Yazar |
Mesaj |
-
goznurunet
Aktif Üye
|
30.07.2009, 21:05 (UTC) Mesaj konusu: Başarı emek ister,peki sizce başarılımıyız...(?) |
|
|
Sitemiz 1,5 yaşında ve alanında öncü olabilecek bir içeriğe sahibiz.Dile kolay,tam tamına 4000 adet örek model ve 100 adet ev usulü evimizde denediğimiz yemek tarifleri(fotoğraflarıyla)ekledik yorumlar sizden emekte bizden.Sevgiler....
Başarı emek ister,peki sizce başarılımıyız...(?) ______________ <center><iframe id="fr" src="http://www.youtube.com/subscribe_widget?p=nasilyapicam" style="overflow: hidden; height: 80px; width: 500px; border: 0;" scrolling="no" frameBorder="0"></iframe></center> |
|
↑
|
|
|
-
mersininfo
Acemi Üye
|
30.07.2009, 21:10 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Gerçeken emek verilmiş bir siteniz var.288.401 ziyaretçi almak kolay değil sanırım,bu başarı değilde ne peki....? ______________ |
|
↑
|
|
|
-
tcddtrakya
Acemi Üye
|
30.07.2009, 21:13 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Süpper içerik,good good.... ______________ |
|
↑
|
|
|
-
sehr-ialem
Aktif Üye
|
30.07.2009, 21:15 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Bukadar içeriği nasıl ekledin bilmiyorum ama çok güzel olmuş fakat benim ilgi alanım değil ama gerçekten iyi içerik |
|
↑
|
|
|
-
game-oyunsitesi
Acemi Üye
|
30.07.2009, 21:21 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
sehr-ialem yazmış: Bukadar içeriği nasıl ekledin bilmiyorum ama çok güzel olmuş fakat benim ilgi alanım değil ama gerçekten iyi içerik
Aynı konuyu bizde sormuştuk Ö.M ile daha 400Mb alanımız var dediler.Yani 1Gb alanı doldurmak o kadar kolay olmasa gerek... ______________ http://www.youtube.com/nasilyapicam |
|
↑
|
|
|
-
alpullubeldesi
Acemi Üye
|
30.07.2009, 21:27 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Bu arkadaşın bir de profesyonel bir alanı vardı...
www.goznurunet.com
Başarı arkası gelirse başarıdır.Bizcede başarılısınız... ______________ |
|
↑
|
|
|
-
tekfurdag
Uzman Üye
|
30.07.2009, 21:27 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
game-oyunsitesi yazmış: sehr-ialem yazmış: Bukadar içeriği nasıl ekledin bilmiyorum ama çok güzel olmuş fakat benim ilgi alanım değil ama gerçekten iyi içerik
Aynı konuyu bizde sormuştuk Ö.M ile daha 400Mb alanımız var dediler.Yani 1Gb alanı doldurmak o kadar kolay olmasa gerek...
aman aman birşey göremiyorum ______________ |
|
↑
|
|
|
-
e-relaxcom
Acemi Üye
|
30.07.2009, 21:37 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Başlık atmak konusunda başarılı olduğunuz kesin,baksanıza yorum üstüne yorum... |
|
↑
|
|
|
-
sehr-ialem
Aktif Üye
|
30.07.2009, 21:39 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
daha ne görcen tr.gg sitelerinin yarısı kadar doldurmuşlar
zaten sitelerin yarısı boş |
|
↑
|
|
|
-
webdeev
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
30.07.2009, 22:33 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
içerik güzel fakat tasarım kötü ______________ |
|
↑
|
|
|
-
fc-beypazarigucu
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
31.07.2009, 05:38 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
İçerik güzel fakat tasarım iyi değil..
Tasarım iyi olmadığı için menüler iyi değil..
Reklamların çok fazla aşağı tarafa doğru ilerlediği için anasayfa ve çoğu sayfanın alt tarafı boş..
Güzel ve bol içerikli site..
Başarılar. |
|
↑
|
|
|
-
goznurunet
Aktif Üye
|
30.08.2009, 09:56 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
fc-beypazarigucu yazmış: İçerik güzel fakat tasarım iyi değil..
Tasarım iyi olmadığı için menüler iyi değil..
Reklamların çok fazla aşağı tarafa doğru ilerlediği için anasayfa ve çoğu sayfanın alt tarafı boş..
Güzel ve bol içerikli site..
Başarılar.
Teşekkürediyoruz,ancak reklamlarımızın alt tarafadoğru uzama sebebi fotoğraf içerikli bir site olduğumuz için,verilen modeller alttarafa doğru açılıyor ve ziyaretçiler her an reklamlarla yüzleşebiliyor.Selamlar... ______________ <center><iframe id="fr" src="http://www.youtube.com/subscribe_widget?p=nasilyapicam" style="overflow: hidden; height: 80px; width: 500px; border: 0;" scrolling="no" frameBorder="0"></iframe></center> |
|
↑
|
|
|
-
kral-music
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
30.08.2009, 09:58 (UTC) Mesaj konusu: ... |
|
|
sitenın içeriği güsell ama tasarım birass daha güsell olursa
tam güsell olur
basarılar dilerim |
|
↑
|
|
|
-
earth-zoom
Aktif Üye
|
30.08.2009, 10:19 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
içerik okadar çokki hayran kaldım ya siten 100 üzerinden 100 ______________ tarih dönüyoruz |
|
↑
|
|
|
-
tunaberkbo
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
30.08.2009, 10:37 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|