Yazar |
Mesaj |
-

kambernet
Aktif Üye
|
18.06.2009, 15:05 (UTC) Mesaj konusu: XP yi orjinal etmek |
|
|
arkadaşlar merhaba. ben birşeyi merak ettim. bu orjinal olmayan XP leri küçük bir iki işlemle orjinal yapıyorlarmış, netten bir iki dosya falan indirip. sizin bildiğiniz bişiler varmı? bu güncellemelerde faydalı oluyor ______________
Yönetici [ Ç.Y ] |
|
↑
|
|
 |
-

teneffus-saati
Aktif Üye
|
18.06.2009, 15:16 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
İlk Önce Googlede Legal Xp İndir Diye Arama Yapıyosun..
O Programı Yani Legalxp.exe yi İndirip Çalıştırıyorsun Sonra 3 Adımda Xp Orjinal Oluyor........Orjinal Olduktan Sonra Windows Media Player 11 ve İnternet Explorer 7'yi Çalıştırabiliyorsun...  |
|
↑
|
|
 |
-

kambernet
Aktif Üye
|
18.06.2009, 15:26 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
teneffus-saati yazmış: İlk Önce Googlede Legal Xp İndir Diye Arama Yapıyosun..
O Programı Yani Legalxp.exe yi İndirip Çalıştırıyorsun Sonra 3 Adımda Xp Orjinal Oluyor........Orjinal Olduktan Sonra Windows Media Player 11 ve İnternet Explorer 7'yi Çalıştırabiliyorsun...
bu proğram kesin işe yarıyormu dostum bak hemen indireyim sen hiç denedinmi veya birinden duydunmu yapan olmusmu ______________
Yönetici [ Ç.Y ] |
|
↑
|
|
 |
-

paylasim61
Uzman Üye
|
18.06.2009, 16:37 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
kambernet yazmış: teneffus-saati yazmış: İlk Önce Googlede Legal Xp İndir Diye Arama Yapıyosun..
O Programı Yani Legalxp.exe yi İndirip Çalıştırıyorsun Sonra 3 Adımda Xp Orjinal Oluyor........Orjinal Olduktan Sonra Windows Media Player 11 ve İnternet Explorer 7'yi Çalıştırabiliyorsun...
bu proğram kesin işe yarıyormu dostum bak hemen indireyim sen hiç denedinmi veya birinden duydunmu yapan olmusmu Arkadaşlar windowsunuz sahte ise orjinal yapamazsınız fakat legal xp gibi programlar normalde orjinal olması gereken ancak öyle yüklenen programları(Windows media player gibi ...) programları yüklemenize sağlar belli bir süre size orjinal ürün alın uyarısı gelmez ama microsoft office programlarına girince yine uyarı gelir anlayacağınız yani programlar sadece orjinallik isteyen programlar için tasarlandı.______________
Ethical Hacker Professional Web Designer |
|
↑
|
|
 |
-

chndgn
Aktif Üye
|
20.06.2009, 20:14 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
legal xp %100 işe yarıyor kendı bilgisayar sistemimide o şşekılde orjınal kulanıyorum ofis fılanda dahil
tavsiye ederim yapamzsan resimli anlatımı var elımde godnerırım özel mesaj atman yeterlı ______________  |
|
↑
|
|
 |
-

belgeselindir
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
20.06.2009, 22:35 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
|
|
↑
|
|
 |
-

paylasim61
Uzman Üye
|
20.06.2009, 22:36 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
belgeselindir yazmış: %100 Değil Bir Süre Sonra Oda Yamuluyor |
|
↑
|
|
 |
-

chndgn
Aktif Üye
|
|
↑
|
|
 |
-

biriktir
Acemi Üye
|
21.06.2009, 08:41 (UTC) Mesaj konusu: Selamlar... |
|
|
Bunlara gerek yok arkadaşlar.
İnternet üzerinden online işlem yaparak bilgisayarınızın işletim sistemini orijinal görünüm altına sokabiliyorsunuz.
"Link veremiyorum." ______________  |
|
↑
|
|
 |
-

kambernet
Aktif Üye
|
21.06.2009, 08:54 (UTC) Mesaj konusu: Re: Selamlar... |
|
|
biriktir yazmış: Bunlara gerek yok arkadaşlar.
İnternet üzerinden online işlem yaparak bilgisayarınızın işletim sistemini orijinal görünüm altına sokabiliyorsunuz.
"Link veremiyorum."
dediğin gibi oluyor fakat ya yüklenen cd orjinal değil ise  ______________
Yönetici [ Ç.Y ] |
|
↑
|
|
 |
-

biriktir
Acemi Üye
|
21.06.2009, 08:55 (UTC) Mesaj konusu: Re: Selamlar... |
|
|
kambernet yazmış: biriktir yazmış: Bunlara gerek yok arkadaşlar.
"Link veremiyorum."
dediğin gibi oluyor fakat ya yüklenen cd orjinal değil ise
Biz şu anda zaten yüklenen cd deki xp orijinal değilse diye uğraşıyoruz.
Zaten yüklenen cd orijinal olsa xp de orijinal olur...  ______________  |
|
↑
|
|
 |
-

kambernet
Aktif Üye
|
21.06.2009, 08:59 (UTC) Mesaj konusu: Re: Selamlar... |
|
|
biriktir yazmış: kambernet yazmış: biriktir yazmış: Bunlara gerek yok arkadaşlar.
"Link veremiyorum."
dediğin gibi oluyor fakat ya yüklenen cd orjinal değil ise
Biz şu anda zaten yüklenen cd deki xp orijinal değilse diye uğraşıyoruz.
Zaten yüklenen cd orijinal olsa xp de orijinal olur...
online oluyorsa o zaman bi bilgi versene nasıl oluyor nerden oluyor xp orjinal dahi olsa ya telefonla yada netten onaylatman gerekiyor bende onu diyorsun sanmıştım online nasıl oluyor birah bahsetsene ______________
Yönetici [ Ç.Y ] |
|
↑
|
|
 |
-

paylasim61
Uzman Üye
|
21.06.2009, 09:13 (UTC) Mesaj konusu: |
|