Forum'da ara:
Ara

Yazar Mesaj
Mesaj31.07.2009, 08:51 (UTC)    
Mesaj konusu:

Alıntı:
Bas bas bağırdığım falan yok sadece imzam ile duyurdum bu durumu ve gereken yapılır en kısa zamanda Wink
Ama şuan moderatörüm ve bazı durumlarda yetkimi kullanabilir. Hem de o bazı durumlarda haksızlık yapılıyorsa!
Sizin moderatörlüğünüz sizin işinize gelmeyenleri rahatsız edenleri banlamak mı? Bu mu yani?
İşte eğer sizin kurallarınız böyleyse evet ben kuralları bilmiyorum!
Moderatör dediğin her zaman herkese açık bir şekilde cevap vermek zorundadır ki asıl görevi de odur. Bu forumda asıl moderatörlüğün başka şeyler olması beni sıktı o nedenle bırakmak istiyorum en kısa sürede zaten.
Neyse; neden banını kaldırıyor bu bir suç demişsin?
Peki haksız yere soru sorduğu için üyemizi banlayan moderatörümüzün yaptığı suç değil de ne? Ben de onun yaptığı hatayı düzelttim sadece Wink
E destek olmak lazım değil mi Razz
Ben de size soruyorum bu arkadaşımıza yapılan haksızlık mıdır hata mı!?

Peki forum imzanda duyurdunda EY ADAM arkadaşın banlanınca mı moderatörlüğün aklına düştü hee !!!!!!!!!
Sen başlı başına yanlış düşünüyıorsun.Moderatörler işine geldiğini banlamaz..Ö.m ile rahatsız eden,moderatörlere karşı usülsüz davrananları banlanlar ! bin907'de o kişilerden biri.
Moderatör dediğin herkese açık bir şekilde cevap vermek zorunda değildir !Banladıysa nedenini söyler olay biter !
Sen hatayı düzeltmedin ayrıca ARKADAŞIN OLDUGU İÇİN BANINI KALDIRDIN.
Bunu siz üyelere soruyorum sizce doğru bir davranış mı..
Eğer banlanan bir kullanıcının arkadaşı oalrak banını açmak doğru bir davranışsa bende bu işi bilmiyorum diyeceğim. !
Mesaj31.07.2009, 08:58 (UTC)    
Mesaj konusu:

Anlamıyorum nedir bu olaylar,nedir bu tartışmalar 2 olay oluyor kişi hakkını aramak için foruma çıkıp küçükleri rahatsız edici laflar tavırlarda bulunuyor.

Bu forumda büyüklerden cok kücükler var bunları ilk önce bilmelisiniz.

Şurdan başlıyalım ;
Moderatör nedir ?
Moderatör, Türkçe'de tam karşılığı yönlendirici, olay yöneticisidir. İnternette sıkça karşılaştığımız bu mevki standart olarak User/Kullanıcıdan 1 kademe üsttedir. En çok kullanım alanı forumlar ve IRC kanallarıdır. Forumlarda konu silme, düzenleme, kilitleme vs yetkileri bulunur.

Geçelim,bin907 arkadaşımızın olayına;
Bu arkadaş ,
Yüzsüz ,namusu,şerefi hassiyeti olmasa, hakkını aramak için bu kadar çaba sarfetmez.Yani bir insanın şerefi olsa haksız yere bukadar hakkını aramak için konu acmaz,kanıtlar getirmez.
Şimdi söyliyorum O kişilere(isim vermiyorum) kendinizi ne zannediyorsunuz,Ağa paşa mı ? okan merzeci m i? nesiniz siz kral mı ?

Ha şimdi bu laflarıma karşılık bi ban atar heralde o arkadaş.Canı sağolsun,atana atmış biz kalmışız Smile

Daha fazla haddimi aşmak ve forumdaki küçük kardeşlerimizinde böyle şeylere örnek olmasını ıstemıyorum.

Bu arada,net-muratt ne kadar kral olursan ol,tek birşeysin sen KLAVYE GÜZELİ klavyeden her tür delikanlılığı yaparsın,önemli olan icraatır senin yapmış olduğun çocuklugu bu forumdaki kücük arkadaşlarımız bile yapmıyor,yaş kapasiten bilinmez,ama beyin kapasiten baya kücük olmalı

Sanal alemde tepene binerim felan lafları beni güldürdü Very Happy
Neyse cok güLerim ben
size iyi günler

Selametle Wink
Mesaj31.07.2009, 09:00 (UTC)    
Mesaj konusu:

@trggcanavari

- Modlar dokunulmaz özel yaratıklar değillerdir dostum
O şahsın bana sorduğu soru kadar saçma bir sorumu var
madem o kadar süre moderatörlük yapmış serbestte soru sorulamayacağını daha öğrenecek
düzeye gelememişmi ..

- İkiii saçma bir soruya düzgün bir cevabı anca siz verirsiniz oke dostum !!

- Üçç forumda ne zamandan beri kararı üyeler veriyor söyle bakalım
bir moderatörle kavga ettim forumda açık oturum yapıyorum sonuç için varmı böyle saçmalık !!!

- Özveriyle çalışan kim kalmışmış
Arkadaşım önceden diyoruz şimdi çalışan olsa görürüz zaten
özveriyle çalışan adammı bıraktınız saçmalıklarınızla forumda
onların çalıştığı dönemdede böyleydiniz ama kılınız kıpırdayamıyordu nedense
çünkü başıboş değildiniz !!!

- Arkadaşım anlama sorununuzmu var biz birşeyden kaçmıyoruz kanıtmış tövbe Estağfurrullah
Yerim senin kanıtını saçmalıklarınızı şimdi kanıtmı yaptınız
git mdoeratöre hakaret et aa beni banladı kanıtt !!

- BEN BEDAVA SİTEM ADINA SENDEN ÇOK DAHA YARARLI İŞLER YAPTIM AĞZIMI AÇTIRMA
SENİN GİBİ BEDAVADAN GÜNDEMDE KALMADIM , BAYAT İŞLER YAPMADIM
BU FORUMU 2 KİŞİ İLE 15 GÜN TEK BAŞIMA 24 SAATTE BEN İDARE ETTİM
EVET BEN KOSKOCA BİR MODERATÖRÜM
SENDENDE DAHA İYİ BİR MODERATÖRÜM TAMAMMI !!!

En son marasultraslan tarafından 31.07.2009 09:01:21 tarihinde değiştirildi, toplam 1 kere değiştirildi
Mesaj31.07.2009, 09:03 (UTC)    
Mesaj konusu:

Lutfen Tartısmayınız Bu Olaylar Hiç Hoş Bir Durum Değil. Exclamation
Mesaj31.07.2009, 09:10 (UTC)    
Mesaj konusu:

Ben birşeye açıklık getirmek istiyorum ;

Ben taraf tutmuyorum,tutmamda ben asla ezileni ezmiyorum ezmemde,ben güçsüze başkaldırmıyorum kaldırmamda

ben burda ne bin907 yi nede diğer arkadaşımızı savunuyorum,sadece bin907 arkadaşım hakkını arıyor,saygı duyuyoruz hakkını araması demek,hakkını aradığı kişiye baskı kurmak onunla konustukları şeyleri buraya dökmek değildir,evet hakkını arayabilir araması doğaldirde,ben olsam bende hakkımı ararım arayana ve kanıtlana kadarda durmam açık açık söyliyorum yani

Ama,üslup ve tavır vardır.Adamına göre tavır adamına göre üslup kullanılır.Şimdi burda,maraslıyı çogu arkadaşımız suclu oılarak görebilir.Ama onunnda hakları vardır.Moderatör olması sizi rahatsız edemez,Bir üyenin bir dereceye kadar yetkisi varıdr,yetkisi nedir ?
Forumda konu paylasmak bilgi vermek,cevaplar yazmak,sen gidip moderatör'e saygısızlık edemezsin?

