Yazar |
Mesaj |
-
adayagmuru
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
01.08.2009, 22:50 (UTC) Mesaj konusu: Bütün Siteler Siliniyor |
|
|
Yarın Bir qün Bizimkilerin Silinmeyeceqi Ne Malum Bence Bir an Önce Buna Çözüm Bulun Sonuçta İnsanlar Emek Veriyor.. Bedava Diye Hemen SiLinirse hevesimis kaçar |
|
↑
|
|
|
-
tekfurdag
Uzman Üye
|
01.08.2009, 22:52 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
kodlarının hepsini al yedek birşey olursa ilk hakkını ara (sebebsizse yada iftira ise sebebsiz olacagını sanmamda benim eski sitem fake resim ile silindi) sonra açılmassa yeni site açıp kodları yerleştir ne diim ______________ |
|
↑
|
|
|
-
adayagmuru
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
01.08.2009, 22:58 (UTC) Mesaj konusu: Kolay OnLar |
|
|
kolay onlar fakat ne gerek var bi isim begenioruz açıoruz siliniyor açıkcası insanların üzerinde korku oluyor önceden böyle degildi |
|
↑
|
|
|
-
58sivassporum
Acemi Üye
|
02.08.2009, 08:44 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Doğru Söylüyorsun mesala ben bu sitemi çok seviyorum fakat silinmeyeceği ne malum ______________
|
|
↑
|
|
|
-
eminonu
Uzman Üye
|
02.08.2009, 08:51 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
|
|
↑
|
|
|
-
ask-nett
Uzman Üye
|
02.08.2009, 16:34 (UTC) Mesaj konusu: Re: Bütün Siteler Siliniyor |
|
|
adayagmuru yazmış: Yarın Bir qün Bizimkilerin Silinmeyeceqi Ne Malum Bence Bir an Önce Buna Çözüm Bulun Sonuçta İnsanlar Emek Veriyor.. Bedava Diye Hemen SiLinirse hevesimis kaçar
Hiç bir site Sebesiz Yere Silinmez.
Vardirki bir Açıgınız Yada İzinsiz Alıntı Ondan Sılınır.
Yada Kendı Uploadınız Olamdan eklemıssenız ondan sılınır.
YAda Bir Baska Kısıden Kopyalayıp Aldınız ve O kısıde gordu sıkayet ettı Ondan sılınır. ______________ |
|
↑
|
|
|
-
adayagmuru
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
02.08.2009, 23:15 (UTC) Mesaj konusu: !!!!!!!!!!! |
|
|
eminonu yazmış: Siz kurallara aykırı şeyler yapmazsanız siteniz silinmez..
Gereksiz yere baslık acmayın..! Eğer siteniz silinirse support'a mesaj atıp yeniden actırabılırsınız..
Gereksiz olduqunu kim söledi konusma dikkat et yada hiç yazma |
|
↑
|
|
|
-
adayagmuru
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
02.08.2009, 23:16 (UTC) Mesaj konusu: Re: Bütün Siteler Siliniyor |
|
|
ask-nett yazmış: adayagmuru yazmış: Yarın Bir qün Bizimkilerin Silinmeyeceqi Ne Malum Bence Bir an Önce Buna Çözüm Bulun Sonuçta İnsanlar Emek Veriyor.. Bedava Diye Hemen SiLinirse hevesimis kaçar
YAda Bir Baska Kısıden Kopyalayıp Aldınız ve O kısıde gordu sıkayet ettı Ondan sılınır.
Gerçekçi ol Lütfen |
|
↑
|
|
|
-
tasarimci-amca2
Uzman Üye
|
02.08.2009, 23:44 (UTC) Mesaj konusu: Re: Bütün Siteler Siliniyor |
|
|
adayagmuru yazmış: ask-nett yazmış: adayagmuru yazmış: Yarın Bir qün Bizimkilerin Silinmeyeceqi Ne Malum Bence Bir an Önce Buna Çözüm Bulun Sonuçta İnsanlar Emek Veriyor.. Bedava Diye Hemen SiLinirse hevesimis kaçar
YAda Bir Baska Kısıden Kopyalayıp Aldınız ve O kısıde gordu sıkayet ettı Ondan sılınır.
Gerçekçi ol Lütfen
gerçek bu zaten hiç bir site sebepsiz yere durduk yere silinmez.______________ css tasarım,giriş paneli gibi istekleriniz için bana ulaşın
skype:semihseker26 veya profilime mesaj atmanız yeterlidir...
|
|
↑
|
|
|
-
adayagmuru
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
02.08.2009, 23:54 (UTC) Mesaj konusu: Re: Bütün Siteler Siliniyor |
|
|
tasarimci-amca2 yazmış: adayagmuru yazmış: ask-nett yazmış: adayagmuru yazmış: Yarın Bir qün Bizimkilerin Silinmeyeceqi Ne Malum Bence Bir an Önce Buna Çözüm Bulun Sonuçta İnsanlar Emek Veriyor.. Bedava Diye Hemen SiLinirse hevesimis kaçar
Gerçekçi ol Lütfen
gerçek bu zaten hiç bir site sebepsiz yere durduk yere silinmez.
(: |
|
↑
|
|
|
-
favorilist
Acemi Üye
|
03.08.2009, 07:26 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
eminonu yazmış: Siz kurallara aykırı şeyler yapmazsanız siteniz silinmez..
Gereksiz yere baslık acmayın..! Eğer siteniz silinirse support'a mesaj atıp yeniden actırabılırsınız..
Ya tamam yapmıyouz da herşey kuraldışı olmaya başladı. Adamın sitesind bi kod alıyorum. Altına "alıntıdır" yazmama rağmen niye kodumu çalıyorsun diyor.
ayrıca support siteyi direk siliyor. istediğin kadar mesaj at açması nerdeyse iimkansız. ______________ Yarısma Siteniz www.favorilist.tr.gg
Tasarım üstüne 20 kontöre reklam alıyoruz.. Kaçırma! |
|
↑
|
|
|
-
adayagmuru
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
03.08.2009, 12:20 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
favorilist yazmış: eminonu yazmış: Siz kurallara aykırı şeyler yapmazsanız siteniz silinmez..
Ya tamam yapmıyouz da herşey kuraldışı olmaya başladı. Adamın sitesind bi kod alıyorum. Altına "alıntıdır" yazmama rağmen niye kodumu çalıyorsun diyor.
ayrıca support siteyi direk siliyor. istediğin kadar mesaj at açması nerdeyse iimkansız.
Beni anlayan birileri çıktı sonunda |
|
↑
|
|
|
|