Yazar |
Mesaj |
-

japon-cocuk
Uzman Üye
|
27.07.2009, 22:22 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
by-toxec yazmış: japon-cocuk yazmış: Artık bende soğudum buradan saygısız kendini bilmez kişiler arttı...
Tesadüfe bak bende seni gereksiz olarak görüyordum karşıt düşünlere sahip değiliz ne güzel
Tr.gg üyeleri kimin gerekli kimin gereksiz olduğunu biliyorlar  ______________  |
|
↑
|
|
 |
-

wdesing
Aktif Üye
|
|
|
bin907 yazmış: by-toxec yazmış: bin907 yazmış: fenerbahcemix yazmış: bin907 yazmış: fenerbahcemix yazmış: bin907 yazmış: turkmayasi yazmış: Bu kısmı almamışsınız ama
''ayrıca bu ikisinin harmanlanmasının da etkisi var.''
Bunu yazmasaydım dediğinizde haklısınız
bu cümleniz ne biliyormusun ?
size yöneltilen eleştiriler sizde huzursuzluğa yol açıyor..
bundan başka anlam çıkaramadım..
sizce varsa söyleyin ?
sana haksız olduğun yerde eleştiri yapılsa sen huzursuz olmazmısın ?
kusura bakma arkadaşım.
diğer konudada dedim.
muhattabım değilsin malesef..
konuyla alakan bile yok..
iyi geceler.(saat geç oldu )
evet git sütünü iç yat senin gibilere geç oldu adam gibi konus muhattapım değilsin falan ne havalı konusmalar böle insan gibi yorum yazdık oraya insan gibi cevap ver.
havalı konuşma falan değil arkadaşım..
yine yanlış anlamışsın malesef..
"bu konu hakkında" muhattabım değilsin..
durup dururken anlamsız bir cümle (aslında anlamlı ama sen yanlış yazdın) ortaya atıyorsun..gelde muhattap ol ?
anlamışsındır umarım.
ayrıca süt iç vs. gibi muhabbetleri biz küçük yaşımızda , gece evlere dağılırken diyorduk..
neyse iyi geceler.
ya sana bir şey demiyorum artık !
daha önce birşey dediğini hatırlayamadım zaten...
konuya yine anlayıp dinelmeden muhalefet olmayın lütfen.
iyi geceler tekrar.
sorunu olan özel mesaj atsın.
bin907 yazmış: by-toxec yazmış: bin907 yazmış: fenerbahcemix yazmış: bin907 yazmış: fenerbahcemix yazmış: bin907 yazmış: turkmayasi yazmış: Bu kısmı almamışsınız ama
''ayrıca bu ikisinin harmanlanmasının da etkisi var.''
Bunu yazmasaydım dediğinizde haklısınız
bu cümleniz ne biliyormusun ?
size yöneltilen eleştiriler sizde huzursuzluğa yol açıyor..
bundan başka anlam çıkaramadım..
sizce varsa söyleyin ?
sana haksız olduğun yerde eleştiri yapılsa sen huzursuz olmazmısın ?
kusura bakma arkadaşım.
diğer konudada dedim.
muhattabım değilsin malesef..
konuyla alakan bile yok..
iyi geceler.(saat geç oldu )
evet git sütünü iç yat senin gibilere geç oldu adam gibi konus muhattapım değilsin falan ne havalı konusmalar böle insan gibi yorum yazdık oraya insan gibi cevap ver.
havalı konuşma falan değil arkadaşım..
yine yanlış anlamışsın malesef..
"bu konu hakkında" muhattabım değilsin..
durup dururken anlamsız bir cümle (aslında anlamlı ama sen yanlış yazdın) ortaya atıyorsun..gelde muhattap ol ?
anlamışsındır umarım.
ayrıca süt iç vs. gibi muhabbetleri biz küçük yaşımızda , gece evlere dağılırken diyorduk..
neyse iyi geceler.
ya sana bir şey demiyorum artık !
daha önce birşey dediğini hatırlayamadım zaten...
konuya yine anlayıp dinelmeden muhalefet olmayın lütfen.
iyi geceler tekrar.
sorunu olan özel mesaj atsın.
seninle kişisel bir sorunum olamaz zaten merak etme konuyu anlayıp dinlemeden diyorsunda lafı geçiştiriyorsun ama neyse hatalı davranış varsa özür dilerim ben ginede bu arada japon-cocuk sanda bir şey demiyorum iyi geceler. ______________  |
|
↑
|
|
 |
-

antispamteam
Uzman Üye
|
|
|
arkadaşlar lütfen kişisel sorunlarınızı özel mesaj ile halledin konunun başından beri olmayanlar ya da konuyu hiç okumadan gelenler yorum yazmasın lütfen..
şurada adam gibi tartışıyorduk belki iyi, güzel yerlere bağlanacaktı ne hale getirdiniz yahu..
yine herkes bir ayrı şekilde konuşmaya başladı bütünlük, birlik yine yok..
belki nostaljiyi güncel haline getirecek çözüm yolları bile bulabilecektik ama niyeyse kasıtlı olarak bunun olmasını istemiyorsunuz gibi bir his var içimde.. |
|
↑
|
|
 |
-