O resimlerde hakaret yok doğru,ama saygısızlık var Moderatör arkadaşımız kendisine saygısızlık yaptığını düşünmüş ve ban atmış,ölüm yok ya sonuçta neden uzatıyosunuz.

Hakkı var yapabilir,
Hakkını arıyor olabilir.

Ama rahatsız edici olmasın Wink

Tekrar söyliyorum ne Maraslı nede bin907 yi destekliyorum hiçbirine destek ne verdiğim yoktur.

Selametle Wink
Mesaj31.07.2009, 09:20 (UTC)    
Mesaj konusu:

@gökşen
özel mesaqjlarda başta modluğunu göstermeye çalışarak sert cevaplar verip, ben banlamadım diyip daha sonra birden deişerek evet banladım hadi falan diyerek iyi niyetler yaklaşmaya çalışan sensin...
modları eleştirmek hakkımızdır konunun en başında bu yazıyor.
bende senin moderatörlüğünü eleştiriyorum buradan.
çocukların mod olmaması gerek.
neden dersen birçok örnek verildi madem modluk birşeyler biliyor olmak değil o halde yaş önemlidir...anlayanlar anlamıştır bunu.

@maraşlı
kendi keyfine göre banladığın için bunu herkezin görmeye hakkı var.bu forumda durup dururken banlanan tek insan ben değilim çünkü.
sana ben konunun ilk mesajında gerekli cevapları en iyi şekilde verdim ve haklı olduğumu kanıtladım.

şunu soruyorum şimdi "bs10" neden banlandı ? kurallara aykırı birşey yapmadık o kullanıcıyla...Bu nedir maraşlı ? sinirini öfkeni onu banlayarakmı alıyorsun...

Bu kullanıcı ile yazıyorum bundan sonra size hakaret etmediğim sürece ve özellikle sizin gibi yorumlar yaptığım sürece banlanmaya hakkım olduğunuda sanmıyorum.
Mesaj31.07.2009, 09:22 (UTC)    
Mesaj konusu:

@gokseen
Evet moderatörlüğü bırakıyorum çünkü bu ortamda moderatörlük diye birşey yok eğer mod olmaya devam edersem sizin saçma moderatörlük kurallarınıza uymak zorundaymışım. Neymiş efendim her üyeye cevap verilmez, üyeler bize soru soramaz, biz bildiğimizi okuruz falan filan. Ben böyle bir mod olamam ve olmadım da o nedenle bırakıyorum!
Tamamo zaman yani bin907'nin banlanma sebebini açıkça söyleyememiş ki! Ya da biz bulalım; forumu neden kilitledin diye sormasından mı yoksa hakaret etmeden doğru birşeyi söylemesinden mi?
Bence 2.sini söylemesi üzerine mod arkadaşımız çok alındı heralde banla gitsin diyerek o üyemizi banladı.
Bana hangi üye olursa olsun kanıtlarıyla gelsin haklı durumda olduğunu anlarsam her zaman destek olurum! Ve ilk gelen de bin907 oldu o nedenle ben de doğru olan bir kararı yaptım!

@marasultraslan
Senin gibi anlamsız ve boş şeyler yazmaktansa bu kez kısa birşeyler yazıp lafımı bitireceğim.
Senin moderatörlüğün onu bunu banlayıp forumları kilitlemenden ibaret ama olsun bu da bir görev değil mi Wink

--------
MODERATÖRLÜK ONU BUNU BANLAMAK DEĞİLDİR! BANLAMAK BASİT BİRŞEY DE DEĞİLDİR ÖNÜNE GELENİ BANLAYAMAZ KİMSE! EĞER BANLADIYSA GEÇERLİ BİR AÇIKLAMASI OLMASI GEREKİR! AMA GEÇERLİ BİR AÇIKLAMASI DA YOK ARKADAŞIMIZIN!

Mesaj31.07.2009, 09:24 (UTC)    
Mesaj konusu:

marasultraslan yazmış:
[color=violet]
- BEN BEDAVA SİTEM ADINA SENDEN ÇOK DAHA YARARLI İŞLER YAPTIM AĞZIMI AÇTIRMA
SENİN GİBİ BEDAVADAN GÜNDEMDE KALMADIM , BAYAT İŞLER YAPMADIM
BU FORUMU 2 KİŞİ İLE 15 GÜN TEK BAŞIMA 24 SAATTE BEN İDARE ETTİM
EVET BEN KOSKOCA BİR MODERATÖRÜM
SENDENDE DAHA İYİ BİR MODERATÖRÜM TAMAMMI !!!

yapma arkadaşım.
ben modken forumda sürekli spam kasarak internde gündeme oturan senden başkası değildi.
spam kasmak süper moderatörlükse mod olmaya hakkı olan çok arkadaşımız var bu forumda.
15 gün 24 saat pc başında duran bir insan hasta olur arkadaşım.
bilirsiniz bilgisayar göze zarar verir..

bence konu kimin iyi mod olduğu değil.
trggcanavarı selin hanımın özel davetiyle mod oldu.
senin gibi mod olmak için post kasmadı.
buda açık ve nettir.
Mesaj31.07.2009, 09:26 (UTC)    
Mesaj konusu:

Bu sorun bir nevi benımde başıma geldi..

Kendini akıllı sanan bir arkadaş site ismide " duyurudur "

Özel mesajlardan durmandan bana hakaret etti...Resimlerinide gösterebilirim...

Dediği şu ki;

Sen sitelerinde Bedava-Sitem hakaret ediyorsun.Seni sildireceiğim 1 saat içinde!

Üstüne basa basa 7 8 defa ben böle bişi yapmıyorum dedikçe bana üstüme çıkarak sen bana hakaret ediyorsun felan saçmalaya başladı...

Sonra " turkmayasi " modundan bana kullanıcıya hakaret ediyorsun diye özel mesaj geld...

Antispamteam abimde bunu net olarak biliyor.Tüm konuşmaları oda biliyor...

Haksız ve hakarete uğrayan benken ben suçlu oldum...Adamın uslubu başta yanlış...Benım aklımda veya fikrimde bs ye hakaret etmek felanda yoktur...

Ayrıca bu konu amacından çıktıgı için bu mesaja önem vermeyebilirler...Yinede teşekkürler...
Mesaj31.07.2009, 09:31 (UTC)    
Mesaj konusu:

Ayrıca bir sorum daha olacak...

İmza satır sınırı 3 değil mi?

3 resim koydum imzayı sildiler..

3 yazı yazdım yine sildiler...Neden?

Bir çok kişide imza satırı 3 ken ben 3 satır yazınca neden imzam sürekli siliniyor?...
Mesaj31.07.2009, 09:35 (UTC)    
Mesaj konusu:

gokseen yazmış:
Alıntı:
1.Sana kim banladı dedim bildiğini söyledin fakat o kadar sormama rağmen isim vermedin...sonra 20'ye ulaşması normaldir.ayrıca karşılıklı konuşmalar onlar.

Böyle bir mantık olabilir mi ?.Sen bir moderatör arkadaşımla kavga ediyor,moderatör arkadaşımızı RAHATSIZ ediyor ve banlanıyorsun.Sonra bana gelip beni kim banladı diyorsun..Hayret bir şey !

Alıntı:
2.bütün modlar banlıyorsa benim banımı neden açan mod var ?

@trggcanavarı adlı moderatör modlara özel bölümünü görememekte ve kurallara aykırı davranan kullanıcıları bilmemektedir..Ayrıca bu mod arkadaşımız daha 2-3 gün evvel öncesine kadar moderatörlüğü bırakıyorum diye bas bas bağırırken neden şimdi böyle bir şey yok ortada ve kendi BANLI arkadaşının banını kaldırıyor ?..Haksızlık mı dır yoksa çok büyük bir HATA mıdır !!

