Yazar |
Mesaj |
-
webeg
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
10.08.2009, 08:26 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
|
|
↑
|
|
|
-
kodubul
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
10.08.2009, 08:26 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
webeg yazmış: Galatasaray--- İki maçta da 6şar tane atar
Fenerbahçe---Turu kapar.Ama rakibine fark atamaz
Trabzon---Kendi sahasındaki maçı alırfakat onların sahasında yenilir ve kupaya veda eder
Sivasspor---Acıların kulübü emrah sivasspor hezimete uğrar diye düşünüyorum
Arkadaşlar bunlar benim kişisel düşüncem.
İyi Günler!.
galatasaraylı mısın ? ______________ www.kodubul.tr.gg |
|
↑
|
|
|
-
komedyenbakkali
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
10.08.2009, 08:29 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
[/quote]galatasaray, fenerbahce turu kesin atlar diye düsünüyorum
Alıntı:
cimbomluyum
sevindim ______________
|
|
↑
|
|
|
-
webeg
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
10.08.2009, 08:30 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
evet her daim ______________
Ben Britney Spears'ın 1 numaralı Hayranıyım.Sizde hayranı olmak istiyorsanız Tıklayınız!.. |
|
↑
|
|
|
-
komedyenbakkali
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
10.08.2009, 08:31 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
pardon arkadaşlar alıntı olan bu:galatasaray, fenerbahce turu kesin atlar diye düsünüyorum
cimbomluyum sevindim ______________
|
|
↑
|
|
|
-
kodubul
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
10.08.2009, 08:32 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
webeg yazmış:
evet her daim
yorumdan belli 6 şar atarmış hee ______________ www.kodubul.tr.gg |
|
↑
|
|
|
-
alperen-ocak
Uzman Üye
|
10.08.2009, 08:33 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
galatasaray ve fenerbahce atlar sivas ve trabzon gidici______________ |
|
↑
|
|
|
-
webeg
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
10.08.2009, 08:33 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
kodubul yazmış: webeg yazmış:
evet her daim
yorumdan belli 6 şar atarmış hee
6 az bile
geçen maç yedeklerle 6 attık. as oyuncularla en az 8,9 atarız.
ELano 10,5 numara ______________
Ben Britney Spears'ın 1 numaralı Hayranıyım.Sizde hayranı olmak istiyorsanız Tıklayınız!.. |
|
↑
|
|
|
-
kodubul
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
10.08.2009, 08:35 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
webeg yazmış: kodubul yazmış: webeg yazmış:
evet her daim
yorumdan belli 6 şar atarmış hee
6 az bile
geçen maç yedeklerle 6 attık. as oyuncularla en az 8,9 atarız.
ELano 10,5 numara
ay alalhım be elanoymuş görücez bakıyım ne yapıcak ______________ www.kodubul.tr.gg |
|
↑
|
|
|
-
58--sivasspor--58
Acemi Üye
|
11.08.2009, 07:23 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
her zaman yok lincoln alex in 4 katı yok nonda 3katı dediler ne oldu?şimdide elanoyu 6 alex eder diyorlar.evet göreceğiz en sonunda bununda sonu lincoln e benziicek.. |
|
↑
|
|
|
-
webeg
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
11.08.2009, 07:27 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
58--sivasspor--58 yazmış: her zaman yok lincoln alex in 4 katı yok nonda 3katı dediler ne oldu?şimdide elanoyu 6 alex eder diyorlar.evet göreceğiz en sonunda bununda sonu lincoln e benziicek..
Merhaba,
yanılıyorsun. Elano Lıncoln den çok farklı
1.Elano Brezilya milli takımında oynuyan gerçek bir futbolcu.Lıncoln ise bir kez bile milli takımda oynuyamamış
2.Elano ile ilgili hiç bir kulüpte şu ana kadar bir huzursuzluk olmadı fakat LIncoln her gittiği kulüpte olaylar yaratan düzambazın biridir.
İyi Günler ______________
|
↑
|
|
|
-
58--sivasspor--58
Acemi Üye
|
11.08.2009, 07:32 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
webeg yazmış: 58--sivasspor--58 yazmış: her zaman yok lincoln alex in 4 katı yok nonda 3katı dediler ne oldu?şimdide elanoyu 6 alex eder diyorlar.evet göreceğiz en sonunda bununda sonu lincoln e benziicek..
Merhaba,
1.Elano Brezilya milli takımında oynuyan gerçek bir futbolcu.Lıncoln ise bir kez bile milli takımda oynuyamamış
2.Elano ile ilgili hiç bir kulüpte şu ana kadar bir huzursuzluk olmadı fakat LIncoln her gittiği kulüpte olaylar yaratan düzambazın biridir.
İyi Günler
tamam ama peki neden galatasaraya geldiğinde yok şöle yok böle diyonuzda lincoln bi işe yaramayınca düzembaz her gitti yerde sorun yaratıyor milli takıa bile çağırılmadı diyorsunuz?
göreceğiz 2 yıla kalmaz elanoyada aynı lafları edeceksiniz |
|
↑
|
|
|
-
web-expert
Aktif Üye
|
11.08.2009, 07:36 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Eleno gs'ye neden geldi ? Neden geldi; brezilya milli takımı teknik direktörü DUNGA elenayo sezon boyunca her maçta oynamalısın yoksa seni kadroya alamam dedi. M.city' çok iyi transferler yaptı elano bana burda pek yer olmaz dedi ve gs yi seçti. Elenoya milandan da teklif vardı ama orda da pek oynayamayacağı için gs ye geldi... ______________ |
|
↑
|
|
|
-
webeg
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
11.08.2009, 07:38 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
58--sivasspor--58 yazmış: webeg yazmış: 58--sivasspor--58 yazmış: her zaman yok lincoln alex in 4 katı yok nonda 3katı dediler ne oldu?şimdide elanoyu 6 alex eder diyorlar.evet göreceğiz en sonunda bununda sonu lincoln e benziicek..
Merhaba,
İyi Günler
tamam ama peki neden galatasaraya geldiğinde yok şöle yok böle diyonuzda lincoln bi işe yaramayınca düzembaz her gitti yerde sorun yaratıyor milli takıa bile çağırılmadı diyorsunuz?
göreceğiz 2 yıla kalmaz elanoyada aynı lafları edeceksiniz
Merhaba,
Ben şu ana kadar Lıncoln'u bir kere bile övmedim.Geldiğinde de .Shalke 04de oynarken de hep sorun yarattığını biliyordum.O yüzden biraz tedirginde olmuştum.Burada da böyle olur mu diye.Korktuğum oldu.Bu Galatasaray'a ders olmuştur diye düşünüyorum.Elano'yu da dediğiniz gibi göreceğiz.Fakat ben M. city'de oynarken ki gözlerime dayanarak iyi bir oyuncu olduğunu söyleyebilirim.
İyi Günler ______________
|
↑
|
|
|
-
58--sivasspor--58
Acemi Üye
|
11.08.2009, 07:39 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|