O moderatör ?
(İsim veremıyoruz)
Bir Mod'un böyle tutumlar sarfettiğini aklım almıyor
Uzun zamandır foruma göz atmıyoruz,skecler tiyatrolar hazırlıyoruz sizler için,ama siz sadece tartışmalar peşindesiniz.
Nedir bu senin tavrın ''trggcanavari'' mod musun sen ? Ne derecede iyi bir mod olduğunu bu tavırlarınla gösteriyorsun heralde.
Destek istemek nedir biliyor musun sen ?
Cephe almaktır.Sen şimdi forumdaki arkadaşlarımızdan destek isteyerek,öteki arkadaşlarımıza karşı cephe alıyorsun,hiç inkaar etme , demek içinde böyle birşey varki bu kadar kolay mod arkadaşlarını sucluyabiliyorsun.
Evet belki konulara o kadar,yakından takip etmemiş olabilirim,Bizde görüyoruzki,bin907 arkadaşımızın maraslıya hiçbir hakaret argo,gibi sözleri olmamıştır.Ama saygısızlığı olmustur.Bunada hayır derse ben bişey demiyorum.
Arkadaşımız her seferınde kanıtlar getirip,şöyle şöyle şeyler yazıyor.Keyfine göre hareket ediyor.neye göre hangi sıfatla ?
Neye göre: Arkadaşı mod'dur ona güvenerek ?
Ne sıfatla: Birzamanlar mod luk yapmıstır o sıfatla
Derece: B öyle insanların derecesi yoktur.
Burası tartışma odağı yada forumu değildir.Burası
www.bedava-sitem.com dur, tartışmalarınız bizi ilgilendirmiyor özel mesaj veya msn den halledin.Bu mesaj altına bahsettiğim kişiler hala cevap yazabiliyorsa, Diyecek hiçbirşey bulamıyorum.
Unutmayın ki !! Bu forumda, bizden küçük arkadaşlarımız var, onlara nasıl bir örnek olduğunuzu gösteriyorsunuz !
Trggcanavari,aynı tutum sendede ola bilir bak !
Bu mesajım seni rahatsız edebilir ban atabilirsin?
BeLki ozamanda ben hakkımı ararım , ne bilirsin aynı şey öyle değilmi?
ßizler burda bilgiler paylasmaya,siteler olust urup kendimizi göstermeye,insanlara yararlı şeyler sunmaya geldik.burası bir aile ortamıdır.
Sizler,bunu lekelendiremezsiniz.Hiçbir hakkınız ve yetkiniz yoktur.
Eğer ortada bir hesaplaşma varsa,bizi rahatsız etmeden yapın !!
Yok.Anlamıyorum ben derseniz,bende o arkadaşımın yanında olacam,Sanal dersen sanaldan,real dersen realden.
Bu iş uzuyacak olursa,mahkemeye kadar gider.Bunu siz belirlersiniz.
tr.ggcanavarı bu mesajdan sonra ban atarsan bana,bende bin1907 arkadaşımızın gibi hakkımı ararım aynı şeyler tekrarlanır durur.
Yazılarımda hiçbir argo kelime,hakaret bulunmamaktadır.Ne rencide edicek bir söz nede başka birşey?
Özet olarak ?
BU TARTIŞMALARDAN RAHATSIZ OLDUK.
YÖNETİME GİDİCEK DİYORSUNUZ.TÜM ÜYELER RAHATSIZ OLDUĞUNU DİLE GETİRSE SEN BİLE AYAKTA DURAMAZSIN
İyi forumlar.
Lütfen sadece,bu tartışmalardan rahatsız olanlar yazsın.
Başka tür ceavap yazanlar,kendini gösteripde yalakalık yapacam diye uğraşmasın lütfen.