Alıntı:
3.reismleri neden koydum çünkü haklı olduğumu göstermenin en güzel yolu budur...Neden kanıtlamak istiyorum ? Çünkü haklı olduğumu göstermek istiyorum...

Burda soruyorum.Ö.m ile de sordum..Kim neyi niçin kanıtlamak ister ya ?
Böyle bir şey var mı..Sen birine dostça mesaj atarsın,diğeride seni dost sanar banım kalktı diye mesaj atar..Sen de bunu koz olarak kullanırsın..Kusura bakmayın..Ona söylenecek çok güzel bir söz var ama durumumuz müsait değil..Msn'den desek onu da yayınlarsınız siz buraya..Neden çünkü maksat bizim hatamızı buldunuz değil mi.Ayrıca msn,ö.m bunlar adı üstünde ÖZEL MESAJ KARDEŞİM !..Senin bunu yayınlamaya ne hakkın var..Beni ve arkadaşlarıma yapılan bu yıpratma politikası çok güzel ilerliyor arkadaşım..Devam edin..

Alıntı:
4.Bu konuya başka kullanıcılar cevap veremez vs. gibi birşey olabilirmi ? bu nedir ? kullanıcıları ban ile korkutarak yorum yapmasını engelliyorsunuz...
Bu konu sayıgısz değil sayıglı bir konduur..
Kerimdjin alıntısına bakarsan görürsün...yasak değil.
saygı var.

Siz bu başlıgı nasıl açtınız banlı oldugunuz halde ?..SÖZÜMONA bir moderatörün banını kaldırmasıyla başlık açtınız..Bu başlı başına bir kuralsızlıktır zaten !

kusura bakma gökşen mesajların gözümden kaçmış.
şimdi hepsine cevap vereyim.
modlara soru sormak ,başlığın kilitlenme nedenini öğrenmek rahatsız etmekse eğer haklısınız... ama o zaman kimse sizi mod yerine koymaz.
modluk bu değildir...modlar en çok rahatsız edilen insanlar olmalıdır.çünkü sizin göreviniz bu.kendimden biliyorum...insanların size sürekli soru sorması gerekmektedi...bu gayet normal birşeydir. ama siz rahatsız edildik diyorsunuz bravo...

kendi banlı arkadaşının banı kaldırma olayı net-murat örneğinde açık açık ortaya konmuştur..
kerimdj net-murattın banını kendsininin kaldırmadığını söyledi.
o halde aynen şunu dedim adam olan mod trggcanavarı gibi çıkar ben kaldırdım kardeşim der! bekliyoruz...

sen hala kim neyi niçin kanıtlamak ister oralardasın...güzel kardeşim insanlar hakkını kanıtlarla savunur.ben haksız banlandığımı kanıtladım.bunu hala anlamadıysan konuyu bir daha oku.

moderatör banımı kaldırdı ama aynı olayı 3:paragrafta yazdım zaten...
başkada yazıcak birşey yok sana.
çünkü hep aynı cümleler ile karşıma geliyorsun.
Mesaj31.07.2009, 09:37 (UTC)    
Mesaj konusu:

hyperend yazmış:

Bir çok kişide imza satırı 3 ken ben 3 satır yazınca neden imzam sürekli siliniyor?...

maraşlı modumuzun imzasına bakarsak..
hem 3satır cümle + 1 tanede banner var.
demekki yasak değil arkadaşım yazabilirsin baksana örnekler onu gösteriyor.
Mesaj31.07.2009, 09:38 (UTC)    
Mesaj konusu:

gokseen yazmış:
Alıntı:
1.Sana kim banladı dedim bildiğini söyledin fakat o kadar sormama rağmen isim vermedin...sonra 20'ye ulaşması normaldir.ayrıca karşılıklı konuşmalar onlar.

