Yazar |
Mesaj |
-
kaidem
Uzman Üye
|
26.06.2009, 13:12 (UTC) Mesaj konusu: s.a |
|
|
aktifbilisim yazmış: kaidem (kardeşim kadar yakın)
evrimnet (edebi dostum)
hackerfriend (yardımcı abim )
emınonu ( sevdiğim küçüğüm )
osscanavari ( komik ve sevecen dostum )
japon-cocuk ( kafadengi dostum)
marasultraslan ( yakın ve sevdiğim arkadaşım)
turkmayasi ( edebi kişiliğiyle ve eğitimi ile üniversitede okuyan Tuna abim)
namazvebiz ( samimi insan ve dostum )
açıklayıcı oldu ama tek cümlede hissttiklerimi belirtmek istedim
Kankam kardeşim.. |
|
↑
|
|
|
-
kaidem
Uzman Üye
|
26.06.2009, 13:13 (UTC) Mesaj konusu: s.a |
|
|
Kardeş
Forum kurallarına uydugun surede baştacısın merak etme |
|
↑
|
|
|
-
aktifbilisim
Aktif Üye
|
26.06.2009, 13:13 (UTC) Mesaj konusu: Re: s.a |
|
|
kaidem yazmış: aktifbilisim yazmış: kaidem (kardeşim kadar yakın)
evrimnet (edebi dostum)
Kankam kardeşim..
eyvallah ______________ Yakında Süper Bir Siteyle Geliyoruz !.. |
|
↑
|
|
|
-
aktifbilisim
Aktif Üye
|
26.06.2009, 13:13 (UTC) Mesaj konusu: Re: s.a |
|
|
aktifbilisim yazmış: kaidem yazmış: aktifbilisim yazmış: kaidem (kardeşim kadar yakın)
evrimnet (edebi dostum)
Kankam kardeşim..
eyvallah
sizler oldukça bu dünya amannnnnnnnnnn salla gitsin ______________ Yakında Süper Bir Siteyle Geliyoruz !.. |
|
↑
|
|
|
-
osscanavari
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
26.06.2009, 13:14 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
ayıpettin kanka ben seni seviorum |
|
↑
|
|
|
-
siyahbeyaz-1903
Uzman Üye
|
26.06.2009, 13:17 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
arkadaşlar konuşmanızı bölüyorum k.bkmayın ama inşallah forum eskisi gibi olmaya başlıyor dün cunobag açtığı öz eleştiri den sonra kimse kimsenin başlığına müdahale etmez oldu
bu çok güzel insanlar birbirine dostum,kankam demesi.her başlıkta böyle güzel sohbetler geçmesi dileğiyle buyrun devam edin
ama bizi kimse sevmiomus üzüldük valla |
|
↑
|
|
|
-
osscanavari
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
26.06.2009, 13:25 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
siyahbeyaz-1903 yazmış: arkadaşlar konuşmanızı bölüyorum k.bkmayın ama inşallah forum eskisi gibi olmaya başlıyor dün cunobag açtığı öz eleştiri den sonra kimse kimsenin başlığına müdahale etmez oldu
bu çok güzel insanlar birbirine dostum,kankam demesi.her başlıkta böyle güzel sohbetler geçmesi dileğiyle buyrun devam edin
ama bizi kimse sevmiomus üzüldük valla
sende ayıp ettin kanka yaa sen bnm kara kartalımsın |
|
↑
|
|
|
-
siyahbeyaz-1903
Uzman Üye
|
26.06.2009, 13:28 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
osscanavari yazmış: siyahbeyaz-1903 yazmış: arkadaşlar konuşmanızı bölüyorum k.bkmayın ama inşallah forum eskisi gibi olmaya başlıyor dün cunobag açtığı öz eleştiri den sonra kimse kimsenin başlığına müdahale etmez oldu
ama bizi kimse sevmiomus üzüldük valla
sende ayıp ettin kanka yaa sen bnm kara kartalımsın
sağol kanka |
|
↑
|
|
|
-
hackerfriend
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
26.06.2009, 13:28 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
En başta;
TR.GG için bana gaz vererek bugünlere gelmemi sağlayan ve TR.GG'de şu olur mu bu olur mu diye bunaltıcı sorularıyla TR.GG'de ilkleri yapmama neden olan ARAPKOY.TR.GG'yi
Genç kızların peşinde koştuğu ama onun yüzlerine bile bakmadığı, fotoşop manyağı PHOTOSHOPAR.TR.GG'yi
Kekem diye diye bana da o kelimeyi dilime dolayan PAZARLAMACA.TR.GG'yi
MSN'de açık olduğum müddetçe selamını esirgemeyen ve mutlaka hal hatır soran, soru sorduğunda cevap vermediğim halde alınmayan SANAL-REKLAM.TR.GG'yi;
Yine MSN'de açık olduğum müddetçe selamını esirgemeyen ve mutlaka hal hatır soran, beni abisi kadar çok sevdiğini her defasında haykıran OSSCANAVARI.TR.GG'yi
Ufaklık dememe uyuz olan, MSN'de cep telefonunda hızlı yazmama şaşıran PROGRAMCITY.TR.GG'yi
OrneXite.tr.gg için bana fikir veren ve başıma tatlı bir bela dolayan PIT10.TR.GG'yi
Ustam ne anlıyon bu TR.GG'den diyen ve en sonunda kendisi TR.GG'den bunalan BIR-GULUS.TR.GG'yi
TR.GG'de tanıştığım ilk günlerde karşılıklı fikir alışverişinde bulunduğum ama şu an TR.GG ile alakası olmayan UZAKDIYARLAR.TR.GG'yi
çok ama çok seviyorum. İsimlerini unuttuklarımdan özür diliyorum
Başta bu arkadaşlar olmak üzere bütün BS kullanıcılarını çok seviyorum. Bu nedenle burada olmaya devam ediyorum.
BS'den hiç kimseyle fiziksel olarak görüşmedim, tanışmadım, en ufak bir arkadaşlığım ve yakınlığım yok. Ama duygusal olarak birbirimize gönülden bağlı olduğumuzun çok farkındayım.
TR.GG'de ben yokum, sen yoksun, artık biz varız.... ______________ Kodlarla Dövüşan Adam Der ki: Orda burda arama, herşeyin cevabı burada!
Deme, şu niçin böyle; Yerincedir ol öyle. Bak sonuna sabreyle, Görelim Mevlâ neyler! Neylerse güzel eyler!
Cümleler doğrudur, Sen doğru isen, Doğruluk bulunmaz, Sen eğri isen... |
|
↑
|
|
|
-
xxxkod
Uzman Üye
|
26.06.2009, 13:33 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
hackerfriend yazmış: En başta;
TR.GG için bana gaz vererek bugünlere gelmemi sağlayan ve TR.GG'de şu olur mu bu olur mu diye bunaltıcı sorularıyla TR.GG'de ilkleri yapmama neden olan ARAPKOY.TR.GG'yi
Genç kızların peşinde koştuğu ama onun yüzlerine bile bakmadığı, fotoşop manyağı PHOTOSHOPAR.TR.GG'yi
Kekem diye diye bana da o kelimeyi dilime dolayan PAZARLAMACA.TR.GG'yi
MSN'de açık olduğum müddetçe selamını esirgemeyen ve mutlaka hal hatır soran, soru sorduğunda cevap vermediğim halde alınmayan SANAL-REKLAM.TR.GG'yi;
Yine MSN'de açık olduğum müddetçe selamını esirgemeyen ve mutlaka hal hatır soran, beni abisi kadar çok sevdiğini her defasında haykıran OSSCANAVARI.TR.GG'yi
Ufaklık dememe uyuz olan, MSN'de cep telefonunda hızlı yazmama şaşıran PROGRAMCITY.TR.GG'yi
OrneXite.tr.gg için bana fikir veren ve başıma tatlı bir bela dolayan PIT10.TR.GG'yi
Ustam ne anlıyon bu TR.GG'den diyen ve en sonunda kendisi TR.GG'den bunalan BIR-GULUS.TR.GG'yi
TR.GG'de tanıştığım ilk günlerde karşılıklı fikir alışverişinde bulunduğum ama şu an TR.GG ile alakası olmayan UZAKDIYARLAR.TR.GG'yi
çok ama çok seviyorum. İsimlerini unuttuklarımdan özür diliyorum
Başta bu arkadaşlar olmak üzere bütün BS kullanıcılarını çok seviyorum. Bu nedenle burada olmaya devam ediyorum.
BS'den hiç kimseyle fiziksel olarak görüşmedim, tanışmadım, en ufak bir arkadaşlığım ve yakınlığım yok. Ama duygusal olarak birbirimize gönülden bağlı olduğumuzun çok farkındayım.
TR.GG'de ben yokum, sen yoksun, artık biz varız.... |
|
↑
|
|
|
-
aktifbilisim
Aktif Üye
|
26.06.2009, 13:33 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Hackerfriend bilgem ve edebi dosrumsun abi sanal-reklam olarak bana verdiğin değerden dolayı teşekkür ediyorum onca yardımından sonra sana alınmak ancak bencilliktir.Her daim kalbimde tr.gg için olan yerimde baş tacımsın eyvallah abi ______________ Yakında Süper Bir Siteyle Geliyoruz !.. |
|
↑
|
|
|
-
mini-sayfa
Acemi Üye
|
26.06.2009, 13:34 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Hackerfriend hocam yazı süper..
Ama yazının en ama en süper yeri en sondaki cumle
|
↑
|
|
|
-
siyahbeyaz-1903
Uzman Üye
|
26.06.2009, 13:34 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
@hackerfriend
aynen katılıyorum hocam sana.
daha başka bir sitede kimseyle bu kadar samimi olamazdık ama b-s de samimilik var.bağlayıcılık var. |
|
↑
|
|
|
-
eminonu
Uzman Üye
|
26.06.2009, 13:35 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
mini-sayfa yazmış: Hackerfriend hocam yazı süper..
Ama yazının en ama en süper yeri en sondaki cumle
|
↑
|
|
|
-
kefkirnet
Uzman Üye
|
26.06.2009, 13:44 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
@aktifbilisim (sanal-reklam)
bana kefkirde yardımı da dokundu.
yıldızımız barışmasada o benim dostumdur.
dostum kalacak ______________ Atatürk diyor ki "Beni unutturmak isteyenler olabilir." |
|
↑
|
|
|
|