Forum'da ara:
Ara

Yazar Mesaj
Mesaj18.06.2009, 12:52 (UTC)    
Mesaj konusu:

kaidem yazmış:
gazikilic yazmış:
Alın Size Uzaylı Ve Uzay Arabası

UZAYLI:

UZAY ARABASI:

EĞLENCE İÇİN

İşte uzaylı severler gercek bir uzaylı Mr. Green Mr. Green Mr. Green

Laughing
Mesaj20.06.2009, 15:07 (UTC)    
Mesaj konusu: UFO,CİN,BÜYÜ ARŞİVİMİZ

LUTFEN KONUYU SAPTIRMAYINIZ
Mesaj20.06.2009, 15:10 (UTC)    
Mesaj konusu:

Size ufolar ile ilgili bildiklerimi paylaşıyorum.yazı tamamen bana aittir.

Ufolar Neden Ortaya Çıkmıyor

Bunun Bilim adamları tarafınadn birk aç nedeni vardır.
Bizi hazır görmüyorlar.
Bizi onlarla açık temas yapıcak kapasitede görmüyorlar.
Bilinç düzeyi olarak onları algılayıp kabul edebileceğimizi sanmıyorlar.
Eğer gökyüzünde bir sema gibi her biri gelse dunyada kaos çıkardı.
Ara Ara görünmelerinin sebebi ise insanoglunun dunyada yanlız olmadıgını belirtmek.
direk gelmemelerinin sebebi onlara göre emrimsel sürecimizi evrimsel düşünce evrimsel bilgileri kapmamız gerekir.

Uzaylıların Kaçırdığı İnsanlar Varmı

Kaçırılma dediğimiz alınma olayı kaçırıpta bırakmamazlık etmiyorlar
bunuda şöyle nitelendiriyor bilim adamları biz nasıl bazı hayvanları alıp genetik yapısını dna sını inceliyoruz.
onlarda bizim dna larımızı inceleme amaçlı kaçırıyorlar olabilir.

Ufo Tipleri nelerdir.

normalde 70 80 tane ufo çeşidi bulunuyor
ama en çok kullandıkları tabaka yuvarlak araçlardır.
tabi üçken vb araçlarda bulunur.Ufo Tipleri nelerdir.
tabi üçken vb araçlarda bulunur.
Mesaj20.06.2009, 15:18 (UTC)    

kefkirnet yazmış:
Size ufolar ile ilgili bildiklerimi paylaşıyorum.yazı tamamen bana aittir.

Ufolar Neden Ortaya Çıkmıyor

Bunun Bilim adamları tarafınadn birk aç nedeni vardır.
Bizi hazır görmüyorlar.
Bizi onlarla açık temas yapıcak kapasitede görmüyorlar.
Bilinç düzeyi olarak onları algılayıp kabul edebileceğimizi sanmıyorlar.
Eğer gökyüzünde bir sema gibi her biri gelse dunyada kaos çıkardı.
Ara Ara görünmelerinin sebebi ise insanoglunun dunyada yanlız olmadıgını belirtmek.
direk gelmemelerinin sebebi onlara göre emrimsel sürecimizi evrimsel düşünce evrimsel bilgileri kapmamız gerekir.

Uzaylıların Kaçırdığı İnsanlar Varmı

Kaçırılma dediğimiz alınma olayı kaçırıpta bırakmamazlık etmiyorlar
bunuda şöyle nitelendiriyor bilim adamları biz nasıl bazı hayvanları alıp genetik yapısını dna sını inceliyoruz.
onlarda bizim dna larımızı inceleme amaçlı kaçırıyorlar olabilir.

Ufo Tipleri nelerdir.

tabi üçken vb araçlarda bulunur.Ufo Tipleri nelerdir.
tabi üçken vb araçlarda bulunur.

TESEKKURLE PAYLASIM İÇİN
BİLDİKLERİNİZİ İTİRAF ARSİVİMİZDEDE PAYLASIRSANIZ SEVINIRIM
Mesaj20.06.2009, 15:20 (UTC)    
Mesaj konusu:

Nerelere Neden Geliyorlar?

Dünyamızın tümü "ley hattı" olarak tanımlanan enerji hatlarıyla kaplanmış durumda. İngiltere'deki Stanahenge, Türkiye'deki Peri Bacaları, Nemrut gibi. Tıpkı insan vücudundaki şaklar, yani akupunktur noktalarının birleştiren çizgiler gibi. UFO'lar da bu enerji hatlarını takip ederek yollarını buluyorlar ve kimi ihtiyacı olduğu için, kimi ise yeni ve denenmesi gereken kaynak olduğu için bu enerjileri emiyorlar. Ley hatları, dünya üzerinde önemli ve eski tüm mekanların birbiriyle bağlandığı soyut ağ yapısı olarak tanımlanıyor. Düz hatlardan oluşan karmaşık ağ, höyükleri, tepeleri, eski kiliseleri, mezar tümseklerini, tarih öncesi yerleşim alanlarını içeriyor. UFOloglara göre dünyanın dört bir yanını saran, önemli ve gizemli yapıların bulunduğu bu hatların bir çoğu Anadolu ve İstanbul'da. Bu nedenle topraklarımızın UFOlar için önemli olduğu inanılıyor. Özellikle Nemrut - Truva, Truva - Gize, Nemrut - Gize hatları onlar için çok önemli.

Benim fikrim uzayı basalım Mr. Green
Mesaj20.06.2009, 15:22 (UTC)    

htlmkodes yazmış:
Nerelere Neden Geliyorlar?

Dünyamızın tümü "ley hattı" olarak tanımlanan enerji hatlarıyla kaplanmış durumda. İngiltere'deki Stanahenge, Türkiye'deki Peri Bacaları, Nemrut gibi. Tıpkı insan vücudundaki şaklar, yani akupunktur noktalarının birleştiren çizgiler gibi. UFO'lar da bu enerji hatlarını takip ederek yollarını buluyorlar ve kimi ihtiyacı olduğu için, kimi ise yeni ve denenmesi gereken kaynak olduğu için bu enerjileri emiyorlar. Ley hatları, dünya üzerinde önemli ve eski tüm mekanların birbiriyle bağlandığı soyut ağ yapısı olarak tanımlanıyor. Düz hatlardan oluşan karmaşık ağ, höyükleri, tepeleri, eski kiliseleri, mezar tümseklerini, tarih öncesi yerleşim alanlarını içeriyor. UFOloglara göre dünyanın dört bir yanını saran, önemli ve gizemli yapıların bulunduğu bu hatların bir çoğu Anadolu ve İstanbul'da. Bu nedenle topraklarımızın UFOlar için önemli olduğu inanılıyor. Özellikle Nemrut - Truva, Truva - Gize, Nemrut - Gize hatları onlar için çok önemli.

Benim fikrim uzayı basalım Mr. Green

TESEKKURLER PAYLASIM İÇİN
BİLDİKLERİNİZİ İTİRAF ARSİVİMİZDEDE PAYLASIRSANIZ SEVINIRIM
Mesaj20.06.2009, 15:55 (UTC)    
Mesaj konusu:

UFO iddialarına dair hazırlanan 30 yıllık gizli dosyalar artık serbest.

Sizce bu belgeler ne kadar gerçekçi?İngiltere Savunma Bakanlığı, UFO (Unidentified Flying Objects-Tanımlanamayan Uçan Cisimler) iddialarına dair gizli dosyaları ilk kez kamuoyuna açtı. İngiliz Savunma Bakanlığı'nın gizliliğini kaldırarak serbest bıraktığı ve Ulusal Arşivler (National Archives) web sitesinden indirilebilen belgeler, 1978-1987 yıllarını kapsıyor.

Belgeler, halk, silahlı kuvvetler ve polisler tarafından görülen ya da görüldüğü ileri sürülen gökyüzündeki tuhaf ışıklar ve tanımlanamayan cisimlerle ilgili anlatımları kapsıyor.

Bilgi Edinme Özgürlüğü yasasına uygun olarak yapılan talep üzerine gizliliği kaldırılan belgeler arasında bir adamın, çocukken, yeşil uzaylı yaratıklarla "fiziksel ve ruhsal" temasının ayrıntılı şekilde anlatımı bulunurken, Algar isimli bir başkasının, İngiliz hükümetiyle 1981'de temasa geçmek üzereyken bir başka yaratık tarafından öldürüldüğü anlatılıyor.