wdesing
Aktif Üye
|
27.07.2009, 22:23 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
japon-cocuk yazmış: by-toxec yazmış: japon-cocuk yazmış: Artık bende soğudum buradan saygısız kendini bilmez kişiler arttı...
Tesadüfe bak bende seni gereksiz olarak görüyordum karşıt düşünlere sahip değiliz ne güzel
Tr.gg üyeleri kimin gerekli kimin gereksiz olduğunu biliyorlar haklısın biliyorlar evet  ______________  |
|
↑
|
|
 |
-

japon-cocuk
Uzman Üye
|
27.07.2009, 22:24 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Ayrıca hikayeyle ilgili bir yorum yapmak istiyorum...
Bence herkesin siyahı ve beyazı farklıdır.
çünkü bana göre doğru olan sana göre yanlış olabilir... ______________  |
|
↑
|
|
 |
-

fenerbahceliyiz2
Acemi Üye
|
27.07.2009, 22:26 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
antispamteam yazmış: arkadaşlar lütfen kişisel sorunlarınızı özel mesaj ile halledin konunun başından beri olmayanlar ya da konuyu hiç okumadan gelenler yorum yazmasın lütfen..
şurada adam gibi tartışıyorduk belki iyi, güzel yerlere bağlanacaktı ne hale getirdiniz yahu..
yine herkes bir ayrı şekilde konuşmaya başladı bütünlük, birlik yine yok..
belki nostaljiyi güncel haline getirecek çözüm yolları bile bulabilecektik ama niyeyse kasıtlı olarak bunun olmasını istemiyorsunuz gibi bir his var içimde..
haklısın kendi adıma özür diliyorum aslında ben sadece konun güzelliğinde devam etmek istiyordum ama sağolsun @bin907 muhattapım değilsin gibi kelimler kullandı konu uzadı kerimdj abimin konusunu batırma olayından özür dilerim en azından kendi adıma |
|
↑
|
|
 |
-

kerimdj
Uzman Üye
|
27.07.2009, 22:38 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
antispamteam yazmış: kerimdj yazmış: eskiler güzeldi deniyor anti sen modken forum şartları böylemiydi
eskiler güzeldi deniyor bir sohbet ortamı yokmuydu
eskiler güzeldi deniyor teknik olarak sıkıntı varmıydı
forumbozan bile demek istemiyorum saçma sapan başlık açan saçma sapan site kuran varmıydı (adult vs siteler için)
buna sebep olan kim peki dostum sadece firma değişmesi mi?
selin hanımın olmaması mı?
hakan bey neden supportta, buraya almıyorlar ya da siz yönetim olarak başımıza birini atayın artık diye hiç mi ana yönetime(Almanlara) yazmadınız?
webme'nin tamamen kendi bencilliği mi, Türkiye'ye hizmet vermek istememesi mi?
yoksa biz bilmeden insanlar evrim geçirerek değişti mi be dostum?
yani bunu yazarsan sevinirim, siz elinizden geleni yapmanıza rağmen eğer webme Türkiye ile bağlantısını kopardıysa herkes bilsin..
bu şekilde size küfür edenlerde, kötü gözle bakanlar da azalacak ve eski haline yavaştan dönmeye başlayacaktır..
hiç mi umut yoktur kurtuluşa?
Elbetki ümidimiz var,ümitsiz yaşayamaz hiç bir kimse,ama söylediklerinde çekimse kalıp beklemeyimi tercih ettik hayır,alıp başımızı gittik hayır.. firma değişikliliğinden sonra nedense taşlar yavaş yavaş konulmakta,bunlara sebep ne ben ne sen ne de herhangi bir üyemiz,bunların cevabını aramaktan ziyade bizler forumda nostalji başlıklarında eskiye duyulan özlemi sadece aradaki dost bağlarından kurmaya ve bunları dile getirmeye çalıştık..farklı bakmadık ama bakıldık,yanlış yapmadık ama yanlış yapıldı diye lanse edildik.. kişisel oldu belki bu ama o günlerden geldik bu günlere..şimdi bu konuda ben kimseyi direk olarak aşalayamam,herkes insan kendimi modum diyede üstün göremem.. buna hakkım bile yok.. ama anlatmak istediğim başkaydı,başka anlaşıldı.. bazı durumları burada irdelememe tekrar dile getirmemede gerek yok,sende bu ailenin içindesin..sende burdasın sende bilmektesin..bazen sildigimiz açılan başlıklara öfkeydi belki bu mesajım ama onun yanında kendim olarak kişisel olarak düşüncem hiçmi yardımımız dokunmadı şimdi yönetimden mesaj bekleyen yönetimi hedef alan kişilere bunu merak ediyorum.. Dogru bizim başımızda kızıldereli bir reis yok,konunun reisle alakası da yok.. biz hangisini beslersek o büyür.. saygı - sevgi - anlayış neden biz bu üçünü birlikte taşıyamıyoruz.. Hakkımızı neden bu bağlamda arayamıyoruz.. Madem yazılanları kendimize Muhatap görmüyorsak muhatabımızla birebir gerek özel mesajdan gerek mailden gerekse telefondan ulaşıp sormuyoruz.. neden ??______________
|
|
↑
|
|
 |
-

