Yazar |
Mesaj |
-
mistanbul
Uzman Üye
|
29.06.2009, 15:26 (UTC) Mesaj konusu: Nasıl bir yaşlı olacaksınız? |
|
|
MSN sizin için soruyu yanıtlamış
buyurun .. http://testyourself.tr.msn.com/iliskiler/ihtiyar/Start.aspx
Ben kaçık çıktım
Kaçık
Sizin torunlar çok eğlenecekler söyleyelim şimdiden. Çocuklarınıza karşı onlarla işbirliği yapacaksınız. En yakın arkadaşları, dostları olacaksınız. İhtiyarladığınızı anladığınız ilk günlerde çocukluk günlerinize dönmeye başlayacaksınız. Bu sizin temel direniş stratejiniz olacak zamana karşı. Torunlarınızla işbirliği yapıp, bir zamanlar disiplininiz altında kök söktürülmüş çocuklarınızı şaşırtacaksınız. Ama üzülmeyecekler sizin kaçıklıklarınız karşısında, aksine yaşam enerjiniz onları da besleyecek. Uzun ve sağlıklı bir ihtiyarlık dönemini gönlünüzce yaşayacaksınız… ______________ BİR BEDAVA-SİTEM KLASİĞİ... MİSTANBUL.TR.GGTürkçe indirim kodu - English discount codes
رموز الخصم باللغة العربية |
|
↑
|
|
|
-
sewalce
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
29.06.2009, 15:30 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Ben de kacık cıktım |
|
↑
|
|
|
-
denizmerkezi
Uzman Üye
|
29.06.2009, 15:32 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Fatih böle şeyleri nerden buluyorsun anlamadım Ben çözdüm bilge çıktı ______________ Forum'da yetkiniz olmadığından dolayı imzanızı değiştirmek durumdayım. |
|
↑
|
|
|
-
ismetprizrenli
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
29.06.2009, 15:33 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Ben TATLI ciktim
Tatlı
Tatlı bir ihtiyar olacağınıza şüphe yok. Şefkat katsayınız yaşınızla doğru orantılı yükselecek. Öyle bir noktaya geleceksiniz ki kendinizden daha çok düşünecek, önemseyeceksiniz gençlerin, çocukların ihtiyaçlarını. Her dertlerine derman olmaya çalışacaksınız. En çok gülümsemeleri için uğraşacaksınız. Tatlı mı tatlı bir gülüş uyduracaksınız kendinize, çok yakışacak. Onu yanınıza alıp gittiğiniz her yere ışıklar götüreceksiniz. Sizsiz akşam yemekleri kuru, lezzetsiz gelecek çocuklarınıza torunlarınıza. Hikâyelerinizi anlattıkça çoğalacak, tatlı dilinizle umulmaz yaralara ilaç olacaksınız… |
|
↑
|
|
|
-
exelancenet
Aktif Üye
|
29.06.2009, 15:35 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
[img]http://testyourself.tr.msn.com/img/Result_2599.jpg?rn=1418060377[/img]
Kaçık
Sizin torunlar çok eğlenecekler söyleyelim şimdiden. Çocuklarınıza karşı onlarla işbirliği yapacaksınız. En yakın arkadaşları, dostları olacaksınız. İhtiyarladığınızı anladığınız ilk günlerde çocukluk günlerinize dönmeye başlayacaksınız. Bu sizin temel direniş stratejiniz olacak zamana karşı. Torunlarınızla işbirliği yapıp, bir zamanlar disiplininiz altında kök söktürülmüş çocuklarınızı şaşırtacaksınız. Ama üzülmeyecekler sizin kaçıklıklarınız karşısında, aksine yaşam enerjiniz onları da besleyecek. Uzun ve sağlıklı bir ihtiyarlık dönemini gönlünüzce yaşayacaksınız… ______________ Bilgi Güçtür , Bildikçe Büyürsün .. Paylaştıkça Efsaneleşirsin.. !
|
|
↑
|
|
|
-
ultrasordu
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
29.06.2009, 15:37 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
kacık ______________
Oleyyy goolge sitemi indexledi:D
|
|
↑
|
|
|
-
sewalce
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
|
|
denizmerkezi yazmış: Fatih böle şeyleri nerden buluyorsun anlamadım Ben çözdüm bilge çıktı
Dıerlerını nerden buldugunu bılemem ama bu msnın testlerınden
Msn acılınca Bugun sayfasında cıkıyor |
|
↑
|
|
|
-
bonjuan-62
Uzman Üye
|
|
|
|
|
↑
|
|
|
-
xkalpsiz
Aktif Üye
|
29.06.2009, 15:39 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Kaçık ______________ |
|
↑
|
|
|
-
c-strike15
Uzman Üye
Konum: [-*-Ankara-*-] Yaş: [-*-13-*-] meslek: [-*-Ögrenci-*-] İlgi Alanları: [-*-b-s-*-]
|
29.06.2009, 15:42 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Tatlı
Tatlı bir ihtiyar olacağınıza şüphe yok. Şefkat katsayınız yaşınızla doğru orantılı yükselecek. Öyle bir noktaya geleceksiniz ki kendinizden daha çok düşünecek, önemseyeceksiniz gençlerin, çocukların ihtiyaçlarını. Her dertlerine derman olmaya çalışacaksınız. En çok gülümsemeleri için uğraşacaksınız. Tatlı mı tatlı bir gülüş uyduracaksınız kendinize, çok yakışacak. Onu yanınıza alıp gittiğiniz her yere ışıklar götüreceksiniz. Sizsiz akşam yemekleri kuru, lezzetsiz gelecek çocuklarınıza torunlarınıza. Hikâyelerinizi anlattıkça çoğalacak, tatlı dilinizle umulmaz yaralara ilaç olacaksınız…
walla inandım ben ______________ |
|
↑
|
|
|
-
turkplanet
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
29.06.2009, 15:42 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Ben niye kaçık çıktım ______________ |
|
↑
|
|
|
-
htlmkodes
Uzman Üye
|
29.06.2009, 15:51 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Bilge
Ağır başlı, bilge bir ihtiyar olacaksınız. Konuşarak değil, susarak anlatacaksınız. Hareketleriniz yavaşlayacak ama güç kaybettiğiniz için değil. İhtiyarladıkça zamanın ve içinden geçilen mekânların farkına varmak için bir miktar yavaşlamak gerektiğini anlayacaksınız. Şimdilerde aldığınız o hızlı, anlık kararların yerini iyiden iyiye düşünülüp, tecrübeyle pişirilmiş nasihatler alacak. Sizin bu halinizi görenler gözlerine inanmakta zorlanacaklar. Siz içten içe onların şaşkınlıklarına bakıp eğleneceksiniz. Ama belli etmeyeceksiniz hislerini, karizmanız iyiden iyiye serpilsin diye bilgeliğinizi biraz gizemle örteceksiniz. ______________ Geliyoruz sessiz ve derinden!... |
|
↑
|
|
|
|