Yazar |
Mesaj |
-

bin903-forzakartal
Acemi Üye
|
01.07.2009, 10:43 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
arkadaşlar bizim ülkemizde var mı bu yasak ?lütfen cevap yazın.. |
|
↑
|
|
 |
-

interforce
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
01.07.2009, 10:58 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
fghfghfgh yazmış: Alıntı: Yaşları 18 in altında olan kişilerin direk aileleri ile bağlantı kurularak gerekirse çocuk mahkemelerinde hak talep edilecektir.
ben 1995 liyim 14 yasında oluyorum çocuk mahkemeleri diyorlar oarda da hapis var 10 yıl hapis yatarım 24 yaşında çıkarım askere gitmemişim okuma yok meslek olmayacak en basidi sabıkalı olmuş olacagım offfffffffffffffff[/code]
10 yıl mı  Arkadaşım sen çok pessimist sin.  ______________ .fear{display:none;} |
|
↑
|
|
 |
-

futboltribunu
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
|
↑
|
|
 |
-

pcsmart
Acemi Üye
|
01.07.2009, 11:35 (UTC) Mesaj konusu: ss |
|
|
yazık ama ya korsan kullananlara ibret olsun |
|
↑
|
|
 |
-

styla-yozgat
Acemi Üye
|
01.07.2009, 12:24 (UTC) Mesaj konusu: ss |
|
|
korsn kullanmanın sonu |
|
↑
|
|
 |
-

webtasarimuzmani
Acemi Üye
|
01.07.2009, 12:34 (UTC) Mesaj konusu: uyarım war |
|
|
beyler bayanlar bilmiş olun ki... limewire adlı program resmen korsanlık programıdır... birçok korsan programı indirmiş bulunuyorsunuz...
anca belki yaşamamışsınızdır... ip adresi alınıp o kişi hakkında yasal işlem yapılıyor.. dikkat etmenizi öneririm |
|
↑
|
|
 |
-

maximumtest
Uzman Üye
Konum: Reklam yapmamak şartıyla Ö.M. yoluyla ulaşabilirsiniz.Mesajlarınıza yanıt verir, size yardımcı olmaya çalışırım...
|
01.07.2009, 12:48 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
|
|
↑
|
|
 |
-

bin903-forzakartal
Acemi Üye
|
01.07.2009, 14:09 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
ayrıca lime wire paylaşım programı olduğu için başkalarının sizin bilg girmesine izin vermiş oluyorsunuz..bu da suç ! |
|
↑
|
|
 |
-

mistanbul
Uzman Üye
|
01.07.2009, 16:26 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
|
|
↑
|
|
 |
-

japon-cocuk
Uzman Üye
|
01.07.2009, 16:50 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
mistanbul yazmış: Uyhhh tırstım
Tırsmamak Elde Değil ______________  |
|
↑
|
|
 |
-

enmatik
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
01.07.2009, 17:46 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Gerçekden çok bütük bir ceza  Bizim ülkemizde daha işlenmiyor bildiğim kadarıyla ama yıknda büyük bir sistem kuracaklarmış.Haberlerde görmüşdüm mp3 indirdin açmak için tıkladın bu dosya yasadığı indirilmişdir diye uyarı çıkacakmış birdaha yapılırsa IP adresinden yeri tespit edilecekmiş. ______________ Sitemize üye olan kazanıyor!!! |
|
↑
|
|
 |
-

sewalcee
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
01.07.2009, 17:54 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
fghfghfgh yazmış: verecegi para cezası 50-70 milyar arası olur kesin
hapisde 5-10 yıl olur bende parayı ödeyecek durumumuz olmadıgı için 15 yaşında mecbur 10 yıl hapise girmek zorunda kalacagım
Ben de 13 yasındayım.Ilk hatam bu insallah affedılırım.Ben de o kadar pısmanım kı .Neyse konumuz bu degıl
Gercekten buyuk ceza.Ben de bır aralar ındırmıstım ama sonradan bıraktım.Insallah boyle bır ceza almam |
|
↑
|
|
 |
-

okanizm
Uzman Üye
|
01.07.2009, 17:55 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Maşşallah ne cezaymış ama, bizde korsan olayı aldı başını o yüzden seviyorum ülkemizi bizim mahallede bi hilmi abi var; film vizyona girmeden ona geliyo kapağını da kendi tasarlıyo ______________ Google Play Developer |
|
↑
|
|
 |
-

bin903-forzakartal
Acemi Üye
|
01.07.2009, 19:10 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
enmatik yazmış: Gerçekden çok bütük bir ceza  Bizim ülkemizde daha işlenmiyor bildiğim kadarıyla ama yıknda büyük bir sistem kuracaklarmış.Haberlerde görmüşdüm mp3 indirdin açmak için tıkladın bu dosya yasadığı indirilmişdir diye uyarı çıkacakmış birdaha yapılırsa IP adresinden yeri tespit edilecekmiş.
yok dostum bizim ülkemizde de işliyormuş ceza internetten bakarsan 30 kişiyi göz altına falan almışlar
ayrıca imesh diye program var o nasıl arkadaşlar biliyor musunuz? |
|
↑
|
|
 |
-

katablost
Acemi Üye
|
|
↑