bin907
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
27.07.2009, 22:47 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
kerimdj yazmış: Madem yazılanları kendimize Muhatap görmüyorsak muhatabımızla birebir gerek özel mesajdan gerek mailden gerekse telefondan ulaşıp sormuyoruz.. neden ??[/b]
başlığa alakası olmayan bir yerde yazan insana özel mesajla cevap verilebilirdi haklısınız... ama her başlıkta aynı şeyi yapıyorsa orada sorun vardır.
konularla hiçbir ilişkisi olmayan bir kullanıcı sürekli aynı şeyi tekrarlıyorsa,bana her fırsatta laf atıyorsa yapabileceğim tek şey forumda o cevabı vermektir..
özel mesajla verdiğimiz cevap bir anlam taşımaz...karşılığını küfür olarak alıyoruz zaten...
girip özel mesajlarıma bakabilirsiniz kime ne yazmışım kimden ne almışım..kimin yetkisi varsa tabi..cunobag giriyordu bir aralar...
neyse konunun özeti özel mesaj ile laftan anlamayan kullanıcıya buradan saygılı bir şekilde seselenmeyi doğru buldum.
iyi geceler. ______________ Svadyan Medya Ajansı |
|
↑
|
|
 |
-

tekfurdag
Uzman Üye
|
27.07.2009, 22:56 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
bu gidişle sabahlıcanız ? =) ______________  |
|
↑
|
|
 |
-

trggcanavari
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
27.07.2009, 22:59 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
kerimdj yazmış:
.........Dogru bizim başımızda kızıldereli bir reis yok,konunun reisle alakası da yok.. biz hangisini beslersek o büyür.. saygı - sevgi - anlayış neden biz bu üçünü birlikte taşıyamıyoruz.. Hakkımızı neden bu bağlamda arayamıyoruz.........
Ben sizin verdiğiniz parçayla paralel örnek vermek istedim konu dışına çıkmamak için ve bu nedenle de ilgisi var.
Mesela siz bi düşünün o kızılderili olmasa o köpeklere bakacak biri olabilirmiydi ?
Veya onlara yiyecek verip herhangi birinin kazanmasını sağlayacak biri ? ______________ http://TRGGCANAVARI.TR.GG => Hakkımda bir yazı yazdım okuyunuz. |
|
↑
|
|
 |
-

antispamteam
Uzman Üye
|
27.07.2009, 23:00 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
kerimdj yazmış: Elbetki ümidimiz var,ümitsiz yaşayamaz hiç bir kimse,ama söylediklerinde çekimse kalıp beklemeyimi tercih ettik hayır,alıp başımızı gittik hayır.. firma değişikliliğinden sonra nedense taşlar yavaş yavaş konulmakta,bunlara sebep ne ben ne sen ne de herhangi bir üyemiz,bunların cevabını aramaktan ziyade bizler forumda nostalji başlıklarında eskiye duyulan özlemi sadece aradaki dost bağlarından kurmaya ve bunları dile getirmeye çalıştık..farklı bakmadık ama bakıldık,yanlış yapmadık ama yanlış yapıldı diye lanse edildik.. kişisel oldu belki bu ama o günlerden geldik bu günlere..şimdi bu konuda ben kimseyi direk olarak aşalayamam,herkes insan kendimi modum diyede üstün göremem.. buna hakkım bile yok.. ama anlatmak istediğim başkaydı,başka anlaşıldı.. bazı durumları burada irdelememe tekrar dile getirmemede gerek yok,sende bu ailenin içindesin..sende burdasın sende bilmektesin..bazen sildigimiz açılan başlıklara öfkeydi belki bu mesajım ama onun yanında kendim olarak kişisel olarak düşüncem hiçmi yardımımız dokunmadı şimdi yönetimden mesaj bekleyen yönetimi hedef alan kişilere bunu merak ediyorum..
buralar için zaten tartışmıyorum dostum, net-murattta bize saldırıyor bunda tartışmıyorum..
asıl merak ettiğim bu taşlar konurken size hiç mi cevap verilmiyor webme'den şu sürede yapacağız, yönetici şu süre sonra gelecek diye? |
|
↑
|
|
 |
-

kerimdj
Uzman Üye
|
27.07.2009, 23:02 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
ben sonuna kadar okudugum mesajlara genel bir cevap verdim.. yoksa sadece o aklımda kalmadı yani.. senin önceki mesajına göre.. peki neden o reis sen olmayasın,ben olmayayım,yada bir başka kullanıcı.. besleyecek olan biziz.. o halde.. neden______________
|
|
↑
|
|
 |
|