Yazar |
Mesaj |
-

bin907
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
26.07.2009, 20:53 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
www.bin907.tr.gg
______________ Svadyan Medya Ajansı |
|
↑
|
|
 |
-

bilgiliwebnet
Uzman Üye
|
27.07.2009, 09:17 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Bİr Kac Kişi (Rahatsız Edenler Sizi) Yüzünden Sizlerin Yardımlarına İhtiyaci Olan Bİnlerce Kişi Birakip Gitmemelisin...
@hyperend Sende Aynen Oyle ... |
|
↑
|
|
 |
-

bin907
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
27.07.2009, 09:53 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
bilgiliwebnet yazmış: Bİr Kac Kişi (Rahatsız Edenler Sizi) Yüzünden Sizlerin Yardımlarına İhtiyaci Olan Bİnlerce Kişi Birakip Gitmemelisin...
@hyperend Sende Aynen Oyle ...
Foruma geldiğimde baştan sona herkeze css kodlama tekniklerini öğretmek istedim...ama baktımki millet halinden memnun..kopyala yapıştır siteler,dağıtılan tasarımlar,free templateler... bu mutluluğu bozmak istemedim...
ama baktım ortalık gözünü açamayan,belirli bir kesime tapan insanlarla dolmuş...böyle bir ortam benim ortamım değil malesef...insanların gözünü açmaya çalıştıkça suçlu ben oldum..
en iyisi bu.. ______________ Svadyan Medya Ajansı |
|
↑
|
|
 |
-

fc-beypazarigucu
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
27.07.2009, 10:08 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Sanırım insanlar kendini geliştirdikce kopyala-yapıştır olayındanda uzaklaşıyorlar. Bnce gelişmiş birisi olarak kendini düşünürsen bırakmanda anLamsız... Birçok kişi sana msj yazmış bırakma diye =)) Bundan sonra bırakman bence bir delilik olsa gerek =)) Buraya bir yıl sonra tekrar geldiğinde burada olmamanın hüzünlülüylede karsılasabilirsin.. BeLki beni hatırladınızmı ben bin907 dediğinde herkez sana saf saf mesajına bakacak ve belki gülücek.. Ben son kez diyorum bence bırakma bs'yi.. |
|
↑
|
|
 |
-

bin907
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
27.07.2009, 11:09 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
fc-beypazarigucu yazmış: Sanırım insanlar kendini geliştirdikce kopyala-yapıştır olayındanda uzaklaşıyorlar. Bnce gelişmiş birisi olarak kendini düşünürsen bırakmanda anLamsız... Birçok kişi sana msj yazmış bırakma diye =)) Bundan sonra bırakman bence bir delilik olsa gerek =)) Buraya bir yıl sonra tekrar geldiğinde burada olmamanın hüzünlülüylede karsılasabilirsin.. BeLki beni hatırladınızmı ben bin907 dediğinde herkez sana saf saf mesajına bakacak ve belki gülücek.. Ben son kez diyorum bence bırakma bs'yi..
ben 2senedir buradayım..
fenercafe dendiğinde herkez tanıyor zaten..yaklaşık 5-6 ay yoktum..2-3 ay önce geri geldim...kimsenin beni unutmadığını farkettim...
web dünyasında durduğun yerde saymak deililiktir asıl..
tr.gg ile kendini denersin sadece..
ben kendimi tr.gg için aştığımı düşünüyorum..
kaçtığım ortam bozulan ortam..web değil.
yorumun için teşekürler. ______________ Svadyan Medya Ajansı |
|
↑
|
|
 |
-

forza-kartal
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
27.07.2009, 11:17 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
|
|
↑
|
|
 |
-

ercetkuyumculuk
Acemi Üye
|
27.07.2009, 11:33 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Benim de Kim Olduğumun Önemi YOK
Mehmet Kardeşimizin Hakkı ÖDENMEZ .. Senin Şeklin Yeter Kardeşim : ) |
|
↑
|
|
 |
-

bin907
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
27.07.2009, 11:41 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
@forza-kartal
kimseden saygı beklediğim yok..yani birşeyler öğrettiysem eğer bu benim mutluluğumdur.. ama tekrar söylüyorum bu ortam eski ortam değil...insanlara tapmayı bırakmalı millet..(belli bir kesim için bu sözüm)
bu güzel yorumların için çok teşekürler kardeşim..
dahada başarılı olucaksın.
@ercetkuyumculuk
bana mehmet kardeşim diyorsan eğer muhakkak seni tanıyorumdur...
seninde bu güzel yorumun için çok teşekür ederim.
sağlıcakla kal. ______________ Svadyan Medya Ajansı |
|
↑
|
|
 |
-

ercetkuyumculuk
Acemi Üye
|
27.07.2009, 11:59 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Tanımaman Elde Değil ... |
|
↑
|
|
 |
-

bin907
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
27.07.2009, 17:24 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
ercetkuyumculuk yazmış: Tanımaman Elde Değil ...
|
↑
|
|
 |
-

bin907
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
27.07.2009, 17:50 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Buradan gideceğim fakat sizlerle sürekli iletişim halinde olmak için facebookda bir sayfa hazırladım...
http://www.facebook.com/pages/Bedava-Sitem/106806524385#
Sayfaya katılımlarınızı bekliyorum..
Belki orada aile ortamı sağlarız...
Eğer facebook linki reklam oluyorsa özür dilerim ama kendi çıkarım için kurlan bir sayfa değil.______________ Svadyan Medya Ajansı |
|
↑
|
|
 |
-

trggcanavari
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
27.07.2009, 18:08 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Mehmet, başarılar kardeşim.
Ama unutulmaması gereken şey var arkadaşlar. Mehmet bedava-sitem'i bırakıyor yine çalışmalara devam edecek hatta bazılarında ortak olmak üzere devam edeceğiz. bedava-sitem'in ortamı gerçekten kendimizi geliştirmeye elverişsiz ve bu yüzden de Mehmet'in kararı son derece doğru...______________ http://TRGGCANAVARI.TR.GG => Hakkımda bir yazı yazdım okuyunuz. |
|
↑
|
|
 |
-

bin907
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
27.07.2009, 18:11 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
trggcanavari yazmış: Mehmet, başarılar kardeşim.
Ama unutulmaması gereken şey var arkadaşlar. Mehmet bedava-sitem'i bırakıyor yine çalışmalara devam edecek hatta bazılarında ortak olmak üzere devam edeceğiz. bedava-sitem'in ortamı gerçekten kendimizi geliştirmeye elverişsiz ve bu yüzden de Mehmet'in kararı son derece doğru...
Teşekürler kardeşim..
aynen Ahmetinde dediği gibi bazı çalışmaları beraber yürüteceğiz..web dünyasını terk etmek geride kalmak demektir..ben bedava-sitem "forumu" ile ilişkimi kesiyorum..
|
↑
|
|
 |
-

bin907
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
28.07.2009, 21:08 (UTC) Mesaj konusu: |
|