Yazar |
Mesaj |
-
sefiller
Acemi Üye
|
29.08.2007, 15:43 (UTC) Mesaj konusu: ücretsiz süper lig maçı izlemek isteyenler buraya bir bakın |
|
|
evet yanlış duymadınız ücretsiz süper lig maç yayını detaylı bilgi için
www.sefiller.tr.gg
En son sefiller tarafından 29.08.2007 18:56:34 tarihinde değiştirildi, toplam 3 kere değiştirildi
|
|
↑
|
|
|
-
davids89
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
|
↑
|
|
|
-
sefiller
Acemi Üye
|
29.08.2007, 15:58 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
lig tv izlemek için şimdi değil maçlar zamanında girmen lazım ayrıca lig tv olarak değil vatan olarak görebilirsin ama kesinlikle olacak diyede bir şey yok ayrıca sadce lig tv değil nba gibi başka kanallarda var |
|
↑
|
|
|
-
programevi
Acemi Üye
|
29.08.2007, 15:58 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
arkadasım bunun gıbı bırcok sey gosterırım sana bari yapılısıını anlatta dogrulayalım lıg tv ıle ılgılı hıcbırsey yok yalan yanlıs ısler nıee yapıyorsunuz anlamıs degılım allah bılır sen bıle ızlememıssındır.... |
|
↑
|
|
|
-
sefiller
Acemi Üye
|
29.08.2007, 16:01 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
ben sana garanti vermiyorum ama ben izledim nasıl olduğunuda söyledim |
|
↑
|
|
|
-
metalizoer
Acemi Üye
|
|
↑
|
|
|
-
webmasterler
Aktif Üye
|
|
↑
|
|
|
-
sefiller
Acemi Üye
|
29.08.2007, 16:33 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
haklısın bunlar türkiye üzerinden yayın yapmıyorlar ve izlemek garanti değil rahat izleyemiyosun maç yayın kesilebiliyo ses gelmiyo bunlar için evine lig tv aloyosun her zaman garanti izleyebilmek için..bedava böyle oluyo paralı farklı oluyo |
|
↑
|
|
|
-
fd
Acemi Üye
|
|
↑
|
|
|
-
sefiller
Acemi Üye
|
29.08.2007, 18:03 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
kusra bakma bedava anca böyle oluyo sefillik ne yapcan ayrıca garanti wermiyom okumadan konuşma önce gir siteden açıklamasını oku:lol: |
|
↑
|
|
|
-
freepara
Acemi Üye
|
29.08.2007, 18:49 (UTC) Mesaj konusu: d smart oley |
|
|
abi bendede d smart var isteyen gelsin yane |
|
↑
|
|
|
-
sefiller
Acemi Üye
|
29.08.2007, 18:51 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
arkadaşlar bir yanlış anlaşılma oldu lig tv yanlış bir terim süper lig yayını |
|
↑
|
|
|
-
inthalex
Acemi Üye
|
29.08.2007, 21:01 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
evet haklısın ama lig tv değil avrupadan yayın yapan yerlerden izlenebiliyor bende bir keresinde suriye üzerinden süperlig yayını yapan bir siteden izlemiştim olabilir.mesala türkiyede kanal A fransa ligini veriyo başka bir ülkeden bir insan kanal a tarafından maçları izleyebilir bunlar olabilir ama eminim kesintisiz çalışmaz..veya görüntüler biraz geç gelebilir. |
|
↑
|
|
|
-
esbulsana
Aktif Üye
|
29.08.2007, 21:12 (UTC) Mesaj konusu: ARKADAŞIM SİTEN ÇOK GÜSEL OLMUŞ AMA BENİMKİ SENİNKİNDEN DAHA |
|
|
ARKADAŞIM SİTEN ÇOK GÜSEL OLMUŞ AMA BENİMKİ SENİNKİNDEN DAHA GÜZEL http://www.esbulsana.tr.gg/ |
|
↑
|
|
|
-
aliyetkinfl
Acemi Üye
|
29.08.2007, 22:01 (UTC) Mesaj konusu: arkadaşım güzel ama benimki daha güzel www.aliyetkinfl.tr.gg |
|
|
arkadaşım güzel ama benimki daha güzel www.aliyetkinfl.tr.gg |
|
↑
|
|
|
|