Forum'da ara:
Ara

Yazar Mesaj
Mesaj23.06.2009, 15:33 (UTC)    
Mesaj konusu: s.a

Sözler belli eder kimin zeka seviyesinin ne olduğunu...
Hem sana seviyeni yaz demedim ? Tartısmaya varsan yiyosa tabii om den atmesaj...
Mesaj23.06.2009, 15:44 (UTC)    
Mesaj konusu: Re: s.a

kaidem yazmış:
Hem sana seviyeni yaz demedim ? Tartısmaya varsan yiyosa tabii om den atmesaj...

KARDEŞ EDEP TAVSIYE EDERIM SANA BIZ BU BASLIK ALTINDA BILGILERIMIZI PAYLASIYORUZ SIZIN GIBI ARKADAŞLAR KONUYU SAPTIRIYOR BILDIKLERIN VARSA YAZ .
BENIMLE DIN HAKKINDA KONUSMA BEN IZMIRDE MUFTULUGUN ACMIS OLDUGU KURSLARDA BELLETMENLIK YAPTIM SENIN YAZDIKLARIN KONUYU SAPTIRMAKTAN BASKA BIR SEY DEIL KONUYU OKU ANLA SONRA YAZ HADİ CANIM KARDESIM PAYLASIM YAPACAKSAN AL SANA FORUM BUYUR BILDIKLERINI PAYLAS BIZDE FAYDALANALIM.
SAYGILARIMLA.
Mesaj23.06.2009, 15:49 (UTC)    

gizliarsiv yazmış:
kaidem yazmış:

KARDEŞ EDEP TAVSIYE EDERIM SANA BIZ BU BASLIK ALTINDA BILGILERIMIZI PAYLASIYORUZ SIZIN GIBI ARKADAŞLAR KONUYU SAPTIRIYOR BILDIKLERIN VARSA YAZ .
BENIMLE DIN HAKKINDA KONUSMA BEN IZMIRDE MUFTULUGUN ACMIS OLDUGU KURSLARDA BELLETMENLIK YAPTIM SENIN YAZDIKLARIN KONUYU SAPTIRMAKTAN BASKA BIR SEY DEIL KONUYU OKU ANLA SONRA YAZ HADİ CANIM KARDESIM PAYLASIM YAPACAKSAN AL SANA FORUM BUYUR BILDIKLERINI PAYLAS BIZDE FAYDALANALIM.
SAYGILARIMLA.

İyi yapmıssın ellerine saglık. Ama bu konunun hassaslıgını biliyosunuzdur umarım. 14-15 yaslıların konusacakları bir konu deil bence
Mesaj24.06.2009, 11:12 (UTC)    

[quote="kaidem"][quote="gizliarsiv"]
kaidem yazmış:

İyi yapmıssın ellerine saglık. Ama bu konunun hassaslıgını biliyosunuzdur umarım. 14-15 yaslıların konusacakları bir konu deil bence

CANIM KARDESIM BU FORUMDA SADECE 14-15 YASINDA ARKADASLAR YOK BENIM GIBI AGABEYLERDE VAR
HEM BU KONU EDEPSIZ YADA YALAN DEIL
SIZDE PAYLASIM YAPARKEN DIKKAT EDIN LUTFEN IKINCI DEFA ŞAHSIMA YAPILAN HAKARET OLURSA CEREMESINI SIZ CEKERSINIZ SIZI SITEMIZDEKİ MODERATOR ARKADASLARA ŞİKAYET EDERIM.
LUTFEN BILDIKLERINIZI PAYLASIN YADA PAYLASILANLARDAN DERS CIKARIN.
SAYGILARIMLA
Mesaj24.06.2009, 14:25 (UTC)    
Mesaj konusu:

htlmkodes yazmış:
UFO iddialarına dair hazırlanan 30 yıllık gizli dosyalar artık serbest.

