Yazar |
Mesaj |
-
bonjuan-62
Uzman Üye
|
30.06.2009, 12:40 (UTC) Mesaj konusu: Tüm Dostlar Elveda!... |
|
|
Herkese Soruyorum Suçlu Kim?? Kurallara uymayanları uyaran forumla moderatörlerden daha fazla ilgilenen, her yardıma muhtaça karşılıksız yardım eden KEFKİRNET mi ? Yoksa, onun bu yükselişini kıskanıp sırf kurallara uymayan birini uyardı diye banlayan yönetici kesimi mi?!
Bir yıldır burdayım. Ama artık olmayı düşünmüyorum.Kefkirnet arkadaşımıza yapılan haksızlık bize yapılmış bir haksızlıktır. Bugün ona yarın bize! Bu böyle devam edecek.
Beni Seven Tüm Dostlarıma Sevgilerimi Sunup Hoşçakalın diyorum!. Sizleri UNutmayacağım!.. Elveda....______________
Forumda BonJuan-62 yerine ismimle yani "Deniz" diye hitap edilmesini tercih ederim!. |
|
↑
|
|
|
-
melih-danger1234
Acemi Üye
|
30.06.2009, 12:43 (UTC) Mesaj konusu: Re: Tüm Dostlar Elveda!... |
|
|
bonjuan-62 yazmış: Herkese Soruyorum Suçlu Kim?? Kurallara uymayanları uyaran forumla moderatörlerden daha fazla ilgilenen, her yardıma muhtaça karşılıksız yardım eden KEFKİRNET mi ? Yoksa, onun bu yükselişini kıskanıp sırf kurallara uymayan birini uyardı diye banlayan yönetici kesimi mi?!
Bir yıldır burdayım. Ama artık olmayı düşünmüyorum.Kefkirnet arkadaşımıza yapılan haksızlık bize yapılmış bir haksızlıktır. Bugün ona yarın bize! Bu böyle devam edecek.
Beni Seven Tüm Dostlarıma Sevgilerimi Sunup Hoşçakalın diyorum!. Sizleri UNutmayacağım!.. Elveda....
Gitme bonjuan yanlız kaldım |
|
↑
|
|
|
-
melih-danger1234
Acemi Üye
|
30.06.2009, 12:44 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Ben melih-danger Cunobag banladı bu siteyi açtım |
|
↑
|
|
|
-
bonjuan--62
Acemi Üye
|
30.06.2009, 12:47 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
sildim de artık o siteyi.. Bundan sonra bonjuan olmayacak______________ |
|
↑
|
|
|
-
cixsozler
Acemi Üye
|
30.06.2009, 12:47 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Ben kefkirnet katılıyorum.
Alıntı: Herkese Soruyorum Suçlu Kim?? Kurallara uymayanları uyaran forumla moderatörlerden daha fazla ilgilenen, her yardıma muhtaça karşılıksız yardım eden KEFKİRNET mi ? Yoksa, onun bu yükselişini kıskanıp sırf kurallara uymayan birini uyardı diye banlayan yönetici kesimi mi?!
|
|
|
-
gokseen
Uzman Üye
|
30.06.2009, 12:49 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
BAN ! |
|