Yazar |
Mesaj |
-
mavidunyahizmet
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
30.07.2009, 15:15 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
hyperend yazmış: tartışma değil ki o zaman siz kodu kaynaktan aldınız öle mi* xD |
|
↑
|
|
|
-
hyperend
Uzman Üye
|
30.07.2009, 15:20 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Kesinlikle öledir...Bu arada ben sana siteni kapat felanda demiyorum... ______________ Özel mesajlara bakmıyorum bile... |
|
↑
|
|
|
-
mavidunyahizmet
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
30.07.2009, 15:22 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
|
|
↑
|
|
|
-
hyperend
Uzman Üye
|
30.07.2009, 15:24 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
efendim benım ağzımdan kötü bir söz çıktımı hayır...Ben tasarım free mni diye sordum sizde yarı free yarı preuimum dediniz bende ilk sizde duydum...Sizde cevap verdiniz...abartan sizsiniz... ______________ Özel mesajlara bakmıyorum bile... |
|
↑
|
|
|
-
mavidunyahizmet
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
30.07.2009, 15:25 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Arkadaşlar Yorumlarınızı Bekliyoruz!______________
|
|
↑
|
|
|
-
orhan-dersimli
Uzman Üye
|
30.07.2009, 16:11 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
tasarim cok hos olmus bazi linkler halen eklenmemis galiba ondan calismiyor niyede basarilar tasarim free galiba
basarilar ______________
|
|
↑
|
|
|
-
mavidunyahizmet
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
30.07.2009, 17:24 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
orhan-dersimli yazmış: tasarim cok hos olmus bazi linkler halen eklenmemis galiba ondan calismiyor niyede basarilar tasarim free galiba
basarilar
Orhan Bey Allah Aşkına Sizde Tasarım Free Falan x) Teşekkürler Yorumunuz İçin...Linkler Ekli Değil Çünkü; O Bölümler Daha Hazırlanıyor______________
|
|
↑
|
|
|
-
orhan-dersimli
Uzman Üye
|
30.07.2009, 18:58 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
mavidunyahizmet yazmış: orhan-dersimli yazmış: tasarim cok hos olmus bazi linkler halen eklenmemis galiba ondan calismiyor niyede basarilar tasarim free galiba
basarilar
Orhan Bey Allah Aşkına Sizde Tasarım Free Falan x) Teşekkürler Yorumunuz İçin...Linkler Ekli Değil Çünkü; O Bölümler Daha Hazırlanıyor |
|
↑
|
|
|
-
mavidunyahizmet
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
30.07.2009, 21:53 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
orhan-dersimli yazmış: mavidunyahizmet yazmış: orhan-dersimli yazmış: tasarim cok hos olmus bazi linkler halen eklenmemis galiba ondan calismiyor niyede basarilar tasarim free galiba
basarilar
Orhan Bey Allah Aşkına Sizde Tasarım Free Falan x) Teşekkürler Yorumunuz İçin...Linkler Ekli Değil Çünkü; O Bölümler Daha Hazırlanıyor
v sitesi reklam vermek isterim derken ? :S ______________
|
|
↑
|
|
|
-
portaliks
Acemi Üye
|
30.07.2009, 22:24 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Free mi premium mu bilmiyorum ama güzel tasarım
Neyse güzel site başarılar.. |
|
↑
|
|
|
-
bs10
Acemi Üye
|
30.07.2009, 23:38 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
sitenin bir ciddi duruşu var..
bu hoşuma gitti.
bir önerim var : giriş bölümündeki o işareti mesela mavi yapabilirsin...ama açık mavi..hem site adınla uyuşur.
başarılar |
|
↑
|
|
|
-
mavidunyahizmet
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
30.07.2009, 23:43 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
@portaliks;
Teşekkürler Yorumun İçin Tasarımı Resmi Olarak Satın Aldık! Ama Herkeze Satılabilir Tasarım! Yani İsteyen Yine Gidip Alabilir! Belgeleri Aldık! Fakat Tr.gg Ye Öbür Türlü Uyarlamak Zor Geldi Ve Kaynak Olarak Uyarladık! Fakat kaynağıda Hakkımızla Aldık Yani(: Tekrar Teşekkürler Yorumun İçin...
@bs10;
Ciddiyete Önem Veriyoruz (: Çünkü Ciddiyet Olmasa Bazı İnsanlar Haddini Aşabiliyor (: Sözüm Meclisten Dışarı..
Birde Yorumunuz Ve Öneriniz İçin Teşekkürler... Dikkate Alacağız
İyi Günler Yorumlarınızı Bekliyoruz!______________
|
|
↑
|
|
|
-
tekfurdag
Uzman Üye
|
30.07.2009, 23:44 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
ya kendi yapsa nolur free yapsa nolur sonuçta tasarım cok güzel ha parayla almışın he bedava(free) bence gayet güzel bir tasarım ileride içeriklerle dahada iyi olacak eminim intronuzda çok şık ______________ |
|
↑
|
|
|
-
mavidunyahizmet
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
30.07.2009, 23:47 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
tekfurdag yazmış: ya kendi yapsa nolur free yapsa nolur sonuçta tasarım cok güzel ha parayla almışın he bedava(free) bence gayet güzel bir tasarım ileride içeriklerle dahada iyi olacak eminim intronuzda çok şık
(: İşte İnsanlara Onu Anlatmak Zor (: Ne Yaparsınız ? Yani Neden böyle Yaptıklarını söylememe Gerek Yok Bunu Söylemeyi Kendime Yakıştırmıyorum (: Siz anlıyorsunuzdur Zaten Teşekkürler Tekrar Yorum İçin (: ______________
|
|
↑
|
|
|
-
sehr-ialem
Aktif Üye
|
31.07.2009, 04:10 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
çok güzel bi siten var takma sen onları kayıt olduğun yarışmaya bende üyeyim ama seni geçiceğimi sanmıyorum |
|
↑
|
|
|
|