Yazar |
Mesaj |
-
adayagmuru
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
03.08.2009, 13:32 (UTC) Mesaj konusu: Sanil Kazan Diye Site Açıyorlar Kesinlikle Yalan |
|
|
Şimdi Buraya Konu Açacagın Yerine Şikayet Et Diceksiniz Fakat 1 2 Degilki Suan online oLan En az 4 Kişi Var Lütfen İlgilenelim Sonuçta insanLarı Kandırarak Onların Üyeliklerini çalıyorlar Buda Beni üzüyor... |
|
↑
|
|
|
-
tekfurdag
Uzman Üye
|
03.08.2009, 15:12 (UTC) Mesaj konusu: Re: Sanil Kazan Diye Site Açıyorlar Kesinlikle Yalan |
|
|
adayagmuru yazmış: Şimdi Buraya Konu Açacagın Yerine Şikayet Et Diceksiniz Fakat 1 2 Degilki Suan online oLan En az 4 Kişi Var Lütfen İlgilenelim Sonuçta insanLarı Kandırarak Onların Üyeliklerini çalıyorlar Buda Beni üzüyor...
sen önce sitenin anasayfasındaki direk mozillayı indirmeyi kaldır yoksa siten tehlikede ______________ |
|
↑
|
|
|
-
adayagmuru
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
03.08.2009, 15:51 (UTC) Mesaj konusu: Re: Sanil Kazan Diye Site Açıyorlar Kesinlikle Yalan |
|
|
tekfurdag yazmış: adayagmuru yazmış: Şimdi Buraya Konu Açacagın Yerine Şikayet Et Diceksiniz Fakat 1 2 Degilki Suan online oLan En az 4 Kişi Var Lütfen İlgilenelim Sonuçta insanLarı Kandırarak Onların Üyeliklerini çalıyorlar Buda Beni üzüyor...
sen önce sitenin anasayfasındaki direk mozillayı indirmeyi kaldır yoksa siten tehlikede
Silinsin Bosver Sende Sevinirsin İşte sana qülmek için Bir Fırsat
|
|
↑
|
|
|
-
webdeev
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
03.08.2009, 16:29 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
iletilişm formuna şifreni ver para vercez fln diyor şifreyi görüyor değiştiriyor ayıp bişey ______________ |
|
↑
|
|
|
-
tekfurdag
Uzman Üye
|
03.08.2009, 16:33 (UTC) Mesaj konusu: Re: Sanil Kazan Diye Site Açıyorlar Kesinlikle Yalan |
|
|
adayagmuru yazmış: tekfurdag yazmış: adayagmuru yazmış: Şimdi Buraya Konu Açacagın Yerine Şikayet Et Diceksiniz Fakat 1 2 Degilki Suan online oLan En az 4 Kişi Var Lütfen İlgilenelim Sonuçta insanLarı Kandırarak Onların Üyeliklerini çalıyorlar Buda Beni üzüyor...
sen önce sitenin anasayfasındaki direk mozillayı indirmeyi kaldır yoksa siten tehlikede
Silinsin Bosver Sende Sevinirsin İşte sana qülmek için Bir Fırsat
kafanmı iyi? ______________ |
|
↑
|
|
|
-
webdeev
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
03.08.2009, 16:38 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
______________ |
|
↑
|
|
|
-
bilgisayar-gunlugum
Acemi Üye
|
03.08.2009, 16:46 (UTC) Mesaj konusu: s |
|
|
Ya böle dandik dündük bi oyun var onun parasını diyor arkadaslar |
|
↑
|
|
|
-
sehr-ialem
Aktif Üye
|
03.08.2009, 16:52 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
ya bs de herşeyın içine ettiler zaten ya bugunde bırı geldı bana üyelik formu yap dıye msn nını ıstedim doğal olarak msn adresine gıtcek foruma yazılanlar napabılırım kı sankı sıfresını ıstedım allah bılır supporta bıle sıkayet etmıştır. aramızda düzenbazcılardan cok boylelerı var ya sankı msn ını verınce sıfresını almıs oluyorum ya hayır msn ını vermıyosa gıtsın formunu kendı yapsın kardesım... valla supporta sıkayet ettiyse onlarda bı kere sormuyo zaten nasıl oldu noldu dıye sılerlerse kotu olcak |
|
↑
|
|
|
-
adayagmuru
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
03.08.2009, 16:55 (UTC) Mesaj konusu: Beyler Bayanlar Lütden Bilgisi Olmayanlar yazmasın |
|
|
Beyler Bayanlar Lütden Bilgisi Olmayanlar yazmasın Konu açtık oLumlu yönde Çözümler Bulalım modaratörler ilgilensin bence |
|
↑
|
|
|
-
adayagmuru
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
03.08.2009, 16:57 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
sehr-ialem yazmış: ya bs de herşeyın içine ettiler zaten ya bugunde bırı geldı bana üyelik formu yap dıye msn nını ıstedim doğal olarak msn adresine gıtcek foruma yazılanlar napabılırım kı sankı sıfresını ıstedım allah bılır supporta bıle sıkayet etmıştır. aramızda düzenbazcılardan cok boylelerı var ya sankı msn ını verınce sıfresını almıs oluyorum ya hayır msn ını vermıyosa gıtsın formunu kendı yapsın kardesım... valla supporta sıkayet ettiyse onlarda bı kere sormuyo zaten nasıl oldu noldu dıye sılerlerse kotu olcak
Kaatılıyorum sana |
|
↑
|
|
|
-
sehr-ialem
Aktif Üye
|
|
↑
|
|
|
-
adayagmuru
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
03.08.2009, 17:08 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
sehr-ialem yazmış: http://sanalikadanhilevesanilver.tr.gg/sanil-yukleme.htm
sanırım bı tane yakaladık bunu mu kastetmıstın yoksa bu farklımı
Evet bunlar qüseL yakaladın tskler teprik ederim |
|
↑
|
|
|
-
webdeev
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
03.08.2009, 17:11 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
keşke oylama ile site kapatılsa ama o zamanda birsürü site açıp gereksiz yere site kapatılır xs ______________ |
|
↑
|
|
|
-
adayagmuru
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
03.08.2009, 17:11 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
webdeev yazmış: keşke oylama ile site kapatılsa ama o zamanda birsürü site açıp gereksiz yere site kapatılır xs
Evet haksız olur sanırım çünkü insanlar bazen bizim düşündügümüz qibi olmuyor |
|
↑
|
|
|
-
sehr-ialem
Aktif Üye
|
03.08.2009, 17:18 (UTC) Mesaj konusu: |
|