Yazar |
Mesaj |
-
58sivassporum
Acemi Üye
|
18.07.2009, 10:44 (UTC) Mesaj konusu: Sitemap Hazırlama |
|
|
http://www.sitemapbuilder.net
Bu Site Online Sitemap Hazırlıyor Sitemap Programlarına Gerek Yok Sizler İçin Bu Siteyi Buldum Arkadaşlar Şimdiden Başarılar ______________
|
|
↑
|
|
|
-
58sivassporum
Acemi Üye
|
18.07.2009, 10:44 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Arkadaşlar Reklam Yapıyorum Sanmayın REklamı Nerde Yapacağımı Biliyorum Bedava Siteni tanıt bölümünden ______________
|
|
↑
|
|
|
-
maximumtest
Uzman Üye
Konum: Reklam yapmamak şartıyla Ö.M. yoluyla ulaşabilirsiniz.Mesajlarınıza yanıt verir, size yardımcı olmaya çalışırım...
|
18.07.2009, 10:45 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
destek alabileceğiniz ekstern siteler bölümünde bu siteyi tanıtabilirsin ______________ |
|
↑
|
|
|
-
58sivassporum
Acemi Üye
|
18.07.2009, 11:50 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
saol ______________
|
|
↑
|
|
|
-
maximumtest
Uzman Üye
Konum: Reklam yapmamak şartıyla Ö.M. yoluyla ulaşabilirsiniz.Mesajlarınıza yanıt verir, size yardımcı olmaya çalışırım...
|
18.07.2009, 11:50 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
58sivassporum yazmış: saol
rica ederim.. ______________ |
|
↑
|
|
|
-
katso
Acemi Üye
|
20.07.2009, 14:43 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
eve t bulmuştum ben orayı ______________ |
|
↑
|
|
|
-
hazax
Aktif Üye
|
20.07.2009, 15:18 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Merhaba değerli arkadaşlar;
Üzgünüm ancak bu site işe yaramaz çünkü bu sadece seçtiğiniz urlyi ör www.benimsite.tr.gg deki yani o sayfadaki tüm urlleri alır. yada seninsite.tr.gg/as.htm içerisindeki tüm linkleri alır. yani dediğim gibi sadece as.htm içerisndekitüm linkleri alır kısacası tüm linkleri almadığından bu map olarak işinize yaramaz ama başka şeylerde kullanabilirsiniz.
Tüm Bedava-Site(m)'e iyi günler diliyorum... |
|
↑
|
|
|
-
katso
Acemi Üye
|
21.07.2009, 10:06 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
peki şe yarayan bir online sitemap yapan bi site bilen varmı? ______________ |
|
↑
|
|
|
-
58sivassporum
Acemi Üye
|
26.07.2009, 13:55 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Bu Site Hepsinide Alıyor Sen Sadece Örnek http://58sivassporum.tr.gg yaz bütün sitemapini ortaya çıkarıyor Benim Sitemde Sitemap Bölümüde var orayada bunları ekledinmi google hemen indexliyor ______________
|
|
↑
|
|
|
-
habersizhaber
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
26.07.2009, 13:58 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
bi deneyelim bakalım ______________ Pr:1, 2 ya da 3 olan sitelerle çapraz link değişimi yapılacaktır.
Yapmak isteyenler Ö.M atsın. |
|
↑
|
|
|
|