Yazar |
Mesaj |
-
bs10
Acemi Üye
|
30.07.2009, 23:35 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
galaksi1 yazmış: tehdit degil seven herkes özelinin konuşulmasını istemez...
tepkiside benim gibi olur...
forumda yaşanmış özel degilmiş...
saçma... forumda yaşanmadı... sadece birkaç yerde geçti o kadar...
onunda nedenleri vardı...
konunun diger muhattabı ve şahit olanlar yazacaklardır eminim...
murat rica ettim ricadan anlamıyorsun..
seni herkez tanıdı bu başlıkta zaten.
forumda yaşananları anlatacağım bende zaten sen ısrar ettin.
a'dan z'ye forumu...
zamanı gelicek..
birkaç bölümünde sende geçeceksin merak etme murat..
yani konuk oyuncusun ama olsun.
|
|
↑
|
|
|
-
galaksi1
Acemi Üye
|
30.07.2009, 23:36 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
neyse bundan sonra bu konuya cevap hakkı dogana kadar yazmayacagım...
konu sahibi ile aynı fikirdeyiz sanırım... ______________ SİTE İÇİN DEGİL SADECE FORUM İÇİN BURADAYIM... |
|
↑
|
|
|
-
bs10
Acemi Üye
|
30.07.2009, 23:36 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
galaksi1 yazmış: neyse bundan sonra bu konuya cevap hakkı dogana kadar yazmayacagım...
konu sahibi ile aynı fikirdeyiz sanırım...
evet kesinlikle.
iyi gecler bu son ricam |
|
↑
|
|
|
-
mavidunyahizmet
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
30.07.2009, 23:39 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
@galaksi1
Arkadaşım Biz Neyin Derdindeyiz Sen Neyin Derdindesin!
Bu Gerçek Veya Yalan! Bizi İlgilendirmez!
Bizi İlgilendiren Bir Gerçek Var Ortada!
Modlar Artık Kusura Bakmasın Kimse Ama!
Benliğinde Çıktılar! Etrafa Saldıran Canavar Gibiller Ne Emek Biliyorlar Ne Birşey! Tek YAptıkları Şey Banlamak ! Ya Saçma Bir Konu Bakın Nerden Çıkmış!
Konuyu Neden Kilitlediniz? Sorusunun Bu Kadar Uzayacağı İnanın Bana Bu Arkadaşımız Sorarken Bu Kadar Büyüyeceğini Tahmin Etmemiştir Ya Hepsi Moderatörün Hatası Kabul Edin Artık! Banlamasa Birşey Yoktu!______________
|
|
↑
|
|
|
-
tekfurdag
Uzman Üye
|
30.07.2009, 23:41 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
bu tartışma sabaha kadar gider... ______________ |
|
↑
|
|
|
-
bs10
Acemi Üye
|
30.07.2009, 23:43 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
mavidunyahizmet yazmış: @galaksi1
Benliğinde Çıktılar! Etrafa Saldıran Canavar Gibiller Ne Emek Biliyorlar Ne Birşey! Tek YAptıkları Şey Banlamak ! Ya Saçma Bir Konu Bakın Nerden Çıkmış!
Konuyu Neden Kilitlediniz? Sorusunun Bu Kadar Uzayacağı İnanın Bana Bu Arkadaşımız Sorarken Bu Kadar Büyüyeceğini Tahmin Etmemiştir Ya Hepsi Moderatörün Hatası Kabul Edin Artık! Banlamasa Birşey Yoktu!
konunun açık kalmasını ve herkezin yorum yapmasını kerimdj den rica ettim.
ama asılsız fikirlerini kanıtlayamadan yazan arkadaşlar oldu malesef... o nedenle o bölümü ciddiye almamak gerek.
modların kitlemesine gelince kavga tartışma ortamını hepsi gördüler zaten.
ama normalde çok kolay kitlenen başlık kitlenmedi.
belki kerimdje olan ricamdan kaynaklanıyordur..bilemiyorum. |
|
↑
|
|
|
-
mavidunyahizmet
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
30.07.2009, 23:44 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
tekfurdag yazmış: bu tartışma sabaha kadar gider...
syn.tekfurdag (:
Bu Tartışma Bu Gün Bitse Sabaha Kadar Gitmese En Geç 1 2 Gün Sonra Yeni Bir Kişi Yeni Bir Başlıkla Tekrar Karşına Gelir!______________
|
|
↑
|
|
|
-
mavidunyahizmet
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
30.07.2009, 23:45 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
bs10 yazmış: mavidunyahizmet yazmış: @galaksi1
Konuyu Neden Kilitlediniz? Sorusunun Bu Kadar Uzayacağı İnanın Bana Bu Arkadaşımız Sorarken Bu Kadar Büyüyeceğini Tahmin Etmemiştir Ya Hepsi Moderatörün Hatası Kabul Edin Artık! Banlamasa Birşey Yoktu!
ama asılsız fikirlerini kanıtlayamadan yazan arkadaşlar oldu malesef... o nedenle o bölümü ciddiye almamak gerek.
belki kerimdje olan ricamdan kaynaklanıyordur..bilemiyorum.
Yok Ben Onu Demiyorum (: İlk Mesajınıza Bakarak Diyorum! Yani Neden Banlandığınız ! Nasıl GEliştiği Bölümü______________
|
|
↑
|
|
|
-
bs10
Acemi Üye
|
30.07.2009, 23:46 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
mavidunyahizmet yazmış: bs10 yazmış: mavidunyahizmet yazmış: @galaksi1
belki kerimdje olan ricamdan kaynaklanıyordur..bilemiyorum.
Yok Ben Onu Demiyorum (: İlk Mesajınıza Bakarak Diyorum! Yani Neden Banlandığınız ! Nasıl GEliştiği Bölümü
anladım...
ben örnekledim zaten.
ama malesef bana modlar sen hakılısın yada biz haklıyız demediler..
bekleyip sonucu görürüz..
konu webme ye intikal etmiştir.
saygılar. |
|
↑
|
|
|
-
mavidunyahizmet
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
30.07.2009, 23:50 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
@bs10
Arkadaşım en iyisi biz susalım bizi anlayan yok (: ne yaparsın bakarsın yarın birgün bu başlığa cevap yazan herkez banlanır! Şahsen beklerim yani yalan yada şaka değil!
Ama Haklıda Ortada Haksızda Daha Ne Diyelim Biz Söyliyeceğimizi Söyledik...
Gerisi saygı değer yönetime kalmıştır ya padişah olurlar yada bizimle olurlar!
Ama unutmayın sibelcan'ın bir şarkısı var!
"Bu devirde kimse şah değil padişah değil vezirgan değil"______________
|
|
↑
|
|
|
-
antispamteam
Uzman Üye
|
31.07.2009, 03:52 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
sorun ne biliyor musunuz sorun çelişkiler..
birkaç arkadaş moderatörlükten ayrıldığımızdan beri sürüyor bu tartışma..
biz neden ayrıldık, çok basit bir sebebi vardı yönetme yetkisi bizim elimizden alınmıştı..
bir ülke de halk kendi kendini veya halkın seçtiği kişiler halkı yönetmemeye başlar, tek bir kişi seçilir ve o alır yönetimi eline..
tek kişinin sürdüğü yönetimde de bilenin önemi yoktur, yandaşın önemi vardır..
sen onun yanlışlarını güleryüzle ve samimiyetle bile anlatsan; o kendini çok üstün gördüğü için yanlışının asla olmadığını düşünerek, o kişileri ortadan kaldırmaya çalışır..
bu gerçek hayatta böyle süregelir, forumda olmuş mudur bu tartışılır tabi..
"siz yokken ben vardım" sözünü kullanmayı hak eden eski ve yeniler arasında tek moderatör benim burada..
birçok kişi benim önerimle mod olmuştur ki bunların başında cunobag ve kerimdj gelir..
hatta cunobag'ı önerdiğimde mod olmaması için birçok da yorum gelmişti ama sonra oldu..
ama iki arkadaş da pek sevmez beni, ben her ne kadar "dost" olmaya çalıştıysam da..
önce güleryüzle yaklaşıyorlar "bildiğin gibi değil" diye sonra da saldırıyorlar ha bunu cunobag ve kerimdj için söylemiyorum; bu forumda bunu bana,bize çok kişi yaptı..
mesela bu arkadaşlardan biri buraya yorumda yapmış : net-muratt..
bana nasılsın kardeşim diye mesaj atıyordu buraya son geldiğimde şimdi gelince de çok garip bir şekilde karşıladı niyeyse..
değişen neydi, o ara foruma uğramadan ona bişe mi yaptım hayır; ama demek ki bişe yapmamız gerekmiyor belirli kimseler belirli kişileri belirli fikirlerini benimseterek üstümüze salıyor ya da durup dururken bir gülüp bir hakaret ediyor buna da ne dendiğini çok iyi biliyorum da işte söyleyip kırılacak bir kalbe sahipse kırmak istemiyorum..
hatta bu yönetimden selin hanıma ne küfürler yağdıranlar oldu ama selin hanım da niyeyse hiçbir şey demedi: artık bunların kimler oldu hiç önemli değil zaten..
yazılması gerekirse o kadar çok şey yazılabilir ki demiştim ya anlatsam b-s'den roman olur diye, aynen öyle..
neler yazdık, ne kanıtlarla ortaya çıktık; bu başlıktakiler nedir ki..
ama söylemekten, anlatmaktan, yazmaktan yorulmasakta anlamamak için direnen insanlarla karşılaştık hep ve vazgeçtik..
ve vazgeçerken bizim artık canımıza tak etmişti, çünkü kavgasını sürdüğümüz insanlar mevki uğruna bir bir sırt çevirmeye başlamıştı..
biz de sonunda tek bir cümle kurduk:
"Biz bu yönetimle devam edemeyiz, forum ne hale gelirse gelsin artık.."
dedik ve buradan yok olduk..
ve evet forumun ne hale geldiği ortada..
ha bu arada demiştim ya "siz yokken ben vardım diyebilecek tek kişi benim diye", şu forumu elegeçirme diye bahsedilen planı oluşturan ve uygulayanlar kimler acaba araştırın bakalım..
forum zaten bizim ellerimizdeyken kendi kendimizi mi elegeçirdik bu da sadece kara mizah..
ban yetkisinin de moderatörlere verilmiş olması çok yanlış, zaten mesaj silme yetkileri vardı..
aslında ban forum için iyi bir yaptırım ancak kendi fikirleri ile uyuşmayanı banlama anlayışı ve yandaş yakınlığı bu yetkiyi kötüye sürüklemiştir..
ban yetkisinin yanlış kullanımı fikir ve düşünce özgürlüğünü kısıtlar ki hiçbir Türk de özgürlüklerinin kısıtlanmasını elinden alınması "sanal ortam"da da olsa kabullenemez ve karşı çıkar..
yine şu yapmıştır, bu yapmıştır demiyorum; isimlerin hiçbir önemi yok önemli olan olaylar ve gelinen nokta..
bin907 bazı attığı özel mesajları benimle paylaşır o mesajlarda da benimkilerde de benimle birlikte modluktan ayrılanlarda da hep şu cümle geçmiştir:
"geçmişi unutalım; hala dost olunabilir, dostluklar tekrar oluşturulabilinir.."
ama hiçbir zaman bunları yazdığımız kişiler anlamadı, anlamak istemedi..
insanlar bizi kendileri gibi sandı; arkadan konuşan, önce gülüp sonra hakaret eden..
halbuki biz bunu hiçbir zaman yapmadık ki yaptıysak bile bu kesinlikle bilinçli olan bir olay değildir..
bir de bakıyorum bu aralar yorumun sonunda herkes özür diliyor, özür dilemeyi bırakın lütfen öyle herkes özür dileyemez..
özür dilemek için önce "büyük adam" olmak gerekir..
"emek" gibi büyük bir kelimenin çürüdüğü bir toplulukta bir de "özür dilemenin" büyüklüğünü çürütmeyin lütfen..
ha bu arada buradan bin907'ye de söyleyeyim kanıtla uğraşma dedim ya adamı kendi kendine şikayet etmek sadece komik olur ve de senin sunduğun kanıtlar çok sağlam olacağı için onlar buradan önce duman olur sonra da başlık kilitlenir ya da o da yok olur..
çünkü bunu biz yaşadık, anlamı yok..
Atatürk zamanında gizli gazete çıkarttı amaç insanlara gerçekleri göstermekti sonra noldu hapse atıldı ondan sonra da vazgeçti..
ama vazgeçtiği sadece gazeteyi çıkartmaktı hedeflerini asla terk etmedi ki birkaç yılda gazeteyle yapamadığı halk güvenini kazandı ve halkın gerçekleri görmesini sağladı..
yani bin907 dostum başta sen olmak üzere herkes gazete çıkarmaktan vazgeçsin ve hedefi en iyi şekilde görerek kendi ilkeleriyle yola devam etsin elbet başarı bulacaktır..
ne diyordu Ulu Önder Mustafa Kemal:
"Büyük olmak için hiç kimseye dalkavukluk etmeyeceksin, hiç kimseyi aldatmayacaksın, memleket için gerçek ülkü ne ise onu görecek, o hedefe yürüyeceksin. Herkes sana karşı çıkacaktır, herkes seni yolundan çevirmeye çalışacaktır, fakat sen buna dayanıklı olacaksın, önüne sonu gelmeyen engeller çıkacaktır. Kendini büyük değil; küçük, zayıf, kimsesiz ve araçsız kabul edecek, kimseden yardım gelmeyeceğine inanmış olarak bu engelleri aşacaksın. Bundan sonra da sana "BÜYÜKSÜN" derlerse bunu söyleyenlere güleceksin!..."
bunu söylüyorum dostlar eninde sonun "büyüksün" diyecekler ve güleceksiniz ki bu benim başıma defalarca geldi hem bu forumda hem de gerçek hayatta..
Saygılarımla, sevgilerimle ve de en önemlisi sağlıcakla... |
|
↑
|
|
|
-
gokseen
Uzman Üye
|
31.07.2009, 06:41 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Alıntı: 1.Sana kim banladı dedim bildiğini söyledin fakat o kadar sormama rağmen isim vermedin...sonra 20'ye ulaşması normaldir.ayrıca karşılıklı konuşmalar onlar.
Böyle bir mantık olabilir mi ?.Sen bir moderatör arkadaşımla kavga ediyor,moderatör arkadaşımızı RAHATSIZ ediyor ve banlanıyorsun.Sonra bana gelip beni kim banladı diyorsun..Hayret bir şey !
Alıntı: 2.bütün modlar banlıyorsa benim banımı neden açan mod var ?
@trggcanavarı adlı moderatör modlara özel bölümünü görememekte ve kurallara aykırı davranan kullanıcıları bilmemektedir..Ayrıca bu mod arkadaşımız daha 2-3 gün evvel öncesine kadar moderatörlüğü bırakıyorum diye bas bas bağırırken neden şimdi böyle bir şey yok ortada ve kendi BANLI arkadaşının banını kaldırıyor ?..Haksızlık mı dır yoksa çok büyük bir HATA mıdır !!
Alıntı: 3.reismleri neden koydum çünkü haklı olduğumu göstermenin en güzel yolu budur...Neden kanıtlamak istiyorum ? Çünkü haklı olduğumu göstermek istiyorum...
Burda soruyorum.Ö.m ile de sordum..Kim neyi niçin kanıtlamak ister ya ?
Böyle bir şey var mı..Sen birine dostça mesaj atarsın,diğeride seni dost sanar banım kalktı diye mesaj atar..Sen de bunu koz olarak kullanırsın..Kusura bakmayın..Ona söylenecek çok güzel bir söz var ama durumumuz müsait değil..Msn'den desek onu da yayınlarsınız siz buraya..Neden çünkü maksat bizim hatamızı buldunuz değil mi.Ayrıca msn,ö.m bunlar adı üstünde ÖZEL MESAJ KARDEŞİM !..Senin bunu yayınlamaya ne hakkın var..Beni ve arkadaşlarıma yapılan bu yıpratma politikası çok güzel ilerliyor arkadaşım..Devam edin..
Alıntı: 4.Bu konuya başka kullanıcılar cevap veremez vs. gibi birşey olabilirmi ? bu nedir ? kullanıcıları ban ile korkutarak yorum yapmasını engelliyorsunuz...
Bu konu sayıgısz değil sayıglı bir konduur..
Kerimdjin alıntısına bakarsan görürsün...yasak değil.
saygı var.
Siz bu başlıgı nasıl açtınız banlı oldugunuz halde ?..SÖZÜMONA bir moderatörün banını kaldırmasıyla başlık açtınız..Bu başlı başına bir kuralsızlıktır zaten ! |
|
↑
|
|
|
-
marasultraslan
Uzman Üye
|
|
↑
|
|
|
-
gokseen
Uzman Üye
|
31.07.2009, 08:38 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Alıntı: gökşen adlı mod "neden kanıtlama gereği duyoyrsun" diyorsa eğer konu başlamadan biter zaten...daha kanıtlamanın neden ihtiyaç olduğunu bilmeyen arkadaşlarımız var çünkü...
Konuyu başlamadan bitirmezsin sen fenercafe..Niye çünkü daha haklılıgını ortaya koyacaksın değil mi..Net-murat abimin bir sözü var dır.(Pehh..)
Kanıtlamanın neden ihtiyaç oldugunu biliyorum sen merak etme..Kafanı yorma canım benim..
Ö.m ile yaşımı soruyordun ya..Yaşım 16..Bunu bilmeyen kaldı mı bu forumda merak ediyorum açıkçası.
Yanına 2-3 yancı alarak net-murat,marasultraslan,turkmayası gibi arkadaşlarımı/abilerimi kötülemeye hakkın yok.Bunu herkes biliyor..İsmini verdikleriminde ne oldugunu biliyorum senin de ne oldugunu biliyorum ben.Bütün forumda biliyor..Sen merak etme ! |
|
↑
|
|
|
-
trggcanavari
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
31.07.2009, 08:45 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
gokseen yazmış:
Alıntı: 2.bütün modlar banlıyorsa benim banımı neden açan mod var ?
@trggcanavarı adlı moderatör modlara özel bölümünü görememekte ve kurallara aykırı davranan kullanıcıları bilmemektedir..Ayrıca bu mod arkadaşımız daha 2-3 gün evvel öncesine kadar moderatörlüğü bırakıyorum diye bas bas bağırırken neden şimdi böyle bir şey yok ortada ve kendi BANLI arkadaşının banını kaldırıyor ?..Haksızlık mı dır yoksa çok büyük bir HATA mıdır !!
Bas bas bağırdığım falan yok sadece imzam ile duyurdum bu durumu ve gereken yapılır en kısa zamanda
Ama şuan moderatörüm ve bazı durumlarda yetkimi kullanabilir. Hem de o bazı durumlarda haksızlık yapılıyorsa!
Sizin moderatörlüğünüz sizin işinize gelmeyenleri rahatsız edenleri banlamak mı? Bu mu yani?
İşte eğer sizin kurallarınız böyleyse evet ben kuralları bilmiyorum!
Moderatör dediğin her zaman herkese açık bir şekilde cevap vermek zorundadır ki asıl görevi de odur. Bu forumda asıl moderatörlüğün başka şeyler olması beni sıktı o nedenle bırakmak istiyorum en kısa sürede zaten.
Neyse; neden banını kaldırıyor bu bir suç demişsin?
Peki haksız yere soru sorduğu için üyemizi banlayan moderatörümüzün yaptığı suç değil de ne? Ben de onun yaptığı hatayı düzelttim sadece
E destek olmak lazım değil mi
Ben de size soruyorum bu arkadaşımıza yapılan haksızlık mıdır hata mı!?
marasultraslan yazmış: Sen bir moderatöre bir başlığı neden kilitlediğini soramazsın
Hadi ya neden soramazmış. Modlar özel güçlere sahip dokunulmaz yaratıklar mıdır?
Modların asıl görevi zaten üyelerin sorularına cevap vermektir! Herşeyi sorabilir onlar. Sen de madem modsun düzgünce cevap vermek zorundasın!
Mod olmak seni forumun başköşesinde bulunmaz hint kumaşı gibi birşey yapmaz. Modsan eğer her zaman üyelerden gelen soru ve sorunlara cevap vermek zorundasın.
marasultraslan yazmış: daha sonrada haksızlığıylada kalmayıp
yanınada birkaç işe yaramaz adam toplayıp
Sanki Yüksek bir makamda hırsızlık suçunu belgeleri ile dayandırır gibi
haksızlığını haklılığa çevirmeye çalışıyorsun.
Sizin kaliteniz bu zaten
Haksızın kim olduğu ortada üyelerimiz de zaten bu olayı inceleyip doğru kararı veriyor boşuna haksız olanları haklı gibi göstermeye çalışma
Evet sana göre işe yaramazları toplayıp gelmiş arkadaşımız ama asıl işe yaramazın kendin olduğunu bilmiyorsun henüz.
Evet işte biz buyuz! İşimizi ciddi bi şekilde resmiyete dökerek yaparız. Bizim kalitemiz de bu
marasultraslan yazmış: forumda ne kadar özveriyle çalışan ne kadar iyi niyetli insan varsa karşınıza alıp
onları bitirmeye çalışıyorsunuz ..
Forumda özveriyle çalışan kim kaldı Allah'ınızı severseniz? Hangi moderatörümüzün eskilerdeki moderatörler gibi yararlı anlatımları var?
(kerimdj biraz eskilerimizden olduğu için onun anlatımlarını yararlı buluyorum ve bahsettiğim olayın dışında bırakıyorum)
marasultraslan yazmış: Neymiş moderatörler arasında dayanışma kalmamışmış yapma ya
hadi canım nerden biliyorsun maaşallah 6.hissin çok kuvvetli
yanına işe yaramaz bir moderatörü alıp
1 Kişi ile dayanışmamı bozduğunu zannediyorsun sen.
Evet bin907 arkadaşımız burada yanılmış.
Diğer modlar arasında o kadar bir dayanışma var ki haksız olan arkadaşını bile savunup haklı göstermeye çalışıp üstüne de karşılarındaki haklı durumdaki bir üyeyi haksız göstermeye çalışıyorlar!
Ama yapamayacaksınız...
Bu kanıtları buradan silerseniz o zaman yapabilirsiniz belki. Bunları buradan silmeniz de sizin haksız olduğunuzu ve birşeylerden kaçtığınızı gösterir zaten.
marasultraslan yazmış: Yazıklar olsun sizlere nostalji bahanesiyle herkesi bir araya getirdiniz ve
karşınızda gördüğünüz herkese
o size göre olan otorite boşluğundan faydalanıp
bitirme çalışmalarına başladınız öylemi.
Konuyu çektiğiniz yere bakın. Gerçekten bravo tebrik etmek istiyorum.
Bununla uzaktan yakından alakası yok bu konunun!
Sadece üyemize yapılan haksızlığı belgeleyip gözler önüne sermek tek amaç
marasultraslan yazmış: Hiçbirinize yakışmıyor iyi niyetli olan hiçkimseyi karşınızada almayın
İyi niyetli derken? Kim mesela ben göremiyorum...
Mod olduğu için kendini çok yükseklerde sanan ve haksız yere uğraşamadığı için üyemizi banlayan birisimi iyi niyetli ?
marasultraslan yazmış: BUDA SİZİN GİBİ İŞE YARAMAZ İNSANLARA SON MESAJIMDIR
ARTIK YAPACAKLARIMI LAFLA ÇOK DAHA İYİ YOLLARLA YAPACAĞIM.
Bence de artık konu kitlemeyle uğraşmayı bırak da yararlı işler yap bedava-sitem adına.
Ee koskoca moderatörsün ne de olsa : ) ______________ http://TRGGCANAVARI.TR.GG => Hakkımda bir yazı yazdım okuyunuz. |
|
↑
|
|
|
|