Yazar |
Mesaj |
-
sefacity
Aktif Üye
|
17.07.2009, 19:06 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
hackerfriend 'e bye bye silinmiş. ______________ |
|
↑
|
|
|
-
bilgibox
Acemi Üye
|
17.07.2009, 19:17 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
her iyi şeyin bi sonu wardır |
|
↑
|
|
|
-
bilgibox
Acemi Üye
|
17.07.2009, 19:19 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
@fakedesign silinmiş bilmiyodum |
|
↑
|
|
|
-
hyperend
Uzman Üye
|
17.07.2009, 19:28 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Bir kişinin düşmanları her zaman o kişi ortadan kaybolduktan sonra çıkarmış ... ______________ Özel mesajlara bakmıyorum bile... |
|
↑
|
|
|
-
web-expert
Aktif Üye
|
17.07.2009, 19:34 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
hyperend yazmış: Bir kişinin düşmanları her zaman o kişi ortadan kaybolduktan sonra çıkarmış ...
Bu işin düşmanlıkla alakası yok sen sitende YASAK bişi yayınlarsan siten tabi ki de silinir. |
|
↑
|
|
|
-
hyperend
Uzman Üye
|
17.07.2009, 19:40 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
web-expert yazmış: hyperend yazmış: Bir kişinin düşmanları her zaman o kişi ortadan kaybolduktan sonra çıkarmış ...
Bu işin düşmanlıkla alakası yok sen sitende YASAK bişi yayınlarsan siten tabi ki de silinir.
Ben sitenin silinmesi ile ilgili bir şey demedim zaten.Öle bir şey varsa silindiyse elbetki bir sebebi vardır.Ben bir kaç yoruma yazdım bu mesajı.Üstüne alınan alınır ______________ Özel mesajlara bakmıyorum bile... |
|
↑
|
|
|
-
bilincliyasamdernegi
Acemi Üye
|
17.07.2009, 20:15 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
islamanahtari yazmış: ne zamandır günncelemiyordu zaten ama net uzantısıda var açtırmasada net i kullanır |
|
↑
|
|
|
-
maximumtest
Uzman Üye
Konum: Reklam yapmamak şartıyla Ö.M. yoluyla ulaşabilirsiniz.Mesajlarınıza yanıt verir, size yardımcı olmaya çalışırım...
|
17.07.2009, 20:21 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
kod-adresi yazmış: maximumtest yazmış: kod-adresi yazmış: bscity yazmış: Sanalyavuzda silindi!
sanalyavuzu ben sildirtim
ama sakın bana niye yaptın demeyin
niye yaptın
şaka şaka ______________ |
|
↑
|
|
|
-
interforce
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
17.07.2009, 20:26 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
bilincliyasamdernegi yazmış: islamanahtari yazmış: ne zamandır günncelemiyordu zaten ama net uzantısıda var açtırmasada net i kullanır
.net yönlendirme o gitmedi ama host gittiği için oda gitti. ______________ .fear{display:none;} |
|
↑
|
|
|
-
kod-adresi
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
17.07.2009, 20:41 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
vitaminlik yazmış: kod-adresi yazmış: maximumtest yazmış: kod-adresi yazmış: bscity yazmış: Sanalyavuzda silindi!
sanalyavuzu ben sildirtim
ama sakın bana niye yaptın demeyin
niye yaptın Sanalyavuzun sitesinin silinmesinin sebebi bence yarışma başlığı açması promosyonda
Hayır onunla alakası Yok Sitesinde Flim,Dizi gibi içerikler yayınlıyordu bu yüzden şikayet ettim ve silindi...______________ @byqraphix: http://www.bedava-sitem.com/forum/viewtopic.php?t=127751 |
|
↑
|
|
|
-
denizmerkezi
Uzman Üye
|
17.07.2009, 21:09 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
İnanılmaz bişey ya ya bi 5 saatliğüine kaybolduk forumdaki haberlere bak bs yönetimi herseyin iyisini bilir kuşkum yok bi sucları elbet olmustur ______________ Forum'da yetkiniz olmadığından dolayı imzanızı değiştirmek durumdayım. |
|
↑
|
|
|
-
futboltribunu
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
17.07.2009, 21:39 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Arkadaşlar, Hackerfriend'in sitesindeki download linki ie8'e aitti ve Microsoft'un resmi sitesindeki download bölümünün linkiydi.Yani bu olayda hiçbir illegal durum yok.Ancak meyve veren ağaç taşlanır hesabı bazıları bu tür zirvedeki sitelerin bir açığını bulup da sildirmek için kol geziyorlar.Support'a mail attım en kısa zamanda açılması için elimden geleni yapacağım. ______________ Belki birgün yeniden... |
|
↑
|
|
|
-
turksearch
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
17.07.2009, 22:01 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|