Forum'da ara:
Ara

Yazar Mesaj
Mesaj25.07.2009, 21:10 (UTC)    
Mesaj konusu:

Ben söyledim turkmayasının ne adını bilirim ne ne şanını, benim başıma gelseydi den yola çıkarak yazdım yazdılarımı. Arkasındayım yazmayacağım dedim ama halen yazıyorum. Crying or Very sad
Mesaj25.07.2009, 21:12 (UTC)    
Mesaj konusu:

siz ne kadar itiraz etsenizde site örnek sitelere eklendi

hem örnek sitenin amacı birilerine örnek olması değil mi turkmayası da tarih de örnek alanıbilecek bir sitesi var Wink
Mesaj25.07.2009, 21:13 (UTC)    
Mesaj konusu:

hyperend yazmış:
bende kilitilenmesin diyorum!!

ortada haksızlık var.Örnek yarışma sitesi ne zaman silindi, kurallarda yöneticiler örnek site olamaz diyordu çok net hatırlayorum.Kim seçti, neden seçti.Yöneticiler nerde ne zaman seçti.Yönetici var mı daha doğrusu.Hakan bey diyorsunuz ben forumda aktif oldugunu görmüyorum.Sadece supportla ilgeniyor.

burda biz bir mod seçildi diye hakkımızı aramıyoruz..Neden örnek siteler silindi.Orda sadece 4 site online.Diğerleri silindi.silinen siteler kaldırıldı.Yerine başka biri geldi.Geldiğinde kimseye sorulmadı...

bu konudaki gizliimlimlerin ve bin907, antispamteam ın mesajlarını okumanızı şiddetle tavsiye edeiyorum.Okuduktan sonra karar verin!

:S ne alaka hem turkmayasi yönetici değil

Mesaj25.07.2009, 21:15 (UTC)    
Mesaj konusu:

hyperend yazmış:
işte zaten hep böyle düşündüğünüz ve düşündürdükleri için herkesten geri kaldık kaldınız...Hep engellendik sesimiz çıkmadı ezildik...

Hayır kardeşim ben bunu normal bulmuyorum.Seçildi ama sebebi ne?neden örnek site yarışma sitesi silindi.Support support diyorsunuz o support bir foruma girse ne kadar karışık...

Bence bu konuda sadece birileri arkadaşınız oldugu için onu destekliyorsunuz.Bu konuda hiç bir fikriniz yok.

hyperend Geri kalmadık diyorum yha deminden beri Açıklarlar yakında supporta biraz bastırın yada modlara sorsanız saten bilgileri yok nasıl cevaplasın. Tunada bilmiyorum fikrimde sizden cok var. ama yaz yaz bitmez Takip ediyorum ama bidaha bu başlık altına yazmıyacam. Bu arada Tanımıyorum Türkmayasını fazla !! Konuşmuşluğum fazla yok sadece yardımları cok. Tamam başlık acık kalsın ne haliniz varsa görün. Ben artık Dostluk diye bir şeye hakiketen inanmamaya başladım burada. Ne diyim ya Başlık amaçdan cıkmış tartışma filan Örneklerde olduğunu yakında acıklarlar sebebini merak edmeyin.
Mesaj25.07.2009, 21:16 (UTC)    
Mesaj konusu:

ben size sadece yuh demek isterim...

Moderatör her türlü forum sistemin Forum kadrosunda gösterilir.

O admin paneline girebiliyorsa yöneticidir...Seni girebiliyormusun? hayır ama o giriyor.Ve örnek site kurallarında mod ve yönetici ark. diyordu.Yönetici kastı burda forum teknik servisi değildir? mod coadmib admin, yönetici, teknik destek s. mod bunları içine alır...

dediğim gibi hiç bir bilginiz yok.
Mesaj25.07.2009, 21:18 (UTC)    
Mesaj konusu:

@bin907 ya arkadşım tuna arkadaşımız kendi kendine örnek sitelere eklemedi yha Confused
Mesaj25.07.2009, 21:21 (UTC)    
Mesaj konusu:

hyperend yazmış:

O admin paneline girebiliyorsa yöneticidir...Seni girebiliyormusun? hayır ama o giriyor.Ve örnek site kurallarında mod ve yönetici ark. diyordu.Yönetici kastı burda forum teknik servisi değildir? mod coadmib admin, yönetici, teknik destek s. mod bunları içine alır...

sanki senin çok var modlar admin paneline girebiliyormu foruma yeni kategori ekleyebilyormu hayır sadece ban atma yetkisi ve mesaj düzenleme yetkşisi var ,

çok bilgilisin BRAVO

Mesaj konusu:

htlmkodes yazmış:
hyperend yazmış:
işte zaten hep böyle düşündüğünüz ve düşündürdükleri için herkesten geri kaldık kaldınız...Hep engellendik sesimiz çıkmadı ezildik...

