Yazar |
Mesaj |
-
exelancenetdeneme
Acemi Üye
|
30.06.2009, 18:01 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Benim tek suçum tasarim-sehri ile yazmak zaten |
|
↑
|
|
|
-
kefkirnet3
Acemi Üye
|
30.06.2009, 18:01 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Benimde sitemi kapatmam |
|
↑
|
|
|
-
wdesing
Aktif Üye
|
30.06.2009, 18:02 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
xxxkoddeneme yazmış: wdesing yazmış: xxxkoddeneme yazmış: Bugün Gün İçerisinde Gerek Modlara Gerekse Diger Kullanıcı Arkadaşlarıma Karsı Yapmış Oldugum Terbiyesizligin Farkındayım..
Yaşım 15 Çocuk Oldugum İçin Bu Tür Davranıslarda Bulunabiliyorum...
Beni Affedin Ben XxxKod Yaptıklarım İçin Tüm Kullanıcılar Önünde Herkesden Özür Diliyorum..
Senin yaşın küçük değil eminonu arkadaşımız senden daha küçük ama bir kere terbiyesizliğini görmedim
İnsanLık HaLi oLup ModeratörLerimizin Ve Diger ArkadaşLarımızdan Özür Dileyip Beni Affetmelerini İstiyorum...
İnsan Hayatında Hata YapabiLir Önemli olan bu hatanın farkına en kısa sürede varmak önemlidir..
tabi haklısın bir şeyi farketmen iyi bence modlar sizi afedececk ______________ |
|
↑
|
|
|
-
exelancenetdeneme
Acemi Üye
|
30.06.2009, 18:02 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Wdesign senle uğraşmak istemiyorum yol al |
|
↑
|
|
|
-
xxxkoddeneme
Acemi Üye
|
|
↑
|
|
|
-
kod-adresi4
Acemi Üye
|
30.06.2009, 18:03 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Modlar sizi afedecekmiş miş |
|
↑
|
|
|
-
xxxkoddeneme
Acemi Üye
|
30.06.2009, 18:04 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Ben Yaptıklarımın hata oldugunu anlayıp hemen özür diledim eger modlar insaflı ve anlayışlı olurlarsa bunu kendi aramızda halletmiş oluruz... ______________ |
|
↑
|
|
|
-
vitaminliforum
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
30.06.2009, 18:05 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Arkadaşlar biz burda ciddiyiz ve siz komiklik yapıyorsunuz. Sizce doğru bir şey mi? Gelince artık bizim yok böyle dememizle değil modların kararıyla bir yere geleceksiniz. Bence 15 yaşının altındaysalar aileleri ile konuşulmalı. Ders almaları gerek! |
|
↑
|
|
|
-
bonjuanadmin
Acemi Üye
|
30.06.2009, 18:06 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
xxxkoddeneme yazmış: Ben Yaptıklarımın hata oldugunu anlayıp hemen özür diledim eger modlar insaflı ve anlayışlı olurlarsa bunu kendi aramızda halletmiş oluruz...
katılıyorum gün içinde yaptıklarımız biraz çocukçaydı. inşallah konu tatlıya bağlanır!. |
|
↑
|
|
|
-
kod-adresi4
Acemi Üye
|
30.06.2009, 18:06 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
bonjuanadmin yazmış: xxxkoddeneme yazmış: Ben Yaptıklarımın hata oldugunu anlayıp hemen özür diledim eger modlar insaflı ve anlayışlı olurlarsa bunu kendi aramızda halletmiş oluruz...
katılıyorum gün içinde yaptıklarımız biraz çocukçaydı. inşallah konu tatlıya bağlanır!.
Pek sanmıyorum ama |
|
↑
|
|
|
-
sekmen-deneme
Acemi Üye
|
30.06.2009, 18:08 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
iyimi oldu şimdi? Sizin yüzünüzden bende banlandım. |
|
↑
|
|
|
-
xxxkoddeneme
Acemi Üye
|
30.06.2009, 18:09 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
|
|
↑
|
|
|
-
turkpage
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
30.06.2009, 18:09 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Foruma Girmeyeli Neler Olmuş. |
|
↑
|
|
|
-
vitaminliforum
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
30.06.2009, 18:10 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Arkadaşlar konuyu uzatmak istemiyorum. Ama sizlere ya da şu kişilere bir çift lafım var. sen bonjoun-62 atılan her konuya yerli yersiz yorumlar yapmadın mı söylesene mesajlarının yarısı flood yasakla geçmedi mi? sen xxxkod ya sen saçma sapan mesajlar atmadınız mı? Peki modlar sizi affetse biz üyeler affedecek miyiz? Bir de onu düşünün inanın size yüzlerce nefret duyan hayranınız vardır eminim! |
|
↑
|
|
|
-
bonjuanadmin
Acemi Üye
|
30.06.2009, 18:11 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
xxxkoddeneme yazmış: tamam işte bir moderatörümüz çıkıp bizi affettiklerini söylesin bizlerinde içleri rahat etsin üzülüyorum şahsen ama onlarıda düşünmüyor degilim yaptıklarımız çok agır çocukca bir davranış ama moderatörlerimizin bizleri affetmelerini bekliyoruz lütfen affedin bizi
buruk bir şekilde aynı durumdayım sevgili xxxkod |
|
↑
|
|
|
|