Yazar |
Mesaj |
-
sitemikimsildi
Acemi Üye
|
12.08.2009, 23:02 (UTC) Mesaj konusu: sitemi kim sildi |
|
|
sporhome.tr.gg sitemi kim sildi çabuk mesaj yollsın yoksa nana avrat sövecem hergün ayrı üyelik açacam burdan ana bacı avrat sövecem beni engleeyen de varsa yazsın bana mantıklı açıklama yapılsın bu ikidir öncede turbokazanc.tr.gg silindi çok sinirliyim |
|
↑
|
|
|
-
keskin41
Uzman Üye
|
12.08.2009, 23:06 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Arkadaşım Niye Gereksiz KonuLar Açıyorsun '' GeneL ProbLemler'' de Cevabını Verdim Sana .
Siten BeLki Bu Yüzden SiLinmiş oLabiLir mi ?______________ |
|
↑
|
|
|
-
sitemikimsildi
Acemi Üye
|
13.08.2009, 13:01 (UTC) Mesaj konusu: SON KEZ SÖLÜYORUM SİTEMİ KİM SİLDİ |
|
|
hala çok sinirliyim okadar emek sarfettim en 6 aydır bu siteyle uğraştım gözlerim körolacaktı nerdeyse böle ipneler de gelsin steyi silsin lan gerekirse oturduğum şehirde ne kadar internet kafe varsa hepsinden ayrı ayrı üyelik açarım burda ana avrat bacı ne varsa söverim adminler modlar beni duysun bu nu yaparım vallahi yaparım sitede yasak olan ne varsa sölesinler kaldıralım uygun bi şekilde işimize bakalım |
|
↑
|
|
|
-
34atilgan34
Acemi Üye
|
13.08.2009, 13:10 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Dogru sölüyorsun kardeşim naptında sildiler durup durmadanmı ______________ (Mc @TILG( at )N)
(Yeah Arabesk) |
|
↑
|
|
|
-
web--cafe
Acemi Üye
|
13.08.2009, 15:06 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
|
|
↑
|
|
|
-
bsicintasarim
Aktif Üye
|
13.08.2009, 15:23 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
hala anlamıyor yane ______________ |
|
↑
|
|
|
-
benimsitem1993
Uzman Üye
|
13.08.2009, 15:27 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Arkadaşım bu yaptığın bile silinme sebebidir...
Foruma bir göz at istiyorsan yada
support-tr(at)webme.com
(at) yerine "@" kullanının.
Yukarıda verdiğim Mail'e doğru düzgün bir biçimde sorununuzu açıklayın...Emin olun ki cevap vereceklerdir... ______________ balikesirerdek.tr.gg ve exevolium.tr.gg adresleri şahsıma aittir. |
|
↑
|
|
|
-
adayagmuru
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
13.08.2009, 15:33 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
benimsitem1993 yazmış: Arkadaşım bu yaptığın bile silinme sebebidir...
support-tr(at)webme.com
Yukarıda verdiğim Mail'e doğru düzgün bir biçimde sorununuzu açıklayın...Emin olun ki cevap vereceklerdir...
Bunu Açıyorki Sitesi Silinmiş Bu yaptıqı Bunu yaptıktan önce silinmiş Mantıklı Düşünmen iyi Olur sanırım______________
|
|
↑
|
|
|
-
benimsitem1993
Uzman Üye
|
13.08.2009, 15:35 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
adayagmuru yazmış: benimsitem1993 yazmış: Arkadaşım bu yaptığın bile silinme sebebidir...
support-tr(at)webme.com
Yukarıda verdiğim Mail'e doğru düzgün bir biçimde sorununuzu açıklayın...Emin olun ki cevap vereceklerdir...
Bunu Açıyorki Sitesi Silinmiş Bu yaptıqı Bunu yaptıktan önce silinmiş Mantıklı Düşünmen iyi Olur sanırım
Arkadaşım bunu ben örnek gösterdim.Buna benzer bir başlık açtığsa ki sitemi kim sildi şeklinde değil,foruma uymayan bir başlık onu kastettim ki yeterli anlatamamışım.Kusura bakmayın. ______________ balikesirerdek.tr.gg ve exevolium.tr.gg adresleri şahsıma aittir. |
|
↑
|
|
|
-
adayagmuru
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
13.08.2009, 15:40 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
benimsitem1993 yazmış: adayagmuru yazmış: benimsitem1993 yazmış: Arkadaşım bu yaptığın bile silinme sebebidir...
support-tr(at)webme.com
Bunu Açıyorki Sitesi Silinmiş Bu yaptıqı Bunu yaptıktan önce silinmiş Mantıklı Düşünmen iyi Olur sanırım
Arkadaşım bunu ben örnek gösterdim.Buna benzer bir başlık açtığsa ki sitemi kim sildi şeklinde değil,foruma uymayan bir başlık onu kastettim ki yeterli anlatamamışım.Kusura bakmayın. |
|
↑
|
|
|
-
benimsitem1993
Uzman Üye
|
13.08.2009, 15:45 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
adayagmuru yazmış: benimsitem1993 yazmış: adayagmuru yazmış: benimsitem1993 yazmış: Arkadaşım bu yaptığın bile silinme sebebidir...
support-tr(at)webme.com
Arkadaşım bunu ben örnek gösterdim.Buna benzer bir başlık açtığsa ki sitemi kim sildi şeklinde değil,foruma uymayan bir başlık onu kastettim ki yeterli anlatamamışım.Kusura bakmayın.
Heh şimdi oldu
iyi qünler |
|
↑
|
|
|
|