Forum'da ara:
Ara

Yazar Mesaj
Mesaj11.11.2008, 20:31 (UTC)    
Mesaj konusu:

Aslında şöyle bir şey yapılması mantıklı olur.

Yarışmaya katılan sitelerden ilk 50 siteyi ya da 100 siteyi siz seçersiniz.Biz bu siteler arasından 10-15 siteyi biz seçeriz Siz de bu kalanlardan örnek site seçersiniz.

Biraz karışık olur ama kimsenin karşı çıkamayacağına inanıyorum.

Umarım anlatabilmişimdir.
Mesaj28.02.2009, 18:32 (UTC)    
Mesaj konusu:

S.a Güzel ve Başarılı Bir Site Devamı Gelir Umariz
Mesaj05.03.2009, 14:38 (UTC)    
Mesaj konusu:

arkadaşlar daha önce hatırlayanız olur belki bilmem ama cikse.tr.gg diye bi sitem vardı bayada iyi yol almıştım baya bi emek vermiştim ama silindi ne yazıkki öyle ara ara böyle buraya takılır bakarım şimdi sadece
Mesaj31.05.2009, 09:43 (UTC)    
Mesaj konusu:

bazı siteler ise sadece isim almış hiç bir içerik yok sadece ice blue tasarımı duruyor bedava-sitemin verdiği şekilde bu sitelerin silinmesi gerekki diğer arkadaşlar bu alan isimlerini alıp daha iyi şekilde değerlendirebilsinler bunu oturtmakta zor bir iş ama denenebilir.
Mesaj03.08.2009, 13:59 (UTC)    
Mesaj konusu: Re: Naazimca Ters Açı Bilgi platformu

naazimca arkadaşıma sonuna kadar katılıyorum arkadaşlarımız aylarını veriyor güzel bir site yapabilmek için birden moderatör çıkıyor sitenizi silindi böyle kuralların yok edilmesi lazım eğerki gerçekten b.s ciddi bir sistemse böyle haksızlıklara karşı çıkılması lazım.mesela ben aylarımı verdim reklamını vermek istemediğim siteye bir baktım silinmiş bazı arkadaşlarımız dayanamıyor hakaret içerikli sözler içeren manasız laflar yazıyor.bence bütün tr.gg sitelerine af çıkarılmalı.bilmem nasıl düşünüyorum yorumlarınızı bekliyorum bu düşüncem hakkındaki yorumlarınıza
Mesaj04.08.2009, 11:06 (UTC)    
Mesaj konusu:

Saol Nazimca
Mesaj09.08.2009, 02:35 (UTC)    
Mesaj konusu:

nazimca usta daha askerden gelmedimi ya Neutral
Dalga geçerim ama kırmam. Ciddiye alırım ama takmam. Çevremde birçok arkadaşım olabilir ama hepsini dostum yapmam, Biz ışıklı cɑddelerin züppe çocuklɑrı değil! Biz ıssız sokɑklɑrın delikɑnlı yürekleriyiz!!! CW
Mesaj10.08.2009, 17:19 (UTC)    
Mesaj konusu:

Başlık sahibinin sitesi kapatılmış bulunduğu için kedi isteği oluncaya dek başlık tarafımdan kilitlenmiştir.
Önceki mesajları göster: