Yazar |
Mesaj |
-
esbulsana
Aktif Üye
|
|
↑
|
|
|
-
sitenitanit
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
31.08.2007, 11:26 (UTC) Mesaj konusu: cvp |
|
|
turk-genclik yazmış: İlk siftah benden olsun sitem nasıl arkadaşlar sitede her html kod türü bulunur. Gir siteye yorumunu yap www.turk-genclik.tr.gg
içerik güsel hemde çok gusel ama bog uzerinde açsaydın çok ıyı olurdu bea kardes |
|
↑
|
|
|
-
davids89
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
31.08.2007, 11:28 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Www.Davids89.Tr.Gg Tıklayın Bu Site Sizi Bekliyor ______________
|
|
↑
|
|
|
-
qwertygfb
Acemi Üye
|
|
↑
|
|
|
-
qwertygfb
Acemi Üye
|
31.08.2007, 13:41 (UTC) Mesaj konusu: ya |
|
|
kendisitesine beni ekleyeni bende eklerim buton şeklinde yani |
|
↑
|
|
|
-
qwertygfb
Acemi Üye
|
31.08.2007, 14:02 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
DİKKAT SİTEME GALATASARAYLILARIN GİRMESİ NOTER TARAFINDAN YASAKLANMIŞTIR |
|
↑
|
|
|
-
turk-genclik
Aktif Üye
|
31.08.2007, 14:51 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
www.turk-genclik.tr.gg______________ Aradığınız Aramadığınız Tüm Html Kodları Burda
www.Turk-Genclik.tr.gg
En son turk-genclik tarafından 31.08.2007 15:16:38 tarihinde değiştirildi, toplam 1 kere değiştirildi
|
|
↑
|
|
|
-
webzebanisi
Acemi Üye
|
|
↑
|
|
|
-
lapsekili
Aktif Üye
|
03.09.2007, 23:05 (UTC) Mesaj konusu: lapsekili.tr.gg |
|
|
acizane bir site.milli ve dini konularda yazılar,haberler,videolar vs. |
|
↑
|
|
|
-
turk-genclik
Aktif Üye
|
09.09.2007, 11:08 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Site Çok Süper Oldu Yawww. ______________ Aradığınız Aramadığınız Tüm Html Kodları Burda
www.Turk-Genclik.tr.gg |
|
↑
|
|
|
-
karadeniz-org
Acemi Üye
|
09.09.2007, 11:51 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Buda benden olsun. Sitede neler olduğunu merak edenler buyursun. www.karadeniz-org.tr.gg |
|
↑
|
|
|
-
entergame
Acemi Üye
|
09.09.2007, 11:56 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
entergame.tr.gg
smartintel.tr.gg |
|
↑
|
|
|
-
eglencevi
Acemi Üye
|
09.09.2007, 12:03 (UTC) Mesaj konusu: site tanıtımı |
|
|
Arkadaşlar benim sitem www.eglencevi.tr.gg görüşlerinizi bekliyorum. Gerçekten eğlenceli bir sitedir... |
|
↑
|
|
|
-
orhanyildiz
Aktif Üye
|
09.09.2007, 13:07 (UTC) Mesaj konusu: MERHABA ARKADAŞLAR |
|
|
http://orhanyildiz.tr.gg
ARKADAŞLAR; İnanıyorumki ve görüyorumki hepiniz güzel duygu ve düşünceler içerisinde amacına uygun siteler kuruyor ve çok kısa sürede güzel başarılar elde ediyorsunuz.
Hepinizi kutluyorum.
Ayrıca bende sizler gibi kendi amacıma ve düşüncelerime uygun bir site kurmaya çalıştım.İnceleyenlerin takdir ve beyenisini alıyorum.
Ama benim için siz tr.gg gurubunun düşünceleri çok önemli.O sebepten sitemi ziyaret etmenizi düşünceleriniz ve önerilerinizi ziyaretci defterime yazmanızı,
Ayrıca sizlerin sitelerini benim kullanıcılarımında kolayca görmeleri için sitelerinizin linklerini link sayfama site isimleri başlık kısmı büyük harf olmak kaydiyle yapmanızı bekliyor başarılarınızın daim olmasını diliyorum.
http://orhanyildiz.tr.gg |
|
↑
|
|
|
-
haberportall
Acemi Üye
|
09.09.2007, 13:21 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
www.haberportall.tr.gg hepinizi bekliyorum şuan site yapım aşamasında çok çok yakında lig tv yide izleyebilceksiniz.lig tv dediysek 24 saat canlı değil heralde 4 büyüklerin maç saatindeki maçlarını.hemde haberportall farkıyla bu forumlarda çok sayıda lig tv izleme var hiçbiri doğru değil sopcast adlı programı indirmişler sitelerine bakın bakalım orda lig tv varmı tmm çok eskiden sopcast adlı programı yükleyince izleyebiliyodunuz ama o artık geride kaldı |
|
↑
|
|
|
|