Yazar |
Mesaj |
-

silkroadeturk
Acemi Üye
|
15.08.2009, 14:00 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
temada birz kayma var ama güzel |
|
↑
|
|
 |
-

maximumtest
Uzman Üye
Konum: Reklam yapmamak şartıyla Ö.M. yoluyla ulaşabilirsiniz.Mesajlarınıza yanıt verir, size yardımcı olmaya çalışırım...
|
15.08.2009, 14:02 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
silkroadeturk yazmış: temada birz kayma var ama güzel
teşekkürler yorum için..
ancak kayma olmasının mümkün olduğunu düşünmüyorum pek..
print screen ile gönderebilir misin bana? ______________  |
|
↑
|
|
 |
-

maximumtest
Uzman Üye
Konum: Reklam yapmamak şartıyla Ö.M. yoluyla ulaşabilirsiniz.Mesajlarınıza yanıt verir, size yardımcı olmaya çalışırım...
|
15.08.2009, 14:07 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
nerde yorumlar  ______________  |
|
↑
|
|
 |
-

maximumtest
Uzman Üye
|
15.08.2009, 14:08 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
|
|
↑
|
|
 |
-

maximumtest
Uzman Üye
|
15.08.2009, 14:30 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
maximumtest yazmış: nerde yorumlar ______________  |
|
↑
|
|
 |
-

maximumtest
Uzman Üye
|
15.08.2009, 17:24 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
ya hadi ama artık flooad yapmak istemiyorum  ______________  |
|
↑
|
|
 |
-

matematikcimm
Uzman Üye
|
15.08.2009, 17:31 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
trakyafb yazmış: Site sade,açık ve net,güzel-hoş emeğine saygı.Başarılar dilerim...
katılıyorum ama net değil tr.gg  ______________ 2008'den bugünlere.... |
|
↑
|
|
 |
-

maximumtest
Uzman Üye
|
15.08.2009, 17:32 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
matematikcimm yazmış: trakyafb yazmış: Site sade,açık ve net,güzel-hoş emeğine saygı.Başarılar dilerim...
teşekkürler halit kardeşim..
halit hoca demek lazım artık  ______________  |
|
↑
|
|
 |
-

matematikcimm
Uzman Üye
|
15.08.2009, 17:33 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
yaptığın floodları inceledim en fazla 1-2 zaman dilimi var en az 5 dk sonra tekrar flood yapmışsın bu kadar fazla yapma biri yorum yazınca sen bişi yazma bak forumda en az 10. sıraya inersen o kişinin yazdığına cevap yaz yukarı çıksın biri illa mesaj yazar sen çok flood yaparsan insan sinir oluyo hep aynı kişi yorumdan kaçınıyolar ______________ 2008'den bugünlere.... |
|
↑
|
|
 |
-

matematikcimm
Uzman Üye
|
15.08.2009, 17:34 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
maximumtest yazmış: matematikcimm yazmış: trakyafb yazmış: Site sade,açık ve net,güzel-hoş emeğine saygı.Başarılar dilerim...
halit hoca demek lazım artık
 yok ben müdürüm yakında hocaları tayin edecem ______________ 2008'den bugünlere.... |
|
↑
|
|
 |
-

radyo-bizbize
Acemi Üye
|
15.08.2009, 17:45 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
BEYLER SÖYLEMİYİM DEDİM AMA HAKKATTEN BAYAGI FLOOD YAPIYONUZ BI SURE SONRA INSANIN SINIRINE DOKUNUYO... |
|
↑
|
|
 |
-

maximumtest
Uzman Üye
|
16.08.2009, 09:16 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
matematikcimm yazmış: maximumtest yazmış: matematikcimm yazmış: trakyafb yazmış: Site sade,açık ve net,güzel-hoş emeğine saygı.Başarılar dilerim...
halit hoca demek lazım artık
 yok ben müdürüm yakında hocaları tayin edecem
 ______________  |
|
↑
|
|
 |
-

maximumtest
Uzman Üye
|
16.08.2009, 19:52 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
maximumtest yazmış: nerde yorumlar ______________  |
|
↑
|
|
 |
-

online-games1
Uzman Üye
|
16.08.2009, 19:54 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
siten iide flood atmasan ______________ Dar ağacında olsak bile son sözümüz FENERBAHÇE |
|
↑
|
|
 |
-

maximumtest
Uzman Üye
|
17.08.2009, 09:23 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
online-games1 yazmış: siten iide flood atmasan
teşekkürler ______________  |
|
↑
|
|
 |
|