Yazar |
Mesaj |
-

alayiankarali-edit
Acemi Üye
|
08.07.2009, 18:34 (UTC) Mesaj konusu: Hard diskin kafa vurması sistem başlama hatası |
|
|
Arkadaşlar benim pc de hard disk kafa vuruyo ara ara donmalar oluyo ve sistem başlamıyo ayrıca açılışta
'reboot and select proper boot device or insert boot media in select boot device and press a key'
gibi uyarı veriyodu.Bilgisayarı tamire verdim harddiskten dediler 320 gb lik yeni bi hard disk aldım.pc ikinci gün yine aynı uyarıyı verdi vev açılışta hard dik kafa vuruyo.Bunun sebebi hakkında bilgisi olan varmı. |
|
↑
|
|
 |
-

paylasim61
Uzman Üye
|
08.07.2009, 18:43 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
|
|
↑
|
|
 |
-

alayiankarali-edit
Acemi Üye
|
08.07.2009, 18:50 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
götürdüğüm bilgisayarcı tanıdğım biriydi hard disk deişmeden çnceki sorunlar yine var sadece hız biraz arttı açılışta yine sorun varda pc sanki zor açılıyo bika kez deniyo yani |
|
↑
|
|
 |
-

sanadestek
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
08.07.2009, 18:55 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Hard disk haricinde sorunlar olabilir deneyimli bir bilgisayarcığa yada tanıdın kişiye göster 1 gün boyunca veya boş zamanında incelesin berki sorunu bulur ben bilgisayarımı incelettim cillop gibi oldu her türlü sorun fixlendi :=) ______________ sanadestek.tr.gg
Güncel Konular |
|
↑
|
|
 |
-

alayiankarali-edit
Acemi Üye
|
08.07.2009, 19:09 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Teşekkürler, artık bilmiyorum götürdüm ve sorun düzelmeyince güvenemiyorum sorun bence hard disk deil, ya anakart yada işlemci |
|
↑
|
|
 |
-

sanadestek
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
08.07.2009, 19:16 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Dediğimi Önceden Yapmıssın Galiba Olmaz Dİye Birşey yok Düzelir Umarım Düzelmessede Canın Sağolsun ______________ sanadestek.tr.gg
Güncel Konular |
|
↑
|
|
 |
-

alayiankarali-edit
Acemi Üye
|
08.07.2009, 19:24 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Artık uğraşcam biraz bi çözümü vardır yani.. |
|
↑
|
|
 |
-

paylasim61
Uzman Üye
|
08.07.2009, 19:27 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
|
|
↑
|
|
 |
-

alayiankarali-edit
Acemi Üye
|
08.07.2009, 19:31 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Pc şu an normal çalışıyo ama aradabir hard disk kafa vuruyo bikaç saniye donuyo ama bilgisayarın her açılışı sorunlu yani |
|
↑
|
|
 |
|