Mektubun yazarı, uzaylıların Wirral ve Cheshire'deki üslerini ziyaret ettiğini, eşinin Wallasey üzerinde bir UFO'nun düşürüldüğünü bildirdiğini dile getiriyor.

4 yıl içinde gizliliği kaldırılacak 200 dosyadan ilk başta serbest bırakılan 8 dosya içinde, 1983'te Hampshire'daki Aldershot'ta bir yaratıkla bir araya geldiğini anlatan 78 yaşındaki bir adamın deneyimleri de yer alıyor. Ayrıntılarıyla anlattığı uzay aracının yanına gittiğini belirten adam, uzaylıların yaşını sorarak, "Gidebilirsin, bizim için çok yaşlı ve çok zayıfsın" dediklerini söylüyor.

Bir başka mektupta da, kendilerine Wigan Ariel Phenomena Investigation Team adını veren bir grup, İngiliz Savunma Bakanlığı'na, uzaylıların saldırısı durumunda bir şifre kullanılıp kullanılmayacağını soruyor.

Belgelerden birisinde de, 21 Şubat 1982'de Tunbridge Wells de bir barda müşteriler ve çalışanlarını, yeşil ve kırmızı ışıklar saçan bilinmeyen bir uçan cisim gördükleri ve UFO'nun Londra'nın Gatwick Havaalanı yönünde kaybolduğu belirtiliyor.

Resmi kaynaklardan gelen belgelerden bir başkasında da, ABD Hava Kuvvetlerinin iki askeri polisinin, 1980'de Suffolk'ta Kraliyet Hava Kuvvetleri Woodbridge üssünün girişinde olağandışı ışıklar gördükleri anlatılıyor.

Bir başkasındaysa ABD'nin Roswell kentinde uzaylılarla temasa geçtiğini ileri süren Amerikalı'dan esinlenerek, "İngiltere'nin Roswell"i diye adlandırılan bir kişinin, uzaylı olduğu iddia edilen bir yaratıkla karşılaşması aktarılıyor.

İngiliz Savunma Bakanlığı tarafından gizliliği kaldırılan belgelerde ayrıca, gördüklerini tasvir etmeye çalışanların ilginç çizimleri bulunuyor.

alıntıdır.
Mesaj21.06.2009, 13:00 (UTC)    
Mesaj konusu:

[b][b]ULAN MİLLETİN AKLINI BÖYLE ŞEYLERLE YIKIYOSUNUZ YOK CİN YOK PERİ YOK UFO HANGİSİ İNSANA ZARAR VERİYO VEYA VARLIKLARINDAN HABERDARSINIZ BENİM BİLDİGİM İNSANDAN DAHA TEHLİKELİ HİÇ BİRŞEY YOK ( islamanahtarı )MIŞ BİRİLERİ DİN ADINA HAK ADINA ENAYI TOPLUMUN PARASINI YER VE BÖYLE ENAYILER YÜZÜNDEN İHYA OLUR HAYATINDA GÖREMEDİGİ PARAYI GÖRÜR SİZDE AC KARNIZI DOYURMAYA BAKIN 3 /5 O.....................ÇOCUKLARININ YALANINA İNANIN YOK AYAGA KALKMA GÜNAH YOK ŞUNU YAPMA GÜNAH YOK BUNU DEME GÜNAH KİMDİYO BUNLARI HOCA DİYOO HOCA ENAYI SORAR HOCAM ŞUNU SÖYLE YAPSAK FARZMI SUNNETMİ BİRİ GİDER ÇARŞAFA SARAR KENDİNİ SICAKTA OO ÇARŞAFIN ICINDE YANAR BEN ÖBÜR TARAFTA RAHAT EDECEM CENNETE GİDECEM İNSANLAR BÖYLEE SALAK [/b][/b] EN BÜYÜK İBADED ÇALIŞMAKTIR BUNUDA UNUTMAYIN ''DÜRÜST OL NAMERDE MUHTAC OLMA İYİLİK YAP '' BUNLARI YAPARSAN YETER
Mesaj21.06.2009, 13:47 (UTC)    
Mesaj konusu:

bana göre vardır ufo ar cinler

papa ya ufo ve uzaylılar hakkında bir soru soruldu cevap " EĞER BU KAİNATTA YALNIZ OLDUĞUMUZU DÜŞÜNÜRSEK YARATANIN GÜCÜNÜ SINIRLANIDIRMIŞ OLURUZ" demiştir

artık ufo uzaylı vb kişilerin varlıgı yavas yavas kabul ediiyor eğer ben bi ufo görsem hiç şaşırsam çünkü varığına inanıyorum ben
Mesaj21.06.2009, 13:52 (UTC)    
Mesaj konusu:

en iyi ufoyu havada gördükleri yerde füze yada agır silahlar ile vursunlar
Mesaj21.06.2009, 15:06 (UTC)    
Mesaj konusu:

cagelektrik yazmış:
[b][b]ULAN MİLLETİN AKLINI BÖYLE ŞEYLERLE YIKIYOSUNUZ YOK CİN YOK PERİ YOK UFO HANGİSİ İNSANA ZARAR VERİYO VEYA VARLIKLARINDAN HABERDARSINIZ BENİM BİLDİGİM İNSANDAN DAHA TEHLİKELİ HİÇ BİRŞEY YOK ( islamanahtarı )MIŞ BİRİLERİ DİN ADINA HAK ADINA ENAYI TOPLUMUN PARASINI YER VE BÖYLE ENAYILER YÜZÜNDEN İHYA OLUR HAYATINDA GÖREMEDİGİ PARAYI GÖRÜR SİZDE AC KARNIZI DOYURMAYA BAKIN 3 /5 O.....................ÇOCUKLARININ YALANINA İNANIN YOK AYAGA KALKMA GÜNAH YOK ŞUNU YAPMA GÜNAH YOK BUNU DEME GÜNAH KİMDİYO BUNLARI HOCA DİYOO HOCA ENAYI SORAR HOCAM ŞUNU SÖYLE YAPSAK FARZMI SUNNETMİ BİRİ GİDER ÇARŞAFA SARAR KENDİNİ SICAKTA OO ÇARŞAFIN ICINDE YANAR BEN ÖBÜR TARAFTA RAHAT EDECEM CENNETE GİDECEM İNSANLAR BÖYLEE SALAK [/b][/b] EN BÜYÜK İBADED ÇALIŞMAKTIR BUNUDA UNUTMAYIN ''DÜRÜST OL NAMERDE MUHTAC OLMA İYİLİK YAP '' BUNLARI YAPARSAN YETER

PAYLASIM İÇİN TESEKKURLER AMA BİRAZ DAHA TERBİYELİ OLUN BEYİN FIRTINASI YAPIYORUZ BİZ BU BASLIKTA BİRDAHA EDEPSİZ ŞEYLER YAZARSANIZ SİZİ ŞİKAYET EDERİM.
Mesaj21.06.2009, 15:31 (UTC)    
Mesaj konusu:

kitabımızda cin ve büyüyü doğrulayan yazılar var ama ufo 2.dünya savaşında almanların yaptıkları ve dünyadan gizledikleri yüksek teknoloji.. insanları uzaylı hikayesiyle kandırıp bu teknolojiyi saklıyorlar bence
Mesaj21.06.2009, 15:54 (UTC)    
Mesaj konusu:

Şimdi bir şey söyliyicem kimse inanmıyacak bana arkadaşlar eskiden ufo dese tencere kapağıdır o derdim.
Mr. Green
Ama yalanım yok gördüm.
Benim hakkımda istediğiniz herşeyi düşünebilirsiniz.
Question

Mesaj21.06.2009, 16:32 (UTC)    
Mesaj konusu: :D

ufo : Uzaylı Falan Oylmasın

and

mustafa topaloğlu :DDD Türkiyedeki Örneği --- Ajdarda Olabilir Very Happy

Az Eğleneq be3
Mesaj21.06.2009, 18:02 (UTC)    
Mesaj konusu:

cagelektrik yazmış:

ben kimsenın parasını felan yemiyorum kimseyede zorla bişeyler göstermiyorum sitemde bulunan içeriklerin hepsi araştırılmıştır
ve hepside ayetlerde kuranda gecen yazılardır bilip bilmeden cahilce atıp tutmayın Exclamation Exclamation