Yazar |
Mesaj |
-
atakoybaklan
Acemi Üye
|
01.07.2009, 11:40 (UTC) Mesaj konusu: GOOGLE |
|
|
Arkadaşlar sitemin adı http://www.atakoybaklan.tr.gg Bedava sitemin bir ara Nisanda kapanmasından bu yana sitemi Google bir daha indexlemedi. hakikaten benim için biraz vakit ayırıp da (yani geçiştirme değil) ayrıntılı bilgi almak istiyorum . lütfen benim sitemle ilgilenip bana yazarmısınız. yapabileceğim bir şey varmı? bir ümit varmı? diye |
|
↑
|
|
|
-
tak-oyun
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
01.07.2009, 11:54 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Sitenizi google tekrar eklemeniz rica olunur.
Belki indexlemiştir ama arka sayfalarda olabilirsiniz.
Bu linkten googleda kaçıncı sırada olduğunuzu öğrenebilirsiniz.
http://optimazi.com/Google_Analiz_Sonuc-76-2.php
İyi B-S'ler. ______________ |
|
↑
|
|
|
-
atakoybaklan
Acemi Üye
|
01.07.2009, 12:04 (UTC) Mesaj konusu: GOOGLE |
|
|
dediklerinizin hepsini yaptım Sitemi googleye defalarca ekledim verdiğiniz adrese de baktım sonuç sıfır |
|
↑
|
|
|
-
tak-oyun
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
01.07.2009, 12:05 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
O zaman beklemekten başka çare yok bazılarınınki 2 günde indexlenirken bazıları gözden kaçıyor.
Google mesaj atmaktan başka çaren yok belki görmezden gelmişlerdir siteyi.______________ |
|
↑
|
|
|
-
turkpage
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
01.07.2009, 12:09 (UTC) Mesaj konusu: Re: GOOGLE |
|
|
atakoybaklan yazmış: dediklerinizin hepsini yaptım Sitemi googleye defalarca ekledim verdiğiniz adrese de baktım sonuç sıfır
Google'a Siteni Birden Fazla Ardı Ardına Eklediysen Google Siteni Banlamış Olabilir. |
|
↑
|
|
|
-
atakoybaklan
Acemi Üye
|
01.07.2009, 12:10 (UTC) Mesaj konusu: GOOGLE |
|
|
Teşekkür ederim googleye mesaj at derken hangi adresi kastediyorsun? |
|
↑
|
|
|
-
tak-oyun
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
01.07.2009, 12:10 (UTC) Mesaj konusu: Re: GOOGLE |
|
|
turkpage yazmış: atakoybaklan yazmış: dediklerinizin hepsini yaptım Sitemi googleye defalarca ekledim verdiğiniz adrese de baktım sonuç sıfır
Google'a Siteni Birden Fazla Ardı Ardına Eklediysen Google Siteni Banlamış Olabilir.
Evt o ihtimalde var.Ama yinede mesaj at kesin düzeltirler benim bi kaç arkadaş öyle yaptı.______________ |
|
↑
|
|
|
-
atakoybaklan
Acemi Üye
|
01.07.2009, 12:15 (UTC) Mesaj konusu: GOOGLE |
|
|
en az haftada bir kez sitemi googleye ekledim mesaj atmak için nereye kime mesaj atacağım? |
|
↑
|
|
|
-
herkeseyarar
Acemi Üye
|
01.07.2009, 13:41 (UTC) Mesaj konusu: Re: GOOGLE |
|
|
atakoybaklan yazmış: en az haftada bir kez sitemi googleye ekledim mesaj atmak için nereye kime mesaj atacağım?
Sitenizin açılması için fazla talepte bulunduğunuz zaman google bunları spam algılar ve outbox kutusuna atar ve sizi belirli bir süre banlar.
İlk yaptığınızda ardı arkasına hem Türkçe hemde İngilizce siteden bir kez ekleyin yeterlidir. Gerisi sabır... ______________ Sitemizde Sınırsız ve Karşılıksız Link Ağı Bulunmaktadır.
Katılmak ve Ayrıntılı Bilgi İçin www.herkeseyarar.tr.gg |
|
↑
|
|
|
-
ogretmenimizvebiz
Acemi Üye
|
01.07.2009, 15:44 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
ben de sürekli kaydediyorum tam 5 ay oldu hala bekliyorum ______________ |
|
↑
|
|
|
-
herkeseyarar
Acemi Üye
|
01.07.2009, 15:48 (UTC) Mesaj konusu: Selamlar... |
|
|
Dikkat edelim.
Küçük şeyler diye adlandırdığımız şeyler büyük olabiliyor... ______________ Sitemizde Sınırsız ve Karşılıksız Link Ağı Bulunmaktadır.
Katılmak ve Ayrıntılı Bilgi İçin www.herkeseyarar.tr.gg |
|
↑
|
|
|
|