Yazar |
Mesaj |
-
hazax
Aktif Üye
|
27.07.2009, 10:13 (UTC) Mesaj konusu: Bedava-sitem'e Yakında Premimum Geliyor.. |
|
|
Merhaba değerli arkadaşlar;
Sizinde gördüğünüz gibi yakında türkiyeyede gelmesi beklenen premium sayfası. Szilere kısaca anlatayım.
biz şu anda en baştaki olan 0 £ olanını kullanıyoruz. Eğer werbefrei yani "reklam ücretsiz" i seçersek bir yılda aylık 1.90 £ olarak alabilirsiz bunda Kısa etki Alanı Ad-Free Kendi reklam 1y ıl boyunca bedava.
Eğer plusu yani artıyı seçersek bunda Kısa etki Alanı Ad-Free Kendi reklam etki alanı dahil 2GB resim alanı 1 Gb dosya alanı 1y ıl boyunca bedava.
yeni gelişmelerde sileri haberdar ederim.
Tüm Bedava-Site(m)'e iyi günler diliyorum... |
|
↑
|
|
|
-
tekfurdag
Uzman Üye
|
27.07.2009, 10:16 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
wayy çok değilmi 10tl ye .comlu alıorlar:D ______________ |
|
↑
|
|
|
-
kaidem
Uzman Üye
|
27.07.2009, 10:19 (UTC) Mesaj konusu: selam |
|
|
Hayırlısı bakalım |
|
↑
|
|
|
-
hazax
Aktif Üye
|
27.07.2009, 10:31 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
tekfurdag yazmış: wayy çok değilmi 10tl ye .comlu alıorlar:D
Hatırlatırım o aylık
|
↑
|
|
|
-
burakdizar
Acemi Üye
|
27.07.2009, 10:32 (UTC) Mesaj konusu: cvp |
|
|
Çok Süper Bir Gelişme İlk ben Alırım Herhalde |
|
↑
|
|
|
-
bin907
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
27.07.2009, 10:33 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
aylık ücretlendirme şekli bunlar..bunların yanında domain başvurusuda var..yani hem reklam hem domain bir arada...
fakat normal domain yıllık 15 ytlye bulunurken orada aylık 3euro gibi bir fiyat..yani çok fazla kar elde edecekler.. türkiyeye geleceğini sanmıyorum...
çünkü ücretli ekstralar orada çıktığında günümüzden 2sene öncesiydi ve hala bize gelmedi..
umarım gelir ve sizlerde sevinirsniz..
ama kaç kişi alır orası meçhul... ______________ Svadyan Medya Ajansı |
|
↑
|
|
|
-
kaidem
Uzman Üye
|
27.07.2009, 10:36 (UTC) Mesaj konusu: selam |
|
|
Paralı olunca eskisi gibi olur bs bence |
|
↑
|
|
|
-
aktifbilisimdeneme
Acemi Üye
|
27.07.2009, 10:39 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
hazax yazmış: Merhaba değerli arkadaşlar;
tekfurdag yazmış: wayy çok değilmi 10tl ye .comlu alıorlar:D
Hatırlatırım o aylık
Tüm Bedava-Site(m)'e iyi günler diliyorum...
Aylık mı 10 TL ye .comlu alıyorlar diyor eğer sen 10 TL olan domaine aylık diyorsan yanlış biliyorsun çünkü domain fiyatları doalrın düşüşünden dolayı çoğu sitelerde aylardır sabit fiyattan 11 mTL ye YILLIK satıyorlar aylık değil YILLIK ______________ By sanal-reklam diyor ki : Yeni açılan web sitemizde yepyeni hizmetlerimiz yayına giriyor.Yeni web sitemizi ziyaret edin hite doyun.Resmen hit yağdırın.Ayrıntılar www.aktifbilisimdeneme.tr.gg web adresimizde |
|
↑
|
|
|
-
uploadex
Bedava-Sitem Bağımlısı
Konum: Sanal Alemin Yeni Resim Upload Sitesi.. Uploadex.Tr.Gg
|
27.07.2009, 10:43 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Bilgilendirme için teşekkürler. ______________
UpLoad Seçeneği 2 İçin Tıklayınız. |
|
↑
|
|
|
-
aktifbilisimdeneme
Acemi Üye
|
27.07.2009, 10:56 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Arkadaşlar bazı söylentilere göre bu özellik uzun zmandır var ancak bu özellik Türkiye de yok.Selin de ayrılmadan önce bu konular hakkında NET bir açıklama yaptı zaten buradan Türkiye forumundan resmi açıklama gelmediği sürece bir şeye inanmayın demişti bu öelliğin türkiyeye geleceği ne malum selinin açıklamasını okuyun zanlayın ve bu tür şeyler kullanıcılara ümit veridği için doğruluk payıda olmadığı için paylaşılmamalı hernüz kesin bir şey YOK
işte selinin RESMİ açıklaması
http://www.bedava-sitem.com/forum/viewtopic.php?p=260971&highlight=#260971______________ By sanal-reklam diyor ki : Yeni açılan web sitemizde yepyeni hizmetlerimiz yayına giriyor.Yeni web sitemizi ziyaret edin hite doyun.Resmen hit yağdırın.Ayrıntılar www.aktifbilisimdeneme.tr.gg web adresimizde |
|
↑
|
|
|
-
burakdizar
Acemi Üye
|
27.07.2009, 11:06 (UTC) Mesaj konusu: Re: selam |
|
|
kaidem yazmış: Paralı olunca eskisi gibi olur bs bence
İnşallah.. |
|
↑
|
|
|
-
hazax
Aktif Üye
|
27.07.2009, 11:20 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
aktifbilisimdeneme yazmış: Arkadaşlar bazı söylentilere göre bu özellik uzun zmandır var ancak bu özellik Türkiye de yok.Selin de ayrılmadan önce bu konular hakkında NET bir açıklama yaptı zaten buradan Türkiye forumundan resmi açıklama gelmediği sürece bir şeye inanmayın demişti bu öelliğin türkiyeye geleceği ne malum selinin açıklamasını okuyun zanlayın ve bu tür şeyler kullanıcılara ümit veridği için doğruluk payıda olmadığı için paylaşılmamalı hernüz kesin bir şey YOK
işte selinin RESMİ açıklaması
http://www.bedava-sitem.com/forum/viewtopic.php?p=260971&highlight=#260971
Ben resmi bir dille anlatmak istemedimki ayrıca bu paketi isteyen kişiler homepage-baukastende üyeyseler yapabilirler örneğin ben istesem bunları yapabilirm. Ama biraz daha zaman gerekli benim için.
Yani diyorumki eğer siz homepage-baukastende kayıtlı olduysanız bedava-sitemin getireceğine beklemeyebilrisiniz. Ama foruma genede yazabilirsiniz.
|
↑
|
|
|
-
denizmerkezi
Uzman Üye
|
27.07.2009, 11:22 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Ben ce u yenilik iyi olmaz bi yandan da iyi olur çünkü şirketin maddi desteğe ihtiyacı vr bi yandanda orjinalliği kayboılabilir
______________ Forum'da yetkiniz olmadığından dolayı imzanızı değiştirmek durumdayım. |
|
↑
|
|
|
-
paylasim61
Uzman Üye
|
27.07.2009, 11:22 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|