Yazar |
Mesaj |
-

ua1905ua
Uzman Üye
|
09.08.2009, 23:23 (UTC) Mesaj konusu: Yürekler ağza geldi! |
|
|
Arkadaslar haberiniz varmi bilmiyorum ama keita ölümden döndü
o posisyonda neler oldu!
......................................................
Maçı ve o pozisyonu izleyen herkes aynı şeyi düşündü o anda: Keita'ya ne oldu? Yoksa ölüyor mu? Gaziantepspor-Galatasaray maçının ilk yarısında rakibi ile çarpışan Abdul Kader Keita bir anda yerde kaldı. Baygın biçimde yerde yatan Keita'yı görenler bir an için paniğe kapıldı. Sağlık ekipleri hemen sahaya girerken futbolcunun dilinin nefes borusuna kaçtığı anlaşıldı. Sağlık ekiplerinin müdahalesi ile Keita kısa sürede kendine geldi...
belki Arda turanin yaptigi Keitayi ölümle dans etmekten kurtardi ve doktorlarin cabasiyla dilini cevirdiler... o posisyonda keita sert bir bicimde bir g.Antep futbolcusuyla carmpisti ve yere yikildi inanilmaz görüntüydü Allah herkesi korusun
birseyin altini cizmek istiyorum mesajimi tamam´lamadan keitanin durumu kalp ile alakali degil carpismanin siddetinden yere yikildi ve dili döndü
ilk macinda sov yapti harika da bir gol ati ikinci macinda muhtis basladi talihsizliye ugradi veya nazarami geldi desem bilemiyorum
yasanan talihsizligi izlemek icin ligtv resmi web adresin´den izliyebilirsiniz ______________ Dalga geçerim ama kırmam. Ciddiye alırım ama takmam. Çevremde birçok arkadaşım olabilir ama hepsini dostum yapmam, Biz ışıklı cɑddelerin züppe çocuklɑrı değil! Biz ıssız sokɑklɑrın delikɑnlı yürekleriyiz!!! CW |
|
↑
|
|
 |
-

japon-cocuk
Uzman Üye
|
09.08.2009, 23:38 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Evet gerçekten yürekler ağza geldi.
Çok dehşet verici bir andı... ______________  |
|
↑
|
|
 |
-

ua1905ua
Uzman Üye
|
10.08.2009, 07:41 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
ben bu basligi sadece galatasaray futbolcusu oldugu icin acmadim arkadaslar
takim farketmez Allah böyle birseyi hic bir futbolcuya nasip etmesin
Anti fenerliyim ama fenerbahce futbolculari bile böyle birseye maaruz kalmasin..
duaciyim ______________ Dalga geçerim ama kırmam. Ciddiye alırım ama takmam. Çevremde birçok arkadaşım olabilir ama hepsini dostum yapmam, Biz ışıklı cɑddelerin züppe çocuklɑrı değil! Biz ıssız sokɑklɑrın delikɑnlı yürekleriyiz!!! CW |
|
↑
|
|
 |
-

web-expert
Aktif Üye
|
10.08.2009, 07:56 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Gerçekten üzücü bir durum fanatik bir beşiktaşlı olmama rağmen yine de üzüldüm.Sonuçta o da insan gönül verdiğimiz renkler farklı olsada hiç farketmez! ______________  |
|
↑
|
|
 |
-

ua1905ua
Uzman Üye
|
10.08.2009, 08:22 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
web-expert yazmış: Gerçekten üzücü bir durum fanatik bir beşiktaşlı olmama rağmen yine de üzüldüm.Sonuçta o da insan gönül verdiğimiz renkler farklı olsada hiç farketmez!
evet haklisin hepimiz bir Anne bir babanin evlatlariyiz
böyle durumlarda reng ayrimi yapan kisiler Y_A_N_L_I_S yapar ______________ Dalga geçerim ama kırmam. Ciddiye alırım ama takmam. Çevremde birçok arkadaşım olabilir ama hepsini dostum yapmam, Biz ışıklı cɑddelerin züppe çocuklɑrı değil! Biz ıssız sokɑklɑrın delikɑnlı yürekleriyiz!!! CW |
|
↑
|
|
 |
-

kodubul
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
10.08.2009, 08:25 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
ölümden döndü diyipte durumu dramatikleştirmeyin  ______________ www.kodubul.tr.gg |
|
↑
|
|
 |
-

komedyenbakkali
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
10.08.2009, 08:26 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
cimbomluyum ben maçı izlermedim olanıda bilmiyordum  ______________
|
|
↑
|
|
 |
-

ua1905ua
Uzman Üye
|
10.08.2009, 08:29 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
kodubul yazmış: ölümden döndü diyipte durumu dramatikleştirmeyin
dostum gercekten ölümden döndü konuyu farkli yerlere cekmeyiniz
adamin dili döndü baygin bir bicimde yere düstü nefes alamadi eli kolu titredi sen ne diyon ya ______________ Dalga geçerim ama kırmam. Ciddiye alırım ama takmam. Çevremde birçok arkadaşım olabilir ama hepsini dostum yapmam, Biz ışıklı cɑddelerin züppe çocuklɑrı değil! Biz ıssız sokɑklɑrın delikɑnlı yürekleriyiz!!! CW |
|
↑
|
|
 |
-

psbrush
Aktif Üye
|
10.08.2009, 08:30 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Evet gerçekten ucuz atlattı  ______________  |
|
↑
|
|
 |
-

kodubul
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
10.08.2009, 08:31 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
benim haberlerden izlediğim kadarıyla dil dönme olayı olmamış ______________ www.kodubul.tr.gg |
|
↑
|
|
 |
-

komedyenbakkali
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
10.08.2009, 08:33 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
komedyenbakkali yazmış: cimbomluyum ben maçı izlermedim olanıda bilmiyordum
ligttv yok televizyonumda
olsa belki izlerdim  ______________
|
|
↑
|
|
 |
-

ua1905ua
Uzman Üye
|
10.08.2009, 08:33 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
ligtv resmi web adresine ugrayin orda videosu var yukarda yani ilk basta paylasilan mesaj direk ligtv sitesinden alinmistir.
orda´da dilinin döndügü yaziyor zaten video´da doktor dilini kurtardigi gösteriliyor  ______________ Dalga geçerim ama kırmam. Ciddiye alırım ama takmam. Çevremde birçok arkadaşım olabilir ama hepsini dostum yapmam, Biz ışıklı cɑddelerin züppe çocuklɑrı değil! Biz ıssız sokɑklɑrın delikɑnlı yürekleriyiz!!! CW |
|
↑
|
|
 |
-

kodubul
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
10.08.2009, 08:35 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
ua1905ua yazmış: ligtv resmi web adresine ugrayin orda videosu var yukarda yani ilk basta paylasilan mesaj direk ligtv sitesinden alinmistir.
orda´da dilinin döndügü yaziyor zaten video´da doktor dilini kurtardigi gösteriliyor
tmm öle olsun ama öle olsa bile maça devam edemezdi uzatmaya gerek yok ______________ www.kodubul.tr.gg |
|
↑
|
|
 |
-

ua1905ua
Uzman Üye
|
10.08.2009, 08:37 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
kodubul yazmış: ua1905ua yazmış: ligtv resmi web adresine ugrayin orda videosu var yukarda yani ilk basta paylasilan mesaj direk ligtv sitesinden alinmistir.
orda´da dilinin döndügü yaziyor zaten video´da doktor dilini kurtardigi gösteriliyor
tmm öle olsun ama öle olsa bile maça devam edemezdi uzatmaya gerek yok
maca devam etmedi zaten  58 dk da oyundan alindi dediyin gibi uzatmaya gerek yok
Allahin sevgisi üzerinde olsun
........................................................
komedyenbakkali yazmış: komedyenbakkali yazmış: cimbomluyum ben maçı izlermedim olanıda bilmiyordum
ligttv yok televizyonumda
olsa belki izlerdim
bende ligtv var 42 erkan plazma da var
buyur bizim eve gel berbaer izleriz maclari  ______________ Dalga geçerim ama kırmam. Ciddiye alırım ama takmam. Çevremde birçok arkadaşım olabilir ama hepsini dostum yapmam, Biz ışıklı cɑddelerin züppe çocuklɑrı değil! Biz ıssız sokɑklɑrın delikɑnlı yürekleriyiz!!! CW |
|
↑
|
|
 |
-

74firari
Aktif Üye
|
10.08.2009, 08:38 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
 Ne Takımlı Olduğumuz Farketmez.Biz Hepimiz İnsan Hepimiz Kardeşiz.Orda Söz Konusu Bİr İnsan Çok Üzüldüm Gerçekten.
Ebedi Dost Ezeli Rakibiz  (Bjk Team) ______________ WwW.74FiRaRi.Tr.GG Rap - Remix - Beat Sitemize Bekleriz... |
|
↑
|
|
 |
|