Hayır kardeşim ben bunu normal bulmuyorum.Seçildi ama sebebi ne?neden örnek site yarışma sitesi silindi.Support support diyorsunuz o support bir foruma girse ne kadar karışık...

Bence bu konuda sadece birileri arkadaşınız oldugu için onu destekliyorsunuz.Bu konuda hiç bir fikriniz yok.

hyperend Geri kalmadık diyorum yha deminden beri Açıklarlar yakında supporta biraz bastırın yada modlara sorsanız saten bilgileri yok nasıl cevaplasın. Tunada bilmiyorum fikrimde sizden cok var. ama yaz yaz bitmez Takip ediyorum ama bidaha bu başlık altına yazmıyacam. Bu arada Tanımıyorum Türkmayasını fazla !! Konuşmuşluğum fazla yok sadece yardımları cok. Tamam başlık acık kalsın ne haliniz varsa görün. Ben artık Dostluk diye bir şeye hakiketen inanmamaya başladım burada. Ne diyim ya Başlık amaçdan cıkmış tartışma filan Örneklerde olduğunu yakında acıklarlar sebebini merak edmeyin.

İşte yine saçmaladınız, evet efendim kimse hakkını aramıyor.Supporta dün mesaj attım yaptıgım bir şey çalındı diye üstüne basa basa örneklerini gösterdim çizdiğim tasarımın psd dosyasını gösterdim ama tık yok.Ben neden bundan sonra bu saçmalığı sürdüriyim.

Sen gördün mü hiç teknik destek forumda?ben görmüyorum nadiren.Alman ve ispanyol forumda herkes hep online.Herkes yardıma koşuyor.Dostluk bağı diyorsunuz dostluk kuracak kim var.Şu tr.gg de kim kendi içerğini kullanıyor.Kim yaptığı bir şeyi kullanıyor.Herkes ordan burdan aldıklarını karman çorban yapıp bu benım diye emeğe saygısı olmadan sitesine kouyor.Sonra özel mesajdan gelip üstüne sana hakaret ediyor.

Sen bu adamla nasıl dostluk kurarsın? Tuttursunuz bir dostluk mecarası.Tr.Gg de o dostluk şeyleri çok eskide kaldı dostum...Biz mod arkadışımızın örnek site olduguna değil örnek seçme kriterlerine ne oldugunu soruyoruz...Demekki hiç birşey okmadınız ki böle cevap verebiliyorsunuz
Mesaj konusu:

Arkadaşlar lütfen bu polemiğe artık son veriniz!Huzurumuz kaçmak üzere!. Exclamation

Mesaj25.07.2009, 21:23 (UTC)    
Mesaj konusu:

fenerbahcemix yazmış:
hyperend yazmış:

sanki senin çok var modlar admin paneline girebiliyormu foruma yeni kategori ekleyebilyormu hayır sadece ban atma yetkisi ve mesaj düzenleme yetkşisi var ,

çok bilgilisin BRAVO

evet bilgiliyim..Mod ban atabiliyorsa yöneticidir.Sonuçta banda panelden atılıyor.ben 2 yıldır forum sistemleriyle urastım.Sadece tr.gg bağlı kalmadın.Neyin ne ldugunu biliyorum.Moderatör diye bir rütbe varsa o rtbe heryerde yönetici olarak bilinir...
Mesaj25.07.2009, 21:27 (UTC)    
Mesaj konusu:

Merhaba

Bilgim, yetkim ve tüm 'ben'le yazıyorum(Bu yüzden birdaha birdaha konu hakkında cevap vermeyeceğim):
Arkadaşlarımın dediği gibi haberim olmadan örneklere alındım,haberim olmadan da örneklerden kaldırılabilirim..Ve
Hakan Bey, teknik ekibin istediğini söyledi.Kararın uygulanması için ; tüm yönetimin kararı gerekiyor bilmenizi isterim.
Israrla hala neden diyen arkadaşlarıma cevap vermeyeceğim ve bildiklerim bunlardır.Söyleyeceğim diğer sözler yukarıda maraşlının cümleleridir.

Hangi soruyu neden sorduğunuzu ve sorduklarınıza verdiğim yanıtlardan tatmin olmamışsınızdır.Bu yüzden dileyen Almanyaya hangi kritere göre seçildiğimi sorar.Ancak bunu üslubuna göre,tektek değil birleşerek yada temsilen aranızdan biri yapar.

Ve,Bedava-Sitemde geliştirilmesi gereken çok önemli konular varken neden sadece benim orada yer almam bazılarını rahatsız ediyor.(Sadece örnekler konusunda eleştiri yapanlaradır lafım)Örneklerde bulunanları şahıslarını ilgilendirir ama Bedava-Sitemde yapılan yenilikler hepimizi ilgilendirir ve yarar sağlar.Bu sebepten ister sitemi oradan kaldırtmak isteyin, ister yönetime sistemimize yenilik getirin deyin.. örnekler geçici,sistemde yapına yenilikler kalıcı ve en önemlisi kırılan kalplerdir

Ayrıca,
Diğer başlıkta yazdığım son iki pragraf doğru anlaşılmamış.Doğru yorumlayan bir kişi de göremedim.O yazımı anlamayan zaten açıklayacağım ikinci bir iki pragraflık yazımı hiç anlayamaz diyerek üzerinde durmayacağım.Sadece şunu söyleyeyim, çalıştım örneklere girdim diye idda etmedim.

Sevgiler
Mesaj25.07.2009, 21:38 (UTC)    
Mesaj konusu:

turkmayasi yazmış:
Merhaba

Bilgim, yetkim ve tüm 'ben'le yazıyorum(Bu yüzden birdaha birdaha konu hakkında cevap vermeyeceğim):
Arkadaşlarımın dediği gibi haberim olmadan örneklere alındım,haberim olmadan da örneklerden kaldırılabilirim..Ve
Hakan Bey, teknik ekibin istediğini söyledi.Kararın uygulanması için ; tüm yönetimin kararı gerekiyor bilmenizi isterim.
Israrla hala neden diyen arkadaşlarıma cevap vermeyeceğim ve bildiklerim bunlardır.Söyleyeceğim diğer sözler yukarıda maraşlının cümleleridir.

Hangi soruyu neden sorduğunuzu ve sorduklarınıza verdiğim yanıtlardan tatmin olmamışsınızdır.Bu yüzden dileyen Almanyaya hangi kritere göre seçildiğimi sorar.Ancak bunu üslubuna göre,tektek değil birleşerek yada temsilen aranızdan biri yapar.

Ve,Bedava-Sitemde geliştirilmesi gereken çok önemli konular varken neden sadece benim orada yer almam bazılarını rahatsız ediyor.(Sadece örnekler konusunda eleştiri yapanlaradır lafım)Örneklerde bulunanları şahıslarını ilgilendirir ama Bedava-Sitemde yapılan yenilikler hepimizi ilgilendirir ve yarar sağlar.Bu sebepten ister sitemi oradan kaldırtmak isteyin, ister yönetime sistemimize yenilik getirin deyin.. örnekler geçici,sistemde yapına yenilikler kalıcı ve en önemlisi kırılan kalplerdir

Ayrıca,
Diğer başlıkta yazdığım son iki pragraf doğru anlaşılmamış.Doğru yorumlayan bir kişi de göremedim.O yazımı anlamayan zaten açıklayacağım ikinci bir iki pragraflık yazımı hiç anlayamaz diyerek üzerinde durmayacağım.Sadece şunu söyleyeyim, çalıştım örneklere girdim diye idda etmedim.

Sevgiler

umarım bazıları bişiyleri anlamıştır Wink
Mesaj25.07.2009, 21:49 (UTC)    
Mesaj konusu:

Çok güzel oldu oh beee:) Nokta diyoruz daha artık son the end yani
Mesaj25.07.2009, 21:52 (UTC)    
Mesaj konusu:

okanizm yazmış:
Çok güzel oldu oh beee:) Nokta diyoruz daha artık son the end yani

aynen öle Wink
Mesaj25.07.2009, 22:19 (UTC)    
Mesaj konusu:

Arrow 1 nezaman bir kisi saygi kazandiysa
Arrow 2 nezaman biri kisi buyuk is basardiysa
Arrow 3 nezaman bir kisi örnek gösterildiyse
Arrow 4 nezaman bir kisi durusunda adam gibi adamsa

bazi kisimlar bu tarz kisileri cekememezlikten ibare laf atarlar bu yetmez iftira atarlar buda yetmez oyunlar kurup bir kisiyi sucluymus gibi göstermeye calisanlar olur bunlari bende yasadim ve basariyi elde eden herkeste Y_A_S_A_M_I_S_T_I_R

kimse cikip ulu ortada konusmasin derdinizmi var gidin adam gibi derdiniz olan kisiyle konusun cevrenizden veya baskalarindan destek bekliyerek forumun genelinde konusmayi herkes yapar

reklam,artistlik, matara,tukara,gösteris icin forumun ortasinda tartismayin bedava-sitem ailesinden olan herkes kimin ne oldugunu nerde nasil durdugunu iyi biliyor onun icn gösterise bilmem neye gerek yok

son kez diyorum TURKMAYASI ADAM GIBI ADAMDIR

uA1905uA@
Dalga geçerim ama kırmam. Ciddiye alırım ama takmam. Çevremde birçok arkadaşım olabilir ama hepsini dostum yapmam, Biz ışıklı cɑddelerin züppe çocuklɑrı değil! Biz ıssız sokɑklɑrın delikɑnlı yürekleriyiz!!! CW
Önceki mesajları göster: