beyler ben sayfalarıma oyun vb seylerı eklemek ıstıyorum sayfalarıma URL nasıl atıpda ıstedıgım seyı sayfaya koyabılırım mesela muzık ındır sayfası acıp ıcıne muzık atıp ındırme oyun oynama sayfası acıp o sayfaya gırınce oyun oynama nasıl yapabılırım yardım plss...
Sayfalarını değiştir. / yeni sayfa ekle
burdan dilediğiniz kadar ve dilediğiniz şekilde sayfa ekleyebilirsiniz. ______________ Atatürk diyor ki "Beni unutturmak isteyenler olabilir."
beyler ben sayfalarıma oyun vb seylerı eklemek ıstıyorum sayfalarıma URL nasıl atıpda ıstedıgım seyı sayfaya koyabılırım mesela muzık ındır sayfası acıp ıcıne muzık atıp ındırme oyun oynama sayfası acıp o sayfaya gırınce oyun oynama nasıl yapabılırım yardım plss...
Sayfa Editörüne GEl yeni Bİr Sayfa AÇıcaksan Yeni sayfa ekle dersin ordan kaynak butonu var onu tıkla kodları kopyala kaydet de tammdır ______________
Çerezler küçük bilgi verici metinlerdir, bizim veya iş ortaklarımızın tarayıcınız aracılığıyla size ulaşmamızı sağlar.
Tarayıcınızdaki ayarları değiştirerek istediğiniz zaman çerez kullanımını engelleyebilirsiniz.
Genel Veri Koruma Yönetmeliği ile uyumlu aşağıdaki çerezleri kullanıyoruz:
- Temel çerezler: Web sitesinin tam olarak işlevsel olması için kesinlikle gereklidir.
- Opsiyonel Çerezler: İsteğe bağlı çerezlerdir ve web sitesini geliştirmemize yardımcı olur, ör. sizi kişisel olarak tanımlamadan web sitesindeki kullanım davranışınızın analiz edilmesi gibi.
Gizlilik politikamızdan daha fazla bilgiye ulaşabilirsiniz.