Yazar |
Mesaj |
-
ibo1muro
Acemi Üye
|
13.08.2009, 22:21 (UTC) Mesaj konusu: Yeni başlayan biri icin sizce nasıl? |
|
|
Bedava siteme herkesimden bir ilgi vardı bizlerde kücük cocuklar olarak 7-10 yaş grubu 2 kafadar olarak bir site yapalım dedik amatörcede olsa bişiler başardımıza inanıyorum
formunuzda hiçbir bilgisi olmayan kişilere ögretebilecek sekilde muhteşem bir anlatım yapılmış bircok kişi emeklerini bilgilerini paylaşmış bundan dolayı hepsine yürekten tşk ediyorum
<a href="http://ibo1muro.tr.gg/">http://ibo1muro.tr.gg/</a>
siteme beklerim arkadaşlar en azından yeni ekleyeceğim konular hakkında en alttaki yorum gönder kısmında bişeyler önerirseniz cok sevinirim arkadaşlar saglıcakla kalın
olumlu olumsuz her türlü görüşe acığız arkadaşlar |
|
↑
|
|
|
-
chitter
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
13.08.2009, 22:28 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Güzel |
|
↑
|
|
|
-
tarihe-gecenler
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
14.08.2009, 00:03 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
anlamlı bir site tebrikler ______________ |
|
↑
|
|
|
-
ibo1muro
Acemi Üye
|
14.08.2009, 00:32 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Bence sizin siteniz cok daha anlamlı başarılarınızın devamını dileriz |
|
↑
|
|
|
-
adayagmuru
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
14.08.2009, 01:04 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Şuanlık Gayet Başarılı zamanla Daha Çok öqrenirsin ______________
|
|
↑
|
|
|
-
kaynakkodum
Aktif Üye
|
14.08.2009, 11:32 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
siten güzel olmuş tebrk ederm başarılar ______________ |
|
↑
|
|
|
-
remembermeagain
Acemi Üye
|
14.08.2009, 16:32 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
evet şeker oLmuş.ama bu senin siten değiL. herhangi biryer tıkLandığında bu tasarmı adıın site açıLıyor.bu hataya bende düşmüştüm.denemeye dewam ______________
İki şékér vérsém kândırâbiŁir miyim içimdéKi Çocuqu
Dâhâ mutŁu dâhâ mâvi yârınŁârâ uyânmâya iKnâ édébiŁir miyim O'nu |
|
↑
|
|
|
-
todeathclan
Aktif Üye
|
14.08.2009, 16:34 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Siz Yaptıysanız Bunu Başarılar Ne Diyeyim ______________ BenimSitem1993 => Forum İmza Boyutunuz 3 satırı geçtiğinden düzenlenmiştir. |
|
↑
|
|
|
-
ibo1muro
Acemi Üye
|
14.08.2009, 20:43 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
remembermeagain yazmış: evet şeker oLmuş.ama bu senin siten değiL. herhangi biryer tıkLandığında bu tasarmı adıın site açıLıyor.bu hataya bende düşmüştüm.denemeye dewam
nedense biz sitede böyle bi hata göremiyoruz lütfen tekrar bakınız
Ayrıca böyle bir yönlendirme olsa dahi site senin değil demek doğru olmaz sonucta %99'muz tasarımları ve kodları sagdon soldan alıyoruz hani kendimizin yaptığı bir sey değil ki bide bu ilk deneme yapışımız css ile başlamak iyi olur diye düşündük forumu epeyce bi gezip tozduktan sonra (3 gün full gezdik) yeni oldugumuz icinde daha fazla yaratıcılığımızı konuşturamadık belki ileride sizlerinde istedigi düzeyde bi site yaparız haa bütün tasarımın ve kodların bize ait olduğu bir site ) |
|
↑
|
|
|
-
alisinyeri
Acemi Üye
|
15.08.2009, 12:06 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
way anasını beee siz simdi yeni mi başlayıp böyle yaptınız ______________ Dostları Buluşturan Site |
|
↑
|
|
|
-
alperen-ocak
Uzman Üye
|
15.08.2009, 12:06 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
basarılar______________ |
|
↑
|
|
|
-
as---
Acemi Üye
|
18.08.2009, 17:25 (UTC) Mesaj konusu: xx |
|
|
siten şeker |
|
↑
|
|
|
-
remembermeagain
Acemi Üye
|
18.08.2009, 17:28 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
ibo1muro yazmış: remembermeagain yazmış: evet şeker oLmuş.ama bu senin siten değiL. herhangi biryer tıkLandığında bu tasarmı adıın site açıLıyor.bu hataya bende düşmüştüm.denemeye dewam
nedense biz sitede böyle bi hata göremiyoruz lütfen tekrar bakınız
Ayrıca böyle bir yönlendirme olsa dahi site senin değil demek doğru olmaz sonucta %99'muz tasarımları ve kodları sagdon soldan alıyoruz hani kendimizin yaptığı bir sey değil ki bide bu ilk deneme yapışımız css ile başlamak iyi olur diye düşündük forumu epeyce bi gezip tozduktan sonra (3 gün full gezdik) yeni oldugumuz icinde daha fazla yaratıcılığımızı konuşturamadık belki ileride sizlerinde istedigi düzeyde bi site yaparız haa bütün tasarımın ve kodların bize ait olduğu bir site )
tamam tekrar baktım.hata gerçekten vardı.ama düzetmişsin.Siten bu haLiyLe çok güzeL ve gerçekten çok anLamLı.Tekrar başarıLar ______________
İki şékér vérsém kândırâbiŁir miyim içimdéKi Çocuqu
Dâhâ mutŁu dâhâ mâvi yârınŁârâ uyânmâya iKnâ édébiŁir miyim O'nu |
|
↑
|
|
|
|