Yazar |
Mesaj |
-
maximumtest
Uzman Üye
Konum: Reklam yapmamak şartıyla Ö.M. yoluyla ulaşabilirsiniz.Mesajlarınıza yanıt verir, size yardımcı olmaya çalışırım...
|
23.07.2009, 14:44 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
orhan-dersimli yazmış: yaw bunlar bunlar yalan bunlari benim kücük amcamin oglu kücük iskender yapti 1992 yilinda istanbulda calisiyordu dedi ben pramit yapacam dedi ve bunlari yapti
______________ |
|
↑
|
|
|
-
ultrasordu
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
23.07.2009, 14:50 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
kardes paylasım için teşekkürler cok gizemli yapılar valla ______________
Oleyyy goolge sitemi indexledi:D
|
|
↑
|
|
|
-
orhan-dersimli
Uzman Üye
|
23.07.2009, 14:52 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
maximumtest yazmış: orhan-dersimli yazmış: yaw bunlar bunlar yalan bunlari benim kücük amcamin oglu kücük iskender yapti 1992 yilinda istanbulda calisiyordu dedi ben pramit yapacam dedi ve bunlari yapti
van kalesi hikayesine benzedi payasim icin sag ol ______________
|
|
↑
|
|
|
-
maximumtest
Uzman Üye
Konum: Reklam yapmamak şartıyla Ö.M. yoluyla ulaşabilirsiniz.Mesajlarınıza yanıt verir, size yardımcı olmaya çalışırım...
|
23.07.2009, 14:58 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
ultrasordu yazmış: kardes paylasım için teşekkürler cok gizemli yapılar valla
rica ederim.. ______________ |
|
↑
|
|
|
-
maximumtest
Uzman Üye
|
23.07.2009, 14:58 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
orhan-dersimli yazmış: maximumtest yazmış: orhan-dersimli yazmış: yaw bunlar bunlar yalan bunlari benim kücük amcamin oglu kücük iskender yapti 1992 yilinda istanbulda calisiyordu dedi ben pramit yapacam dedi ve bunlari yapti
van kalesi hikayesine benzedi payasim icin sag ol
|
↑
|
|
|
-
kulupstar
Acemi Üye
|
23.07.2009, 15:55 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Bunların 5-6 tanesiy alan gibi geliyor ama
Piramit, kimin adına yapıldıysa, onun bulunduğu odaya, yılda sadece 2 kez güneş girmektedir. (doğduğu ve tahta çıktığı günler)
bu süper bu gerçek olduğunu biliyorum.Size birşey diyecem dünya bundan önce aynı bu durum gibi hatta bundan daha çok gelişim sonra dinazorlar gibi yok olup sonrada tekrar başlamış olabilir mi ? ______________ |
|
↑
|
|
|
-
maximumtest
Uzman Üye
|
23.07.2009, 17:22 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
kulupstar yazmış: Bunların 5-6 tanesiy alan gibi geliyor ama
Piramit, kimin adına yapıldıysa, onun bulunduğu odaya, yılda sadece 2 kez güneş girmektedir. (doğduğu ve tahta çıktığı günler)
bu süper bu gerçek olduğunu biliyorum.Size birşey diyecem dünya bundan önce aynı bu durum gibi hatta bundan daha çok gelişim sonra dinazorlar gibi yok olup sonrada tekrar başlamış olabilir mi ?
olabilir diye düşünüyorum..
şu an bile yapmaya kalksalar yüzlerce yıl sürüomuş ancak onlar 24 yılda yapmış... ______________ |
|
↑
|
|
|
-
japon-cocuk
Uzman Üye
|
23.07.2009, 19:07 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Ben Diyorumİnanmıyorsunuz Uzaylılar Var Kesin Yardımları Dokunmuştur ______________ |
|
↑
|
|
|
-
maximumtest
Uzman Üye
|
23.07.2009, 19:10 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
japon-cocuk yazmış: Ben Diyorumİnanmıyorsunuz Uzaylılar Var Kesin Yardımları Dokunmuştur
bencede var..
mesela m.ö. 400'lü yıllarda yapılan bi ufo iniş pisti bulmuşlar.. ______________ |
|
↑
|
|
|
-
magic-net
Uzman Üye
|
23.07.2009, 19:10 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
japon-cocuk yazmış: Ben Diyorumİnanmıyorsunuz Uzaylılar Var Kesin Yardımları Dokunmuştur
evet bencede bu piramitler yüzünden inanıyorum işte.
iki taş koymuşlardır işleri ne uzaylı falan ama her gittiği yere bi İz bırakıyo biz anca bayrak dikeriz Ay'a ______________ Projelerinizi Destekliyoruz.Maddi Kaynak Sağlıyoruz : http://magic-net.tr.gg/Bu-Benim-Projem.htm
T-Shirt Tasarımlarımızı Görmek İster Misin http://magic-net.tr.gg/T_shirt.htm
Zor Başarılır İmkansız Zaman Alır |
|
↑
|
|
|
-
maximumtest
Uzman Üye
|
23.07.2009, 19:11 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
magic-net yazmış: japon-cocuk yazmış: Ben Diyorumİnanmıyorsunuz Uzaylılar Var Kesin Yardımları Dokunmuştur
evet bencede bu piramitler yüzünden inanıyorum işte.
iki taş koymuşlardır işleri ne uzaylı falan ama her gittiği yere bi İz bırakıyo biz anca bayrak dikeriz Ay'a ______________ |
|
↑
|
|
|
-
49wet
Acemi Üye
|
24.07.2009, 19:35 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
paylaşım için tşk kardeş ______________ knight online ıd:nextcombo lwl:60 server:beramus |
|
↑
|
|
|
-
maximumtest
Uzman Üye
|
25.07.2009, 14:36 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
49wet yazmış: paylaşım için tşk kardeş
|
↑
|
|
|
|