Böyle bir mantık olabilir mi ?.Sen bir moderatör arkadaşımla kavga ediyor,moderatör arkadaşımızı RAHATSIZ ediyor ve banlanıyorsun.Sonra bana gelip beni kim banladı diyorsun..Hayret bir şey !

Alıntı:
2.bütün modlar banlıyorsa benim banımı neden açan mod var ?

@trggcanavarı adlı moderatör modlara özel bölümünü görememekte ve kurallara aykırı davranan kullanıcıları bilmemektedir..Ayrıca bu mod arkadaşımız daha 2-3 gün evvel öncesine kadar moderatörlüğü bırakıyorum diye bas bas bağırırken neden şimdi böyle bir şey yok ortada ve kendi BANLI arkadaşının banını kaldırıyor ?..Haksızlık mı dır yoksa çok büyük bir HATA mıdır !!

Alıntı:
3.reismleri neden koydum çünkü haklı olduğumu göstermenin en güzel yolu budur...Neden kanıtlamak istiyorum ? Çünkü haklı olduğumu göstermek istiyorum...

Burda soruyorum.Ö.m ile de sordum..Kim neyi niçin kanıtlamak ister ya ?
Böyle bir şey var mı..Sen birine dostça mesaj atarsın,diğeride seni dost sanar banım kalktı diye mesaj atar..Sen de bunu koz olarak kullanırsın..Kusura bakmayın..Ona söylenecek çok güzel bir söz var ama durumumuz müsait değil..Msn'den desek onu da yayınlarsınız siz buraya..Neden çünkü maksat bizim hatamızı buldunuz değil mi.Ayrıca msn,ö.m bunlar adı üstünde ÖZEL MESAJ KARDEŞİM !..Senin bunu yayınlamaya ne hakkın var..Beni ve arkadaşlarıma yapılan bu yıpratma politikası çok güzel ilerliyor arkadaşım..Devam edin..

Alıntı:
4.Bu konuya başka kullanıcılar cevap veremez vs. gibi birşey olabilirmi ? bu nedir ? kullanıcıları ban ile korkutarak yorum yapmasını engelliyorsunuz...
Bu konu sayıgısz değil sayıglı bir konduur..
Kerimdjin alıntısına bakarsan görürsün...yasak değil.
saygı var.

Siz bu başlıgı nasıl açtınız banlı oldugunuz halde ?..SÖZÜMONA bir moderatörün banını kaldırmasıyla başlık açtınız..Bu başlı başına bir kuralsızlıktır zaten !

GOKSEN SEN AYRİ Bİ SALAKSİN DUA ET TASARİMEDİA DAN GONDERDİGİN O KUFURLU MESAJLARİNİ YAYİNLAMİYORUM BURDA MİLLET İCİNDE DAHA GECEN GUN BOKTUN BUGUN KOKTUN DAYİLİK TASLİYORSUN !!
Mesaj31.07.2009, 09:40 (UTC)    
Mesaj konusu:

ya merak ettiğim soru var...
bs10 neden banlandı ?
hala cevabını veren modumuz yok..
malum özel mesaj atıp "rahatsız" etmek istemiyorum sizleri...
cevap verirseniz sevinirim.
Mesaj31.07.2009, 09:40 (UTC)    
Mesaj konusu:

webmagazin yazmış:
hyperend yazmış:

maraşlı modumuzun imzasına bakarsak..
hem 3satır cümle + 1 tanede banner var.
demekki yasak değil arkadaşım yazabilirsin baksana örnekler onu gösteriyor.

öle diyorsunda 3 defa imzam silindi.1. side sadece bana haber verildi.3 resim vardı ve silindi.Uyarda aldım.Neyse ama ondan sonra yazdıklarımı kim sildi..3 satır yazıyorum yinede silindi.Hemde 2 defa...