Yazar |
Mesaj |
-
sinifogretmenimiz
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
05.06.2009, 11:35 (UTC) Mesaj konusu: Re: Yaptiginiz Tablo Tasarimi Hazir Tasarim Yapmak |
|
|
kefkirnet yazmış: Merhaba
arkadaşlar bu dersimizde sitelerinize kendinizin yaptıkları tablo tasarımları nasıl t.a t.ü ve css olarak ayarlarım sorusunu merak ediyorsunuzdur
ve tasarımı her sayfaya eklemektende bıkmışşınızdır.
sizi tablo tasarımı her sayfaya ekleme derdinden kurtaran bir çözüm yarattım
dersimizi inceleyerek tablo tasarımınızı her sayfa yerine tasarımın ustü altı ve css kodlarına ekleyerek kullanabileceksiniz.
İlk önce yaptıgımız tasarımı yeni bir sayfada açıyoruz.
ve resimdeki gibi yapıyoruz.
Sonra kodları görüp ayırmak için kaynak butonuna basarak kodları ayarlıyoruz.
resimdeki gibi
css koduna eklemeniz gereken kod budur.
Kod: h1#title{display: none;}
h2#title span {display: none;}
div.header{display: none;}
li.nav_element{list-style-type: none;}
li.nav_element{display: none;}
Anlatımınız güzel olmuş. Ancak tablo tasarımı her sayfaya uygulama daha önce forumda paylaşılmıştı. |
|
↑
|
|
|
-
kutahyamm43
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
05.06.2009, 12:44 (UTC) Mesaj konusu: bs |
|
|
@kefkirnet
Paylaşım için teşekkürler |
|
↑
|
|
|
-
kefkirnet
Uzman Üye
|
05.06.2009, 15:27 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Bu paylaşım daha önce paylaşılmadı burda ne tablo tasarım yapımını nede sayfaya eklemeyi anlattım buradaki mantık tasarımı her sayfaya ekleme derdinden kurtulmak.anlatımın amacı tablo tasarımları tek bir yerden tönetmek ugraşmadan. ______________ Atatürk diyor ki "Beni unutturmak isteyenler olabilir." |
|
↑
|
|
|
-
kefkirnet
Uzman Üye
|
05.06.2009, 15:27 (UTC) Mesaj konusu: Re: bs |
|
|
kutahyamm43 yazmış: @kefkirnet
Paylaşım için teşekkürler
Rica ederim ______________ Atatürk diyor ki "Beni unutturmak isteyenler olabilir." |
|
↑
|
|
|
-
sinifogretmenimiz
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
05.06.2009, 18:42 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
kefkirnet yazmış: Bu paylaşım daha önce paylaşılmadı burda ne tablo tasarım yapımını nede sayfaya eklemeyi anlattım buradaki mantık tasarımı her sayfaya ekleme derdinden kurtulmak.anlatımın amacı tablo tasarımları tek bir yerden tönetmek ugraşmadan.
http://www.bedava-sitem.com/forum/viewtopic.php?t=99230&highlight=tablo+tasar%FDm
Burada gereksiz tartışma ortamına girmek istemiyırum. Ancak yukarıdaki linki inceleyin 20.04.2009 tarihinde paylaşım var. Ayrıca ben de sitelerimde tablo tasarım kullanıyorum. Tablo tasrımın yapımını ve tasarım altı-üstü şeklinde ayırmayı yukarıda verilen linkte tasarımcıamca anlatmış. |
|
↑
|
|
|
-
kefkirnet
Uzman Üye
|
05.06.2009, 18:45 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Görmemişim. bu yüzden özür dilerim
ben daha anlaşılır anlattığımı sanıyorum. ______________ Atatürk diyor ki "Beni unutturmak isteyenler olabilir." |
|
↑
|
|
|
-
sinifogretmenimiz
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
05.06.2009, 18:48 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
kefkirnet yazmış: Görmemişim. bu yüzden özür dilerim
ben daha anlaşılır anlattığımı sanıyorum.
Size güzel anlatımınızdan dolayı zaten teşekkür etmiştim. Ben sadece paylaşıldığını ifade ettim. |
|
↑
|
|
|
-
kefkirnet
Uzman Üye
|
06.06.2009, 09:43 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Rica ederim sağolun ______________ Atatürk diyor ki "Beni unutturmak isteyenler olabilir." |
|
↑
|
|
|
-
bedavanevar
Acemi Üye
|
07.06.2009, 19:28 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Teşekkürler deneyeceğim. |
|
↑
|
|
|
-
denizmerkezi
Uzman Üye
|
08.06.2009, 06:46 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
atakan tşkler ______________ Forum'da yetkiniz olmadığından dolayı imzanızı değiştirmek durumdayım. |
|
↑
|
|
|
-
kefkirnet
Uzman Üye
|
08.06.2009, 07:50 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
bedavanevar yazmış: Teşekkürler deneyeceğim.
Ben denedim ve oldu yani sizde olmaz ise bilinki bir yerde hata yapıyorsunuz.
Rica ederim ______________ Atatürk diyor ki "Beni unutturmak isteyenler olabilir." |
|
↑
|
|
|
-
populer-mekan2
Aktif Üye
|
22.06.2009, 13:51 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
benim tasarımı ben düzeltemedim bende hazır tasaırm yapmak istiyorum kodu versem yaparmısın.. ??______________ |
|
↑
|
|
|
-
kefkirnet
Uzman Üye
|
22.06.2009, 13:52 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
populer-mekan2 yazmış: benim tasarımı ben düzeltemedim bende hazır tasaırm yapmak istiyorum kodu versem yaparmısın.. ??
Bakın yapmak isterdim
ama uğraşın ben yapmak yerine öğretmekten yanayım
uğraşın yapacağınıza eminim ______________ Atatürk diyor ki "Beni unutturmak isteyenler olabilir." |
|
↑
|
|
|
-
populer-mekan2
Aktif Üye
|
22.06.2009, 14:03 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
kefkirnet yazmış: populer-mekan2 yazmış: benim tasarımı ben düzeltemedim bende hazır tasaırm yapmak istiyorum kodu versem yaparmısın.. ??
Bakın yapmak isterdim
ama uğraşın ben yapmak yerine öğretmekten yanayım
uğraşın yapacağınıza eminim |
|
↑
|
|
|
-
kefkirnet
Uzman Üye
|
22.06.2009, 14:04 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Kodları verin ______________ Atatürk diyor ki "Beni unutturmak isteyenler olabilir." |
|
↑
|
|
|
|