Sizce bu belgeler ne kadar gerçekçi?İngiltere Savunma Bakanlığı, UFO (Unidentified Flying Objects-Tanımlanamayan Uçan Cisimler) iddialarına dair gizli dosyaları ilk kez kamuoyuna açtı. İngiliz Savunma Bakanlığı'nın gizliliğini kaldırarak serbest bıraktığı ve Ulusal Arşivler (National Archives) web sitesinden indirilebilen belgeler, 1978-1987 yıllarını kapsıyor.

Belgeler, halk, silahlı kuvvetler ve polisler tarafından görülen ya da görüldüğü ileri sürülen gökyüzündeki tuhaf ışıklar ve tanımlanamayan cisimlerle ilgili anlatımları kapsıyor.

Bilgi Edinme Özgürlüğü yasasına uygun olarak yapılan talep üzerine gizliliği kaldırılan belgeler arasında bir adamın, çocukken, yeşil uzaylı yaratıklarla "fiziksel ve ruhsal" temasının ayrıntılı şekilde anlatımı bulunurken, Algar isimli bir başkasının, İngiliz hükümetiyle 1981'de temasa geçmek üzereyken bir başka yaratık tarafından öldürüldüğü anlatılıyor.

Mektubun yazarı, uzaylıların Wirral ve Cheshire'deki üslerini ziyaret ettiğini, eşinin Wallasey üzerinde bir UFO'nun düşürüldüğünü bildirdiğini dile getiriyor.

4 yıl içinde gizliliği kaldırılacak 200 dosyadan ilk başta serbest bırakılan 8 dosya içinde, 1983'te Hampshire'daki Aldershot'ta bir yaratıkla bir araya geldiğini anlatan 78 yaşındaki bir adamın deneyimleri de yer alıyor. Ayrıntılarıyla anlattığı uzay aracının yanına gittiğini belirten adam, uzaylıların yaşını sorarak, "Gidebilirsin, bizim için çok yaşlı ve çok zayıfsın" dediklerini söylüyor.

Bir başka mektupta da, kendilerine Wigan Ariel Phenomena Investigation Team adını veren bir grup, İngiliz Savunma Bakanlığı'na, uzaylıların saldırısı durumunda bir şifre kullanılıp kullanılmayacağını soruyor.

Belgelerden birisinde de, 21 Şubat 1982'de Tunbridge Wells de bir barda müşteriler ve çalışanlarını, yeşil ve kırmızı ışıklar saçan bilinmeyen bir uçan cisim gördükleri ve UFO'nun Londra'nın Gatwick Havaalanı yönünde kaybolduğu belirtiliyor.

Resmi kaynaklardan gelen belgelerden bir başkasında da, ABD Hava Kuvvetlerinin iki askeri polisinin, 1980'de Suffolk'ta Kraliyet Hava Kuvvetleri Woodbridge üssünün girişinde olağandışı ışıklar gördükleri anlatılıyor.

Bir başkasındaysa ABD'nin Roswell kentinde uzaylılarla temasa geçtiğini ileri süren Amerikalı'dan esinlenerek, "İngiltere'nin Roswell"i diye adlandırılan bir kişinin, uzaylı olduğu iddia edilen bir yaratıkla karşılaşması aktarılıyor.

İngiliz Savunma Bakanlığı tarafından gizliliği kaldırılan belgelerde ayrıca, gördüklerini tasvir etmeye çalışanların ilginç çizimleri bulunuyor.

alıntıdır.

PAYLASIM ICIN TESEKKURLER.
BU YAZI ALINTIMI KARDESIM ALINTIYSA KAYNAGI BELIRTIRMISINIZ.
Mesaj26.06.2009, 15:00 (UTC)    

tak-oyun yazmış:
kaidem yazmış:
tak-oyun yazmış:
kaidem yazmış:
tak-oyun yazmış:
kaidem yazmış:
He He
Sozlerie anca gulunur arkadasım
kacırıyolarmışda geri getiyiolarmısta.....
Bi de benb uyduruyomusum...
Arkadas uyan uyan baska bişe demiyorum

Ben gördüm vede inanıyom
Bir şey sorucam sen Allah'a Nasıl inandın arkadaşım delilleri var dersen tmm olabilir ama göster sen gel benim eve ben sana göstereyim tamam'mı

Düzgün konussss. nan...
Sen inaıyosan o sana kalmıs... Ben inanmıyorum
Bu saçma Şey ile Allah'a imanı aynı kefeye koyan biri ile konusamam ben dengim deilsin...

