Forum'da ara:
Ara

Yazar Mesaj
Mesaj08.07.2009, 13:16 (UTC)    
Mesaj konusu:

kardesim nasıl çaldı senin siteni sifreni vermeeydin Exclamation Exclamation Exclamation

Oleyyy goolge sitemi indexledi:D
Mesaj08.07.2009, 13:17 (UTC)    
Mesaj konusu:

Dileklerini supporta mail atarak dile getir. Forumu kirletme!

http://www.bedava-sitem.com/forum/viewtopic.php?t=112228 >>>>>> Sen Yoksan Bir Kişi Eksiğiz | Seni de Bekleriz!!!!
Mesaj08.07.2009, 13:19 (UTC)    
Mesaj konusu:

ultrasordu yazmış:
kardesim nasıl çaldı senin siteni sifreni vermeeydin Exclamation Exclamation Exclamation

mermedim wallaha bilmiyorum nasıl yaptıysa bişeyler yazıyodum dediki oyuncity58 eskiden benimdi biri çaldı dedi o sensin dimi dedi ewt biri çalmış bende 60 kontöre almıştım kontör işime yaramıyou o nedenle oda bi şekilde almış sonrada sen görürsün dedi matematikcimm sitemide sildirdi allah bildiği gibi yapsın ama inş alacağım
Mesaj08.07.2009, 13:20 (UTC)    
Mesaj konusu:

vitaminliforum yazmış:

duymuyorsun galiba adamın sitesiymiş.

SİTEMİZE GİTMEK İÇİN TIKLAYINIZ
Mesaj08.07.2009, 13:20 (UTC)    
Mesaj konusu:

vitaminliforum yazmış:

ne kirletmesi supporta mail attım cevap gelmedi sen benim yerimde olsan 2 siteni alacaklar birinin tasarımını değiştirip benim diyecek birinide slecek sen ne yaparsın ?
Mesaj08.07.2009, 13:22 (UTC)    
Mesaj konusu:

sivastaraftar yazmış:
vitaminliforum yazmış:

duymuyorsun galiba adamın sitesiymiş.

ewt almış benim diye herkesi kandırıyo menüsünü filan hep ben yaptım tasarımı sadece o yapmış diğer matematikcimm sitemide wallaha bilmiyom 2 oldu çalıp sildi sitemi dünde silmişti sağolsun hakan bey açtırdı ama yine bugün sildi Crying or Very sad
Mesaj08.07.2009, 13:26 (UTC)    
Mesaj konusu:

tasarist-oyun yazmış:
vitaminliforum yazmış:

ne kirletmesi supporta mail attım cevap gelmedi sen benim yerimde olsan 2 siteni alacaklar birinin tasarımını değiştirip benim diyecek birinide slecek sen ne yaparsın ?
Kardeşim benim 2. sitem olan siteturka da kendini naazimca diye tanıtan biri tarafından silindi... Cüneyt Hoca açıktı sordum supporta mail at cevap gelir dedi... Cüneyt hoca aktifmiş herhalde o zaman hemen verdi şifreyi bana ama o zaman ben nedense foruma böyle yazılar yazmadım Wink Sabır En Büyük Güçtür!

http://www.bedava-sitem.com/forum/viewtopic.php?t=112228 >>>>>> Sen Yoksan Bir Kişi Eksiğiz | Seni de Bekleriz!!!!
Mesaj08.07.2009, 13:28 (UTC)    
Mesaj konusu:

vitaminliforum yazmış:
tasarist-oyun yazmış:
vitaminliforum yazmış:

Kardeşim benim 2. sitem olan siteturka da kendini naazimca diye tanıtan biri tarafından silindi... Cüneyt Hoca açıktı sordum supporta mail at cevap gelir dedi... Cüneyt hoca aktifmiş herhalde o zaman hemen verdi şifreyi bana ama o zaman ben nedense foruma böyle yazılar yazmadım Wink Sabır En Büyük Güçtür!

ama kardeş bi dinle 2 gündür ben açtırıyom çalıyo siliyo açtırıyom çalıyo siliyo daha ne yapayım forumda isyan çıkarsam hemen mahkeme diyolar Very Happy burada yazsam sabıt diyolar şifreyi alsam sitemi siliyo adam başka ne yapayım ki ayrıca maili açsam o sitemi çalan küfür ediyo kapıyo yani tr.gg de en sevmediğim kişi bu yaaa sinir oluyom bu adama
Mesaj08.07.2009, 13:31 (UTC)    
Mesaj konusu:

hakkını aramışsın sonuç çıkmadıysa bu 2 siteden vazgeç!
başka bir site aç!!!
Mesaj08.07.2009, 13:32 (UTC)    
Mesaj konusu:

tasarist-oyun yazmış:
vitaminliforum yazmış:
tasarist-oyun yazmış:
vitaminliforum yazmış:

ama kardeş bi dinle 2 gündür ben açtırıyom çalıyo siliyo açtırıyom çalıyo siliyo daha ne yapayım forumda isyan çıkarsam hemen mahkeme diyolar Very Happy burada yazsam sabıt diyolar şifreyi alsam sitemi siliyo adam başka ne yapayım ki ayrıca maili açsam o sitemi çalan küfür ediyo kapıyo yani tr.gg de en sevmediğim kişi bu yaaa sinir oluyom bu adama

Hımm kardeşim bu maxi-city ise ben de msn si var görüşürüm uzun uzun sen sabret Wink Support'a yaptıkları ile ilgili büyük bir makale yaz!

Mesaj08.07.2009, 13:33 (UTC)    
Mesaj konusu:

siyahbeyaz-1903 yazmış:
hakkını aramışsın sonuç çıkmadıysa bu 2 siteden vazgeç!
başka bir site aç!!!

kardeş nasıl unutayım ki matematikcimmi sildirdi günlük hit 100 filan içerik ise 700-800 tane filan düşün sen bırakırmısın
Mesaj08.07.2009, 13:34 (UTC)    
Mesaj konusu:

vitaminliforum yazmış:
tasarist-oyun yazmış:
vitaminliforum yazmış:
tasarist-oyun yazmış:
vitaminliforum yazmış:

Hımm kardeşim bu maxi-city ise ben de msn si var görüşürüm uzun uzun sen sabret Wink Support'a yaptıkları ile ilgili büyük bir makale yaz!

bendede war ama korkusundan beni engellemiş sen iyice bi konuş yaa biri sitesini çalmıştı ben sannetiyo ebn çalan kişiden kontörle aldım
Mesaj08.07.2009, 14:05 (UTC)    
Mesaj konusu:

hakan beye uzun bi mail attım inş. ilgilenirler
Mesaj08.07.2009, 14:07 (UTC)    
Mesaj konusu:

k.bkma ama daha fazla uzatmamalısın!
inş iyi sonuçlanır fakt böyle yaparak forumu kirletmiş oluyorsunuz!
Wink
Mesaj08.07.2009, 14:12 (UTC)    
Mesaj konusu:

siyahbeyaz-1903 yazmış:
k.bkma ama daha fazla uzatmamalısın!
inş iyi sonuçlanır fakt böyle yaparak forumu kirletmiş oluyorsunuz!
Wink

kardeş ben sitemi alana kadar bu arkadaşın tüm konularına mesaj yazacağım herkes tanısın onu kimse onunla uğraşmasın diye
Önceki mesajları göster: