Yazar |
Mesaj |
-
illegaldizayn
Aktif Üye
Konum: İstanbul Style Meslek: Öğrenci , Design - İlgi Alanı : Rap , Graffiti - Yaş : 16
|
23.07.2009, 16:00 (UTC) Mesaj konusu: Yardım Edermisiniz |
|
|
Arkadaşlar Ben Menüm de Hiç Gözükmeyecek Menü Yapmak İstiyorum .. Mesela Tasarım Sayfasının Alt Sayfası Yapıyorum Fakat Bu Alt Sayfaların İsimlerinin Çıkmasını İstemiyorum Yardım Edermisniz Ne Yapmalıyım |
|
↑
|
|
|
-
illegaldizayn
Aktif Üye
Konum: İstanbul Style Meslek: Öğrenci , Design - İlgi Alanı : Rap , Graffiti - Yaş : 16
|
23.07.2009, 16:25 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
yoıqmu |
|
↑
|
|
|
-
illegaldizayn
Aktif Üye
|
23.07.2009, 19:49 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
arkadaşlar yardım edin lüTfen bilen yokmu u yaaaaaaaaa |
|
↑
|
|
|
-
karadeniizyapi
Acemi Üye
|
23.07.2009, 20:04 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Tasarımın Css Kodu İle Tasarladıysan Css'den Düzletmen Çok Basittir. |
|
↑
|
|
|
-
illegaldizayn
Aktif Üye
|
23.07.2009, 20:07 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
karadeniizyapi yazmış: Tasarımın Css Kodu İle Tasarladıysan Css'den Düzletmen Çok Basittir.
HayıR .. Sana Yaptığım Tasarım Sadece Öyleydi . Ben Öyle Yapmadım Otomatik Menü Açılıyo İceblue gibi Sen Bilmezsin Ben Daha Onları Öretmedim Sana
Bilen yokmu arkiler yaaaa |
|
↑
|
|
|
-
karadeniizyapi
Acemi Üye
|
23.07.2009, 20:20 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
İlk Önce ADAM olmayı Öğren Ondan sonra gel.Sen Gidyorken Biz Geliyorduk Aslanım. |
|
↑
|
|
|
-
illegaldizayn
Aktif Üye
|
23.07.2009, 20:35 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
karadeniizyapi yazmış: İlk Önce ADAM olmayı Öğren Ondan sonra gel.Sen Gidyorken Biz Geliyorduk Aslanım.
Sen Gelirken 19 Temmuzmuydu =)=) .. Benim ilk sitem Şubat 20 si nde Açtım Yani Dağdan Gelip Bağdakine Laf Atıyosun .. Tasarımımı Çaldın Bide Yüzsüz Yüzsüz Kendini Övüyon =) 1 haftan daha yeni doluyodur senin bende acıdım cocuk sevinsin diye tasarımı silmedim al kullan tepe tepe =) yeterki kendini benimle kısaylama |
|
↑
|
|
|
-
karadeniizyapi
Acemi Üye
|
23.07.2009, 20:39 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Şuna TASARIMI silemedim desene bari herkezi kandırdında beni kandırma yavrucum.daha fazla uzatmak istemiyorum.Gerekli İşlemleri Support Yapıyor.Hakaret Kat sayın Arttı Cicim.Lütfen Birazdaha devam edermsn |
|
↑
|
|
|
-
illegaldizayn
Aktif Üye
|
23.07.2009, 20:41 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
karadeniizyapi yazmış: Şuna TASARIMI silemedim desene bari herkezi kandırdında beni kandırma yavrucum.daha fazla uzatmak istemiyorum.Gerekli İşlemleri Support Yapıyor.Hakaret Kat sayın Arttı Cicim.Lütfen Birazdaha devam edermsn |
|
↑
|
|
|
-
karadeniizyapi
Acemi Üye
|
23.07.2009, 20:44 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Çok Korktum Kusura Bakma.Bu Sitedeki Bazı Üyeler(arkadaşlarım sayılır)O Mesajın Nasıl Başladıqnı Biliyorlar Lütfen Bi Konu Açarken Daha Seviyeli ol
Sonuncu Olsun Bu Yazı.... |
|
↑
|
|
|
|