Eğer Yaşamaya devam edersen bi kaç sene daha bekle sonra şu şu kişi bana söyledi dersin.

sadece gülerim ben bu soze git sütünü iç sen çocuuukkk Mr. Green

Zeka seviyenin 0.0 olduğunu bilseyidm eğre hiç muhattab olmazdım senle
biz burada geleceğin realitelerinden bahsediyoruz.
Sen çık dışarı yere bi yuvarlak çizip kendi çapında takıl.
Geride kalmışlara bundan daha fazla ayıracak vaktim yok.
Bu arada gizliarsiv'e teşşekürler yoksa ben böyle adamları sokakta bile görmüyorum.

TAK-OYUN KARDESIME KATILIYORUM.
LUTFEN KONUYU SAPTIRMAYINIZ ARKADAŞLAR.
KONUYLA İLGİLİ PAYLAŞIM YAPALIM.
KİŞİLERE HAKARET ETMEYELİM.
AYIPTIR.
Mesaj26.06.2009, 15:02 (UTC)    

gizliarsiv yazmış:
tak-oyun yazmış:
kaidem yazmış:
tak-oyun yazmış:
kaidem yazmış:
tak-oyun yazmış:
kaidem yazmış:
He He
Sozlerie anca gulunur arkadasım
kacırıyolarmışda geri getiyiolarmısta.....
Bi de benb uyduruyomusum...
Arkadas uyan uyan baska bişe demiyorum

Ben gördüm vede inanıyom
Bir şey sorucam sen Allah'a Nasıl inandın arkadaşım delilleri var dersen tmm olabilir ama göster sen gel benim eve ben sana göstereyim tamam'mı

Düzgün konussss. nan...
Sen inaıyosan o sana kalmıs... Ben inanmıyorum
Bu saçma Şey ile Allah'a imanı aynı kefeye koyan biri ile konusamam ben dengim deilsin...

Eğer Yaşamaya devam edersen bi kaç sene daha bekle sonra şu şu kişi bana söyledi dersin.

sadece gülerim ben bu soze git sütünü iç sen çocuuukkk Mr. Green

Zeka seviyenin 0.0 olduğunu bilseyidm eğre hiç muhattab olmazdım senle
biz burada geleceğin realitelerinden bahsediyoruz.
Sen çık dışarı yere bi yuvarlak çizip kendi çapında takıl.
Geride kalmışlara bundan daha fazla ayıracak vaktim yok.
Bu arada gizliarsiv'e teşşekürler yoksa ben böyle adamları sokakta bile görmüyorum.

TAK-OYUN KARDESIME KATILIYORUM.
LUTFEN KONUYU SAPTIRMAYINIZ ARKADAŞLAR.
KONUYLA İLGİLİ PAYLAŞIM YAPALIM.
KİŞİLERE HAKARET ETMEYELİM.
AYIPTIR.

Helal olsun...
Hem adama katılıyor hemde hakaret etmeyelim diyorsun... Exclamation
Mesaj26.06.2009, 15:11 (UTC)    
Mesaj konusu: UFOLOJİ

KAİDEM KARDEŞİM BEN ADAMA YAPMIŞ OLDUGU PAYLAŞIM İÇİN KATILIYORUM.
HAKARETİNİ TASVİP ETMİYORUM.
İKİSİDE AYRI ŞEYLER.
AT GÖZLÜKLERİNİ ÇIKART LÜTFEN GÖZÜNDEN.
BİRAZ OBJEKTİF OL.
Mesaj26.06.2009, 15:13 (UTC)    
Mesaj konusu: Re: UFOLOJİ

gizliarsiv yazmış:
İKİSİDE AYRI ŞEYLER.
BİRAZ OBJEKTİF OL.

