Yazar |
Mesaj |
-
![zirvehit](//profile.webme.com/profile/z/zirvehit/small.png)
zirvehit
Acemi Üye
|
09.07.2009, 20:43 (UTC) Mesaj konusu: toplist banner sorunu |
|
|
genel bir sorunmu yoksa sadece benim sitemdemi anlayamadım ancak sitemin toplist alanındaki bannerler birden uctu sanki:) sorun nedir uğraştım ancak çözemedim, anlayan varsa beri gelsin ______________ ZirveHit.Tr.Gg - Toplist - Hit Sitelerin Adresi - Bedava site ekle |
|
↑
|
|
![](templates/subSilver/images/spacer.gif) |
-
![](//wtheme.webme.com/img/profile/default.png)
tr-photoshop
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
09.07.2009, 20:56 (UTC) Mesaj konusu: s.a |
|
|
bendede toplist var ama o sorun yok kısısel bır sorun herhalde |
|
↑
|
|
-
zirvehit
Acemi Üye
|
09.07.2009, 21:01 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Evet diğer sitelere bakıyorum sorun yok, bende birden oldu bu sorun, daha 1 saat önce herşey normaldi:S banner alanlarında sadece küçük bir nokta görülüyor..Anlayan yokmu arkadaşlarrr?? ______________ ZirveHit.Tr.Gg - Toplist - Hit Sitelerin Adresi - Bedava site ekle |
|
↑
|
|
-
hazax
Aktif Üye
|
09.07.2009, 21:05 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Merhaba değerli arkadaşlar;
zirvehit yazmış: Evet diğer sitelere bakıyorum sorun yok, bende birden oldu bu sorun, daha 1 saat önce herşey normaldi:S banner alanlarında sadece küçük bir nokta görülüyor..Anlayan yokmu arkadaşlarrr??
Extralardaki ayarlarını kontrol et çünkü toplistin 3 önemli özleliği var bvu özleliklerinden biriside bannerli kayıt yapabilmedir.
Bedava-sitem --> Extralar --> Link Listesi -- > Ayarlar
Tüm Bedava-Site(m)'e iyi günler diliyorum... |
|
↑
|
|
-
zirvehit
Acemi Üye
|
09.07.2009, 21:25 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
hazax yazmış: Merhaba değerli arkadaşlar;
zirvehit yazmış: Evet diğer sitelere bakıyorum sorun yok, bende birden oldu bu sorun, daha 1 saat önce herşey normaldi:S banner alanlarında sadece küçük bir nokta görülüyor..Anlayan yokmu arkadaşlarrr??
Extralardaki ayarlarını kontrol et çünkü toplistin 3 önemli özleliği var bvu özleliklerinden biriside bannerli kayıt yapabilmedir.
Bedava-sitem --> Extralar --> Link Listesi -- > Ayarlar
Tüm Bedava-Site(m)'e iyi günler diliyorum...
bu öyle bir sorun değil dostum, yinede ilgin için teşekkürler.. ______________ ZirveHit.Tr.Gg - Toplist - Hit Sitelerin Adresi - Bedava site ekle |
|
↑
|
|
-
zirvehit
Acemi Üye
|
10.07.2009, 12:47 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Arkadaşlar sorunu hala çözebilmiş değilim, bu sorunu çözen her kim olursa anasayafada 2 hafta link reklamını yayınlayacağım. ______________ ZirveHit.Tr.Gg - Toplist - Hit Sitelerin Adresi - Bedava site ekle |
|
↑
|
|
-
![onetake](//profile.webme.com/profile/o/onetake/small.png)
onetake
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
10.07.2009, 13:39 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
evet Yau benim toplisttede banner Ler gözükmüyor ben bir ayarlari ile oynamadım Belki inanmıyorsunuz Ama gerçekten oynamadım ayarlari ile BU SORUNUN CEVABINI BİLEN VARSA açıklasın ne olur yardım Edin ![Question](//wtheme.webme.com/smiles/icon_question.gif) ______________ Click www.noktasoft.net |
|
↑
|
|
-
zirvehit
Acemi Üye
|
10.07.2009, 13:43 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
onetake yazmış: evet Yau benim toplisttede banner Ler gözükmüyor ben bir ayarlari ile oynamadım Belki inanmıyorsunuz Ama gerçekten oynamadım ayarlari ile BU SORUNUN CEVABINI BİLEN VARSA açıklasın ne olur yardım Edin
Şükürki sorunun bizden kaynaklanmadığı belli oldu, cidden baktığım her sitede herşey normal,ama neden böyle 3-5 sitede oldu bu anlayamadım.. ______________ ZirveHit.Tr.Gg - Toplist - Hit Sitelerin Adresi - Bedava site ekle |
|
↑
|
|
-
kodlararsivim
Acemi Üye
|
10.07.2009, 23:09 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
benim sitemde de bu sorun var arkadaşlar |
|
↑
|
|
-
zirvehit
Acemi Üye
|
11.07.2009, 07:51 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
anasayfamdaki toplist bannerler kendiliğinden silindi, adhood un reklamı da kendiliğinden silindi tekrar yükledim..noluyorrr hiç bişey anlayamadım.. ______________ ZirveHit.Tr.Gg - Toplist - Hit Sitelerin Adresi - Bedava site ekle |
|
↑
|
|
|