Yazar |
Mesaj |
-
hitlebi
Acemi Üye
|
23.07.2009, 06:09 (UTC) Mesaj konusu: bedava siteme net uzantılı domain yardım lutfen |
|
|
ben alanadi.com.tr den .net uzantılı bir domain satın aldım bu domaini siteme yonlendirmek istedigimde nameserver ve ip adresi soruyor. bu konuda bilgim yok lutfen detaylı olarak yardımcı olabilirmisiniz.
şimdiden teşekkurler.. |
|
↑
|
|
|
-
turkpage
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
23.07.2009, 07:51 (UTC) Mesaj konusu: Re: bedava siteme net uzantılı domain yardım lutfen |
|
|
hitlebi yazmış: ben alanadi.com.tr den .net uzantılı bir domain satın aldım bu domaini siteme yonlendirmek istedigimde nameserver ve ip adresi soruyor. bu konuda bilgim yok lutfen detaylı olarak yardımcı olabilirmisiniz.
şimdiden teşekkurler..
Server İsmini Ve İp Adresinizi İstiyor.Bunları Yaptıktan Sonra Düzelir.
Server İsmini Örnek:hitlebi Ip İse Örnek:Kendi Bilgisayarının Ip Adresini Yazarsın Düzelir..Umarım Yardımcı Olmuşumdur.
İyi Günler... |
|
↑
|
|
|
-
the-nuke
Aktif Üye
|
28.07.2009, 07:39 (UTC) Mesaj konusu: <konusu> |
|
|
|
|
↑
|
|
|
-
okanizm
Uzman Üye
|
28.07.2009, 07:41 (UTC) Mesaj konusu: Re: <konusu> |
|
|
the-nuke yazmış: Saçmala Kendi Bİlgisayarının Ip nie istesin sitenin ıp istio ama tr.gg sisteirn hepsiniş ıp aynı onun içn bedava-sitem.com ıp vecek bunu da googlden site ıp bulmak yazarsa çıkacaktır
Bencede ______________ Google Play Developer |
|
↑
|
|
|
-
hitlebi
Acemi Üye
|
31.07.2009, 16:38 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
şimdi ne yapmam gerekiyor bir turlu yonlendiremedim dns veya ns gerekiyor bunları nasıl yapacagım lutfen yardımcı olurmusnuz. |
|
↑
|
|
|
-
hyperend
Uzman Üye
|
31.07.2009, 16:41 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Turkpage bişşiler yamış ama son 2 mesaj konuyla alakasız...
Aldıgın host veya domin şirketiyle görüş onlar yaparlar zaten.Veya Domain panelini ise.Ordan yap.ama en iyi yönetem aldıgın kişiyle iletişime geçmen. ______________ Özel mesajlara bakmıyorum bile... |
|
↑
|
|
|
-
hitlebi
Acemi Üye
|
31.07.2009, 16:55 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
domain paneli var ben suan hosting ime yonlendirebiliyorum sitemi ancak bedava steme yonlendiremiyorum cunku hitlebi.tr.gg nin ns ve dns lerini bulamıorum bunu nasıl bulacagım |
|
↑
|
|
|
-
the-nuke
Aktif Üye
|
06.08.2009, 13:45 (UTC) Mesaj konusu: <konusuz> |
|
|