Kardeş bu 2 oldu bak sendeki e.... gözlüklerine bişe demiyorum açtırma ağzımı
Mesaj26.06.2009, 15:21 (UTC)    
Mesaj konusu: Re: UFOLOJİ

kaidem yazmış:
gizliarsiv yazmış:
İKİSİDE AYRI ŞEYLER.
BİRAZ OBJEKTİF OL.

Kardeş bu 2 oldu bak sendeki e.... gözlüklerine bişe demiyorum açtırma ağzımı

BAK KAIDEM KARDES SEN BU DEGIMLERI ANLAMIYORSAN BEN NE YAPAYIM SANIRIM KELIME DAGARCIGIN COK UFAK.
PARDON YASIN KAÇ.
BU DEĞİM ANADOLUDA 100YILDIR KULLANILIR.
ANLAMI:GORMEK ISTEDIGI ŞEYLERI GÖREN DEMEK.
BİRAZ OBJEKTİF OL YANİ TARAFSIZ BİR GÖZLE BAK.
BU YAZDIGIN CEVAPTAN YASININ BAYAGI KUCUK OLDUGU VE KONUNUN FARKINDA OLMAYIŞIN TARAFIMCA ANLAŞILIYOR.
VE KONUYU SAPTIRMA BILGIN VARSA PAYLAŞ BIZDE BILELIM.
BOYLE ABSURT SEYLERLE UGRASTIRMA BENİ.
LÜTFEN SENDEN RİCA EDİYORUM.
Mesaj28.06.2009, 11:19 (UTC)    
Mesaj konusu: UFO

xxxkod yazmış:
en iyi ufoyu havada gördükleri yerde füze yada agır silahlar ile vursunlar

ÖYLE DİYORSUNDA.
YA DOSTLARSA
YA BİZDEN DAHA FAZLA VE GELİŞMİŞ SİLAHLARI VARSA?...
Mesaj28.06.2009, 14:14 (UTC)    
Mesaj konusu:

Bence ufo etten ve maddeden oluşmuş bir varlık olmayabilir uzayda birçok ışın var açıklanamayan hata ufo bilimcileri ufoların ışınsal varlıklar olabileceğini söylüyorlar ayrıca nasa 51. böle bunu googleden araştırın açıklanamayan bir çok şey var bunla ilgili

[img=http://img.webme.com/pic/c/csstor/forumbanneri.png]
Mesaj28.06.2009, 15:10 (UTC)    
Mesaj konusu: UFO GÖREN MASUM RAKCI

rockjog yazmış:
Bence ufo etten ve maddeden oluşmuş bir varlık olmayabilir uzayda birçok ışın var açıklanamayan hata ufo bilimcileri ufoların ışınsal varlıklar olabileceğini söylüyorlar ayrıca nasa 51. böle bunu googleden araştırın açıklanamayan bir çok şey var bunla ilgili

WEB SİTEMİZDE 51.BOLGE HAKKINDA HERSEY MEVCUT
PAYLASIM İÇİN TESEKKURLER
Mesaj28.06.2009, 23:07 (UTC)    
Mesaj konusu: Re: :D

portalimiz yazmış:
ufo : Uzaylı Falan Oylmasın

and

mustafa topaloğlu :DDD Türkiyedeki Örneği --- Ajdarda Olabilir Very Happy

Az Eğleneq be3

PAYLASIM İÇİN TESEKKURLER.
Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing
Mesaj08.07.2009, 23:29 (UTC)    
Mesaj konusu: ufolar , cinler ve büyü varmı ?

gizliarsiv yazmış:
SİZİNLERİN YADA TANIDIKLARINIZIN BAŞINDAN GEÇEN UFO,CİN,BÜYÜ VE HERHANGİ BİR DOĞA ÜSTÜ OLAYI YADA DUYDUKLARINIZI İTİRAF ARŞİVİ SAYFAMDA PAYLAŞIRSANIZ MEMNUN OLURUM.

Exclamation Exclamation Exclamation Exclamation Exclamation
Önceki mesajları göster: