Forum'da ara:
Ara

Yazar Mesaj
Mesaj25.07.2009, 15:55 (UTC)    
Mesaj konusu:

isterlerse b-s yide hackerler Hemde Çok basit bir şekilde bugune kadar Hackledikleri sitenin haddi hesabı yoktur
Mesaj25.07.2009, 15:56 (UTC)    
Mesaj konusu: selam

Hf nasıl olurda tr.gg ye ait oluyo bunun bi kanıtı falan varmı ?
Mesaj25.07.2009, 15:58 (UTC)    
Mesaj konusu: Re: selam

kaidem yazmış:

nsl anlamadım ?
Mesaj25.07.2009, 15:59 (UTC)    
Mesaj konusu: Re: selam

osmanli-devleti1299 yazmış:
kaidem yazmış:

nsl anlamadım ?
Hackerfriend tr.gg nin demiş arkadas bunun kanıtı varmı diyorum
Mesaj25.07.2009, 16:01 (UTC)    
Mesaj konusu:

Mesaj25.07.2009, 16:04 (UTC)    
Mesaj konusu:

http://ayyildizlivipteam.tr.gg/hfgercek.htm al bak

Mr. Green yapmayın lütfen şaka mı yapıyorsunuz...
Bu yazıyı okuduktan sonra Hf(hackerfriend)'in Bs ye ait olduguna inanacağımı mı sanıyorsunuz Smile
Adam dogru soyluyo silseler bile acarlar cunku Hackerfriedn gibi paylaşımcı az tr.gg de
Bs bi nevi Hf ye muhtaç Exclamation
Mesaj25.07.2009, 16:07 (UTC)    
Mesaj konusu:

kaidem yazmış:

Bu yazıyı okuduktan sonra Hf(hackerfriend)'in Bs ye ait olduguna inanacağımı mı sanıyorsunuz Smile
Adam dogru soyluyo silseler bile acarlar cunku Hackerfriedn gibi paylaşımcı az tr.gg de

sanırsam tam okumamıssınız.. hackerfriend neden kurallara uymuyor peki bizim onlardan farkımız ne biz kullanınca Hemen Uyarılıyoruz ama lütfen bana hackerfriend i övme kurallara uymamıs banlanmıs kurallara uyması lazımdı fazla ileri gitmiş Wink
Mesaj25.07.2009, 16:09 (UTC)    
Mesaj konusu:

kaidem yazmış:

sanırsam tam okumamıssınız.. hackerfriend neden kurallara uymuyor peki bizim onlardan farkımız ne biz kullanınca Hemen Uyarılıyoruz ama lütfen bana hackerfriend i övme kurallara uymamıs banlanmıs kurallara uyması lazımdı fazla ileri gitmiş Wink
Tamam fazla ileri gitmiş olabilir arkadasım ama konunun basını okusana Exclamation Hf tr.gg ye ait felan diyor ben bu yazı ile o kelimenin ne alakası var onu soyluyorum
Mesaj25.07.2009, 16:10 (UTC)    
Mesaj konusu:

kaidem yazmış:
kaidem yazmış:

Tamam fazla ileri gitmiş olabilir arkadasım ama konunun basını okusana Exclamation Hf tr.gg ye ait felan diyor ben bu yazı ile o kelimenin ne alakası var onu soyluyorum

orası bnmde kafamı karıştırdı ama sanmıyorum hf nin bs ye ait olduğunu olsa bi kere laf ettirmez kendine HF + silindi Smile
Mesaj25.07.2009, 16:11 (UTC)    
Mesaj konusu:

kaidem yazmış:
kaidem yazmış:

orası bnmde kafamı karıştırdı ama sanmıyorum hf nin bs ye ait olduğunu olsa bi kere laf ettirmez kendine HF + silindi Smile
Sevinmenden anlaşılıyor aslında
merak ediyorum bu site silinince yerine kim gelecek ?
Mesaj25.07.2009, 16:15 (UTC)    
Mesaj konusu:

sevinmemle bir alakası yk sadece gereken oydu ve oldu sanmıyorum Geleceğini kod olarak bir site gelecek www.kod-arsivlerim.tr.gg die oda konu acmıstı artık dorumu deilmi bilmiyırum
Mesaj26.07.2009, 14:20 (UTC)    
Mesaj konusu:

Birdaha görmemek üzere baybay =) Bu arada hf için hazırladığın şeyde hiç inandırıcı değildir!
Mesaj28.07.2009, 13:21 (UTC)    
Mesaj konusu:

Son çektiğim mesaja cevap vermediniz, peki bir soru sormak istiyorum.. Size bu denetleme yetkisini kim verdi.. ? Kendi kendinize bs 'nin sahibi olduğunuzu düşünmeyiniz.. Bs Hepimizin !!
Mesaj29.07.2009, 15:35 (UTC)    
Mesaj konusu:

HackerFriend'i tanımasam, yapmıs olduğunuz bu iğrenç karalama kampanyasının gerçekliğine inanacağım.Bizler, kendini bir halt sanan bu lammerlar, ip numarası nedir bilmeyen, "tespit ettiğimiz ip adresileri, hackerfriend'in tr.gg ye ait olduğunu gösteriyor" diye saçma sapan mesajlar yayıp, sırf hit uğruna iğrenç olaylara karışan bu lammerlardan bıktık. Hackerfriend, kendini Bedava sitem'e yardıma adayan gerçek bir Hacker'dir. Yazılım danışmanı olup, sizin gibilere dersini vermeye pek zaman bulamamaktadır. Bu yalan karalama kampanyasına inanmayın. Supporta gerekli bildirimler verilmiş olup HF en kısa zamanda açılacaktır.
Sevgiyle ve yalansız bir dünya ile kalın.
Mesaj29.07.2009, 18:30 (UTC)    
Mesaj konusu:

gokseen yazmış:
Ayyıldızvipteam

FORUMDAN BANLANDINIZ !
Bilip bilmeden,yalan yanlış,doğruluğu olmayan kanıtlanmayan bu bilgilerle bilmem nereye kadar gideceksiniz !
Sizi banlıyorum..İtirazın varsa git mail adresimize mail at..
Bundan sonra foruma yazamayacaksın..Üzgünüm !

Yerinde bir davranış olmuş.

Her neyse, biraz açıklamada bulunmak istiyorum.

Buraya kadar yazılanları okudum, gerçekten gülme krizine girdim. Karnım ağrıdı desem yalan olmaz.

IP'leri tespit etmişler BS bana aitmiş; ben güzel siteler yapıyormuşum bu nedenle insanlar BS'ye geliyormuş; bana ait olduğu için forumda hiç gezmiyormuşum ve şakalara bu nedenle katılmıyormuşum; gizemliymişim, sır doluymuşum; messenger adresini bile paylaşmıyor, hiç bir ÖM'ye cevap vermiyormuşum; BS ona ait çünkü bu kadar bilgili insanın yoksa burada ne işi var vesaire vesaire...

Vallahi öldüm gülmekten. Değerli arkadaşlarım BS bana ait olsa, sitem bugün niye paylaşıma kapatılsın. Hiç aklınız alıyor mu? Bir kere bu aciz kardeşimizin bana ait IP'leri öğrenebilmesi için ya BS forumun yönetim paneline giriş yapıyor olabilmesi gerekir yada benle birebir iletişim kuruyor olması gerekir. Her ikisi de olmadığı için sallamış da sallamış. Yani delinin biri kuyuya taş atmış, bin akıllı çıkaramamış.

Evet forumda gezmiyorum, paylaşım yapmıyor yapamıyorum. Çünkü buna vaktim yok. Ben 29 yaşında, işi gücü olan biriyim. Sabah 7'de evden çıkıp akşam 8'de evde oluyorum. Yazılım danışmanlığı yaptığım için bütün kodlama dilleriyle haşir neşirim. Sitemdeki başarı bu nedenledir. Yani BS bana ait olduğu için değildir.

Gizemli değilim, sır dolu değilim hele havalı burnu kalkık biri hiç değilim. Bunu benimle iletişim kurmayı BİLEN insanlardan öğrenebilirsiniz. MSN adresimi neden herkesle yaplaşayım ki? Bu cep telefonumu duvara yazmak gibi birşey olur. Özel mesajların çoğuna cevap vermiyorum. Çünkü araba sürmeyi bilmeden kamyon sürmeye çalışıyor bir çoğu. Ayrıca sorulan soruların cevapları hem BS'de hem de benim sitemde varken neden bir daha ben cevap vereyim. Araştırmak ve okumak dururken...

Bana ait, değeri binlerce dolar olan 3 tane sitem var. Bunlar profesyonel olan şu an yönetimi başkaları tarafından yapılan siteler. İsimleri lazım değil. Buna rağmen ben BS'deyim. Çünkü BS'yi seviyorum, bana farklı geliyor. Diğer ücretsiz site sunan servislerden çok daha akıllıca hazırlanmış bir yapısı var. Ekonomik bir host aldınız diyelim. Hiti arttırdınız diyelim. Ancak bu ekonomik hostla en fazla 3 gün idare edersiniz. Çünkü bandwith'iniz aşacak, CPU'nuz yükselecek, belki de sitenize virüs bulaşacak. BS'de bu gibi risklerin hiçbiri yokken neden BS'den vazgeçeyim ki?

Kısaca ben de sizlerden biriyim. Bir abiniz, kardeşiniz ve dostunuzum.

Sevgiler, saygılar.

--
HackeR FrienD
Kodlarla Cebelleşen Adam
Önceki mesajları göster: