Yazar |
Mesaj |
-
fakeking
Acemi Üye
|
14.08.2009, 08:49 (UTC) Mesaj konusu: Sitemdeki üst menü |
|
|
Arkadaşlar sitemde HackerFriend'deki gibi bir resimli menü var, ben bu resimli menünün HackerFriend'deki gibi sayfayı kaydırdıkça aşağı doğru inmesini istiyorum ama ne yaptıysam olmadı veya beceremedim lütfen bana yardım edin
İyi Günler ve Bol hitler |
|
↑
|
|
|
-
oyunskor
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
14.08.2009, 08:54 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
bende arıyom ama... ______________ asıl güç güçlü gösterilmek değildir, asıl güç güçlü olmak dır.
Oyunskor |
|
↑
|
|
|
-
fakeking
Acemi Üye
|
14.08.2009, 08:55 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Blduğunda paylaşırsan sevinirim |
|
↑
|
|
|
-
oyunskor
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
14.08.2009, 08:56 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
tabikide. ______________ asıl güç güçlü gösterilmek değildir, asıl güç güçlü olmak dır.
Oyunskor |
|
↑
|
|
|
-
fakeking
Acemi Üye
|
14.08.2009, 09:03 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Hiç kims ebilmiyor mu yani? |
|
↑
|
|
|
-
fakeking
Acemi Üye
|
14.08.2009, 13:44 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Lütfen yardım edin, hiç bileniniz yok mu? |
|
↑
|
|
|
-
gocmensite
Acemi Üye
|
14.08.2009, 13:49 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Arkadaşım Hackerfriend in sitesine gir orda var ! Ana ayfa sık sorulan sorular en sonuncu soruda biri sormuş aynı soruyu Hackerfriend in cevabı aynı şöyle : Bu dersin içerisinde bir yerde anlatıyorum, lütfen araştırın ve okuyun. Bu sitede gördüğünüz herşeyin cevabı zaten bu sitede var. Başka yerde aramanıza gerek yok. ______________
|
|
↑
|
|
|
-
gocmensite
Acemi Üye
|
14.08.2009, 13:50 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Arkadaşım Hackerfriend in sitesine gir orda var ! Ana ayfa sık sorulan sorular en sonuncu soruda biri sormuş aynı soruyu Hackerfriend in cevabı aynı şöyle : Bu dersin içerisinde bir yerde anlatıyorum, lütfen araştırın ve okuyun. Bu sitede gördüğünüz herşeyin cevabı zaten bu sitede var. Başka yerde aramanıza gerek yok.
Bu ders dediği iste hayalimdeki site bölümü... ______________
|
|
↑
|
|
|
-
fakeking
Acemi Üye
|
14.08.2009, 14:35 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
teşekkür ederim |
|
↑
|
|
|
-
todeathclan
Aktif Üye
|
14.08.2009, 14:53 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Aynen HF Herşeyi Bulabiliyorsunuz Adam Resmen Bize Yardım İçin Hayatını Vermiş O Paylaşımlar Altın Kadar Değerli Bir Şey Arıyorum Bir Tasarım Adam Hepsini Koymuş ve ayırmış Kodları Herşeyide Hazırlamış Karşılıkda Beklemiyor Tek Dediği Allah Razı Olsun Deyin Diyor...
Allah Razı Olsun ______________ BenimSitem1993 => Forum İmza Boyutunuz 3 satırı geçtiğinden düzenlenmiştir. |
|
↑
|
|
|
|