Yazar |
Mesaj |
-
maximumtest
Uzman Üye
Konum: Reklam yapmamak şartıyla Ö.M. yoluyla ulaşabilirsiniz.Mesajlarınıza yanıt verir, size yardımcı olmaya çalışırım...
|
07.07.2009, 15:12 (UTC) Mesaj konusu: Bedava Sitem'de ki yenilikleri fark ettiniz mi :?: |
|
|
|
|
↑
|
|
|
-
vitaminliforum
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
|
↑
|
|
|
-
maximumtest
Uzman Üye
Konum: Reklam yapmamak şartıyla Ö.M. yoluyla ulaşabilirsiniz.Mesajlarınıza yanıt verir, size yardımcı olmaya çalışırım...
|
07.07.2009, 15:30 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
evet inşallah gelecek.... ______________ |
|
↑
|
|
|
-
kalpsiz-web
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
|
↑
|
|
|
-
bonjuan1
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
07.07.2009, 15:44 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
İnşallah dvamı gelir.. ______________
|
|
↑
|
|
|
-
bscity
Uzman Üye
|
07.07.2009, 15:59 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Şu donmainde gelse tam süper olacak.. |
|
↑
|
|
|
-
denizmerkezi
Uzman Üye
|
07.07.2009, 16:07 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
İİ arkadaşalr en önemlisini unttunuz online rekorumuz dedim kıracam deidm kırdık ______________ Forum'da yetkiniz olmadığından dolayı imzanızı değiştirmek durumdayım. |
|
↑
|
|
|
-
sivastaraftar
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
07.07.2009, 16:10 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
denizmerkezi yazmış: İİ arkadaşalr en önemlisini unttunuz online rekorumuz dedim kıracam deidm kırdık
o bir şans eseridir sizinle ne alakası var anlayamadım ______________
SİTEMİZE GİTMEK İÇİN TIKLAYINIZ
|
|
↑
|
|
|
-
hyperend
Uzman Üye
|
07.07.2009, 16:10 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
new admin kim ______________ Özel mesajlara bakmıyorum bile... |
|
↑
|
|
|
-
denizmerkezi
Uzman Üye
|
07.07.2009, 16:12 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
sivastaraftar yazmış: denizmerkezi yazmış: İİ arkadaşalr en önemlisini unttunuz online rekorumuz dedim kıracam deidm kırdık
o bir şans eseridir sizinle ne alakası var anlayamadım efendim madem sans idide neden bu zmna kadar gelemdi neden ben knuyu açınca geldi sölermisniz tşkler ______________ Forum'da yetkiniz olmadığından dolayı imzanızı değiştirmek durumdayım. |
|
↑
|
|
|
-
www-kral
Uzman Üye
|
07.07.2009, 16:17 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
arkadaşlar editörde köprü resim ekleme filan deişmiş ______________ |
|
↑
|
|
|
-
sivastaraftar
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
07.07.2009, 16:27 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
denizmerkezi yazmış: sivastaraftar yazmış: denizmerkezi yazmış: İİ arkadaşalr en önemlisini unttunuz online rekorumuz dedim kıracam deidm kırdık
o bir şans eseridir sizinle ne alakası var anlayamadım efendim madem sans idide neden bu zmna kadar gelemdi neden ben knuyu açınca geldi sölermisniz tşkler
hiç sanmıyorum sizin konunulz alakası yok. bundan daha önce 444 kişide herhengi bir konu açılmışmıydı hayır ama 444 olmustu şimdi ise geçti sizle alakası olduğıunu düşünmüyorum ______________
SİTEMİZE GİTMEK İÇİN TIKLAYINIZ
|
|
↑
|
|
|
-
turkmayasi
Uzman Üye
|
07.07.2009, 16:30 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
|
|
↑
|
|
|
-
hazax
Aktif Üye
|
08.07.2009, 07:56 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Merhaba değerli arkadaşlar;
Daha kesiin birşey yok ama bu yeniliği seveceğinizi sanmıyorum. Bkın gene kesiin birşey yok diyorum ama gogole reklam ebatları ve birçok şey daha değişecek.[Bunu cunobag ifade etmeyene kadar kessin değildir]
Tüm Bedava-Site(m)'e iyi günler diliyorum... |
|
↑
|
|
|
-
maximumtest
Uzman Üye
|
08.07.2009, 07:59 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
hazax yazmış: Merhaba değerli arkadaşlar;
Daha kesiin birşey yok ama bu yeniliği seveceğinizi sanmıyorum. Bkın gene kesiin birşey yok diyorum ama gogole reklam ebatları ve birçok şey daha değişecek.[Bunu cunobag ifade etmeyene kadar kessin değildir]
Tüm Bedava-Site(m)'e iyi günler diliyorum...
bu çok çok önceden paylaşılmıştı..
siz yeni fark ettiniz sanırım..
bu özellik almanyaya geldi..
artık buraya gelmesi de kesin.. ______________ |
|
↑
|
|
|
|