Kronolojik sırayla anlatmaya çalışıyorum alttaki anektod ,konudan konuya atlayacağı için hafıza bulanıklığına sebep olabilir,ancak herşey saf ve saydamdır
Foruma herturlubilgiburada sayesinde dahil oldum.
Çözemediğim bir fonksiyon için soru sormuş şifremi vermiştim(itiraf ediyorum:P ) Sonraları da Ramazanla dost olduk.Bu aralar görüşemesek de kulaklarını çınlatırım...Bu sitesi kapalı,arada farklı isimlerle giriyor.Hosting işleriyle uğraşmakta.
Biraz daha yeniye geleyim...Maraslı ve mistanbulun coşkulu paylaşım yaptığı dönemler... modluktan ikisi birden çıkarılmıştı.Onların yeniden göreve getirilmesi için şöyle bir başlık açmıştım:
''Marasultraslan ve mistanbul yeniden mod olsun''
Cüneyt hocam cevap olarak:''Yönetimin kararına saygısızlık etmememi söylemişti''.Yeniden aynısını açtım ve şunları eklemiştim:''Kullanıcı görüşlerinin dikkate alınması gerektiğini vs söylemiştim''
İkisiyle de konuşmuşluğum yoktu.O zamanlar kimseyle konuşmazdım uzaktan severdim.Gerçi şimdi de öyle uzaktan(yürekten) severim...Haberiniz yoktur.
Konuyu biraz dağıttım geri döneyim;bir nevi boykot başlığımın neticesi sonuş vermemişti .Ama bir süre sonra tekrar mod oldular.
Sonra aralarına ben de katıldım.NetMurattı örnek aldım .İşime gücüme bakerken,aklımın ucunda bile olmazken teklif gelmişti. Mod olacaktım ama pazarlık etmiştim .Pazarlk derken benim de prensibim ve kriyerlerim vardı(Nasıl daha iyi olurum diye .Ayrıca kabul edilmeme şansımı bile yaratmıştım,şimdi rütbe isteyenleri görüyorum da .... )
Murat çok sevdiğim dostum.Onunla konuşmak hala rahatlatır beni.Ölü insanı canlandırabilir.Her imdadıma yetişti,sıkıntılarımı dinledi.Küçük sohpetlerinden çok haz alırım(Büyüktür aslında)Muratla bir dönem takım arkadaşlığı yaptım.Çok keyifliydi...
Benden sanırım 3 hafta önce de bahse mod olmuştu.Kendisiyle takım arkadaşıyken üslubum yüzünden biraz tatsızlık yaşamıştık.Ama ilerleyen ömlerimizde gerçek dost kanısına varmıştım. ..Toy mod olmanın getirdiği baskı ve sorumluluk,bazı arkadaşların üstümüze gelmesi, sinirlerimizi yıpratması yüzünden tölerans seviyemizi düşürmüş dolayısıyla bir öm'e
mahsus tartışmıştık..hiç unutmam.
Netdunya,kendisini tanımıyorum.Gördüklerim onun dürüstlüğü ,büyüklüğüydü.3 hafta kadar mod takım arkadaşıydık.Kişisel nedenlerden dolayı görevini bırakmak zorunda kalmıştı.Netdunyadan sanırım bir hafta sonra netmuratt görevden ayrılmıştı.İki abimin gitmesine(netmuratt-netdunya) çok üzülmüştüm.İkiside online olduklarında hep yanyana olurlar.Tesadüf mü ? iki mükemmel insanın çevirimiçi listesinde yanyana gelmesi(Kelime benzerliği değil)...
Gonulerleri,benim dürüst arkadaşım.Birbirimize çok destek olmuşuzdur.Bedava sitem yarışması için reklam hazırlamıştı.Bedava Sitemi alevlerle yazmış, kameraya çekmişti.Yanlış hatırlamıyorsam benim modluktan çıkarılmamdan sonra yada çıkmadan önce takıma girmişti..Çok emeği geçmiştir bana.
Samanyolu35,çok dertleştik,kalbi çok temizdir.Mülayimdir.Kısa bir süre aynı takım içerisindeydik.Şimdi çok az görüyorum kendisini.Diğerleri gibi dönmesini bekliyorum..
Abron,Sevdiğim bir arkadaş benden sonra abron modluğa alınmıştı.Kendisiyle muhabbetim yoktur yine de severim.Sevdiğimi İlk kez açıkça burada söylüyorum.Modluktan ayrıldığında ima etmiştim..Sanırım anlamamış yada beni sevmiyordu:)
Daha çok isim var...Ayrıca sanmayın ki kişisel isimler veriyorum.Şöyle düşünülebilir.''Turkmayasi, arkadaşlarını diğer kullanıcılardan ayırıyor''.Kesinlikle HAYIR.Şimdiye kadar cevapsız öm bırakmadım düşünün.Çok yoğun olup gözden kaçırmış olabileceğim ve suistimal mesajlar hariç. .
Kendimi övmek için değil, sitesini iyi tasarlayan vb kriterlerin çok önemli olmadığını anlamanız gerekiyor.Ben tasarım yapmışım örnek değil,ben bunu biliyor ve anlatıyorsam örnektir.Ayrıca tarihi yeniden yazamam ki alıntı yapmayayım
Son cümlelerim, örneklere alınmama karşı olan arkadaşlarıma ...Evet sitem sizler için fakir...sizlerin tabirinizle torpilli,sizler için 2 aydır hazırlamaya çalıştığım css tasarım anlatımımı, yine sizlere vakit ayırmadığım için anlatımı bitiriveriyorum,sizler için sırtımı her zaman B-S ye dönüyorum..dönüp ve karalayarak gidip-geliyorum ve hiçbirşey olmamış gibi davranıyorum,sizler için aylardır yönetim boşluğunu doldurmak için saatlerimi geçirmedim(Anlayana koca bir ÜNLEMDİR. Bunları takım arkadaşlarım ve kendi adıma söylüyorum)
Kullanıcıların ve arkdaşalarımın sorunları ile ilgilenmek beni mutlu ediyor.Beni sevmeyen yada seven arkadaşlarım inanın ki canınız her zaman sağdır.Kin,intikam doğamda yok.İdeolijim eşitliğe-hakka dayalıdır.Arkadaşalarımla beraber görevimizi eksiksiz yapmaya gayret ediyoruz.3 gözle bakarız ;Ben ,Sen ,O.Bu 3'ü Nedir bilir misiniz ?!
Not: Takım arkadaşlarım gerçek örneklerde yokken hiç keyfi yok zaten.Bizim gözümüz ne parada ne pulda.Atatürkün güzel bir sözü vardır.''Bir gün bu bizi karşılamak için gelen çoşkulu kalabalık yarın bizi linç etmek için toplanabilir''Bunu kendi çapımızda bizlerde yaşıyoruz...
Sevgiler...
Soldaki Menüyü Sağ Kısma da Ekle
+
Butona(Menü' ye)Resim Ekle +
Polldady' den Anket+
Editör nasıl kullanılır?+
Formata Son
+
Güvenilir Sayaç+
Ücretsiz Toplist Kur+
Resimin Köşelerini Yuvarla+
Web Yönetici Araçları+