Yazar |
Mesaj |
-
wefdwefrwe
Acemi Üye
|
12.07.2009, 17:19 (UTC) Mesaj konusu: ZORUNAMI GİTTİ BS YÖNETİMİ EZİK SÜRÜSÜ... |
|
|
|
|
↑
|
|
|
-
tekno-design
Acemi Üye
|
03.08.2009, 13:30 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
çok komiksin ya ______________ Forum imzanız kuralları ihlal ettiğinden,düzenlenmiştir. |BenimSitem1993| |
|
↑
|
|
|
-
dibatasarim
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
03.08.2009, 13:46 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
seni zorla tutanmı var:? |
|
↑
|
|
|
-
sanal-book
Acemi Üye
|
06.08.2009, 09:59 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Abicim sonuçta sen burda bedava bir site açıyosun, Doğal olarak kurallar olacak. Şimdi diğelimki sen bir sinema filminde oynadın ve film gösterime girer girmez tr.gg sitelerinde de korsan olarak yayınlandı sen bundan rahatsızlık duymaz msın? yada Sen ünlüsün mankensin veya başrol oyuncususun senin tr.gg sitelerinde yada başka bir sitede yemek yerken çekilmiş bir resmin var sen bundan rahatsız olmaz mısın? Bide seni burda zorla tutmuyoruz veya tutmuyorlar sen bedava-sitem'e girmeyince sanki sana mail gönderiyolar "bu gün giriş yapmadın hayırdır" diye, çok istiyosan oraya yazmışsın zaten para verip daha iyi bir site yapabilirsin herhangi bir arama motorundan hoslat veya domanler diye yazdığında zaten karşına istemediğin kadar sonuç çıkar gözüne bir tanesini kestir tıkla sitenin adını belirle ver parasını otur aşağıya... Senin burdaki insanları siteni sildiler diye rahatsız etmeye hakkın yok, siteni sildilerse mutlaka bir sebebi vardır...
Yani en azından ben böyle düşünüyorum... İster alın, ister alınma...______________ |
|
↑
|
|
|
-
prozoop
Acemi Üye
|
07.08.2009, 10:43 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
hahaha amma güldüm yaw =)))) |
|
↑
|
|
|
-
hayvanlaricokseviyoruz
Acemi Üye
|
07.08.2009, 14:34 (UTC) Mesaj konusu: lol |
|
|
lol |
|
↑
|
|
|
-
kardesbayrak
Acemi Üye
|
04.09.2009, 13:46 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
öneri istemişin ya ne sitesi açayım diye bence junior cmylmz diye bişi yap üyen olmazsam warya
naptılar bilmiyorum konuyu ama bayagı agırına gitmiş
haklısın hostlar bedava gibi ver bi 75 lira al babalar gibi siteni bu işden anlıyorsan
ama hani varya anlamayanlar onlar burada işte ok |
|
↑
|
|
|
-
adayagmuru
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
04.09.2009, 14:25 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Düşündürücü.______________
|
|
↑
|
|
|
-
online-games1
Uzman Üye
|
04.09.2009, 15:46 (UTC) Mesaj konusu: Re: lol |
|
|
hayvanlaricokseviyoruz yazmış: lol |
|
↑
|
|
|
-
e-canlitv
Acemi Üye
|
14.09.2009, 18:47 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
|
|
↑
|
|
|
-
byqraphix
Uzman Üye
|
|
↑
|
|
|
-
ali-web
Acemi Üye
|
14.09.2009, 22:54 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
saolun |
|
↑
|
|
|
-
webmaster-html-kod
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
16.09.2009, 22:06 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
sonuçta sen burda bedava bir site açıyosun, Doğal olarak kurallar olacak.o zaman git paralı site aç ______________ |
|
↑
|
|
|
-
tasarist
Uzman Üye
|
16.09.2009, 22:29 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Burası Bedava Site Veren Bir Yer Bu Yüzdende Her Önüne Gelen Site Açmasın Diye Bir Takım Kurallar Konulmuş... Bu Kurallara Uymayan,Kaile Almayan Siteler Siliniyor. Her Sitesi Silinen Kuralları Göstericekse Açmayın Sitenizi... Burada Kuralları Beğenmeğen Kişi İçin Kurallları Silemezler... Eğer O Kuralı Beğenmiyorsan Siteni Açmassın Yada Paralı Site Açarsın Buda Dertmi... En Ucuzundan Alırsın Bi Site Bedavasından Daha İyidir Dersin Hemde İstediğini Yaparsın Benim Sözüm Bu Yani Kurallar Uyulmak İçin Konulmuştur Çiğnenmek İçin Değil Çiğneyeceksen Zaten Burada İşin Olmaz... ______________ Devredilme Falan Yok Tasarist Hala Beko'Da |
|
↑
|
|
|
|