|
↑
|
|
|
-
ua1905ua
Uzman Üye
|
15.08.2009, 19:22 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
söylediklerine katilabilirim
amerika ve rusya suan isbirligi icerisinde ama gercektende birbiriyle düsman ülke gibiler
ben amerikanin turkiyedne korktugunu savunmuyorum cekindigini savunuyorum buda bir gercek
turkiye gercek anlamda filistine sahip cikmistir son dönemde yasanan catismalardan sonra sayin tayyip erdoganin araya girmesiyle israil askerlerini filistinden cekmistir bu nednele de butun filistin halki turkiye hayranligini medya da dile getirmistir
tarih ve siyaset ile aram fazla yok yanlislarim da olabilir boyledir soyledir demiyorum kesinlikle
bir türk butun amerikaya bedeldir buda benim düsüncem
sevgilerimle saygilarimla
herkese selamlar... ______________ Dalga geçerim ama kırmam. Ciddiye alırım ama takmam. Çevremde birçok arkadaşım olabilir ama hepsini dostum yapmam, Biz ışıklı cɑddelerin züppe çocuklɑrı değil! Biz ıssız sokɑklɑrın delikɑnlı yürekleriyiz!!! CW |
|
↑
|
|
|
-
tarihe-gecenler
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
15.08.2009, 19:32 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
ua1905ua yazmış: söylediklerine katilabilirim
sevgilerimle saygilarimla
herkese selamlar...
bunlar uzun meseleler bedava-sitemde siyaset yasak olmasa oturup herkeze anladıgı dilden bunları anlatmak lazım Türkiyeden çekiniyor diyorsunuz dogru çekiniyor Neden ? çünkü Türkiyeye şu aşamada ihtiyacı var
(BOP)büyük ortadogu projesi diye neredeyse hepimizin bildigi bir şey var afganistan ırak iran suriye v.s bu böyle gidiyor Türkiyenin ise amerikaya zıpzıp rol oynuyor yani bir ülkeden bir ülkeye zıplamasına yardımcı oluyor adana incirlik üssü amerikan uçaklarının cirit attıgı yerdir şimdi bir düşünelim yanıbaşımızda müslümanlar din kardeşlerimiz katledilirken neden Türkiye buna izin veriyor (ya kardeşim anlamadıgım ıraktakide müslüman filistindekide türkiye filistene destek çıkıyor o zaman ıragada çıksın üsleri amerikaya kiralamasın öyle degilmi ama nedir karşılık bugün sözde ermeni soykırımını desteklemeyen baş ülkelerden biri kimdir AMERİKAAdır bunun bir çok örnegi var yani türkiye bir çok konuda abd ye baglı tam bagımsız degiliz bu yüzden filistindeki müslümana ses çıkarırken ıraktakine çıkartamıyoruz biliyorum konu baya saptı ama bunları söylemem gerektigini düşündüm siyasete girdiyse özür
sevgilerimle saygilarimla ______________ |
|
↑
|
|
|
-
ua1905ua
Uzman Üye
|
15.08.2009, 19:36 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
neyse senin söylediklerinde dogruluk payi var benimde
dediyin gibi konu siyasete kacmaya balsadi
biz sohbetimizi özel´den yapalim
.....................................................................
konuyu toparliyalim arkadaslar konumuz
rusianin yeni yapmis oldugu canavarmi desem ucakmi desem ucan kule mi desem artik siz karar verin ______________ Dalga geçerim ama kırmam. Ciddiye alırım ama takmam. Çevremde birçok arkadaşım olabilir ama hepsini dostum yapmam, Biz ışıklı cɑddelerin züppe çocuklɑrı değil! Biz ıssız sokɑklɑrın delikɑnlı yürekleriyiz!!! CW |
|
↑
|
|
|
-
tarihe-gecenler
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
15.08.2009, 19:46 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
bence 3. ama önemli olan artık türkiyeninde böyle canavarlar yapması yani darısı bize ______________ |
|
↑
|
|
|
-
ua1905ua
Uzman Üye
|
15.08.2009, 19:50 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
evet önceden soyle birsey belirtmistim
rusia abd kendilerini güclendirirken biz gecmisimizi unutup gelecegimizi tüketiyoruz tüketen degil üreten olmaliyiz kisa bir örnek avrupada duyulmus cook ünlü bir firmamiz varmi böyle büyük projeler üreten benim aklima suan birsey gelmiyor ______________ Dalga geçerim ama kırmam. Ciddiye alırım ama takmam. Çevremde birçok arkadaşım olabilir ama hepsini dostum yapmam, Biz ışıklı cɑddelerin züppe çocuklɑrı değil! Biz ıssız sokɑklɑrın delikɑnlı yürekleriyiz!!! CW |
|
↑
|
|
|
-
orhan-dersimli
Uzman Üye
|
15.08.2009, 19:55 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
ua1905ua yazmış: tarihe-gecenler yazmış: halla halla o niye ya şuncacık israilde o yürek varda dünyanın dev ülkelerinden olan rusyadamı olmayacak o yürek
simdi rusya filistine neden giremez acikliyorum
bordo bereli´lerden korkuyor avrupa,
turkiye filistinin arkaisnda oldugunu bütün dunyaya bildirdi
rusya ve ermenistan is birligi icerisinde
azerbeycan turkiye´yi destekliyor
ermenistan Türkiyeden korkuyor
usa dedigimiz amerika ruslar ile is birliyi icerisinde
amerika turkiyeden cekiniyor korkuyor
amerika filistine yardim etmeye calisiyor
türkiye amerikaya bir anlamda destek oluyor (obama gelisinden sonra kanitlandi)
amerika da Türkiye ile is birligini bozmak istemiyor
simdi rusya filistine girme cesaretinde bulunursa amerika is birligi bitecektir ermenistan rusya ya yardim etmek istiyecektir turkiye ermenistana girecektir azerbeycan turkiye´ye destek olacaktir Amerika da turkiyenin arkasinda olacaktir Türklere muhtac olduklari icin filistin turkiye´ye destek olacaktir israil filistini bitirmeye calisacaktir vesayre ve böylece 3. dunya savasi baslamis olacaktir,
Buna rusianin yüregi yetmez
biraz karamsal oldu sanirim
burda yanlis var
amerika turkiyeden cekiniyor korkuyor Bu yanlis turkiye Amerikadan korkuyor
amerika filistine yardim etmeye calisiyorBuda yanlis amerika filistine yardim etmek istemyior amerika dayma israilin arkadindadir israiller yahudiler amerikda ise yahudilar ama simdi obama var ne olur bilmem hitlerin bir sözü vardir yahudiler dünya kötülük icin gönderilmistir ______________
|
|
↑
|
|
|
-
dibatasarim
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
15.08.2009, 19:56 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
way anasını ne biçim uçaklar |
|
↑
|
|
|
-
ua1905ua
Uzman Üye
|
15.08.2009, 19:57 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
dibatasarim yazmış: way anasını ne biçim uçaklar
gözünü bir kapa yine ac belki ucak degildir canavardir ______________ Dalga geçerim ama kırmam. Ciddiye alırım ama takmam. Çevremde birçok arkadaşım olabilir ama hepsini dostum yapmam, Biz ışıklı cɑddelerin züppe çocuklɑrı değil! Biz ıssız sokɑklɑrın delikɑnlı yürekleriyiz!!! CW |
|
↑
|
|
|
|