Sizce iyi mi oldu? |
|
Toplam Oylar : 13 |
|
Yazar |
Mesaj |
-
gaagin
Acemi Üye
|
11.06.2009, 09:05 (UTC) Mesaj konusu: Manchester United Ronaldo'yu Sattı. |
|
|
Manchester United, Portekizli dünyaca ünlü futbolcusu Cristiano Ronaldo'yu Real Madrid'e vermeyi kabul etti. M. United'e ödeyeceği fiyat dünya transfer tarihinin rekorunu da altüst etti.Manchester United, Portekizli dünyaca ünlü futbolcusu Cristiano Ronaldo'yu Real Madrid'e vermeyi kabul etti. Real Madrid, M. United'e Ronaldo transferi için tam 131.2 milyon dolar ödeyecek. ______________ |
|
↑
|
|
|
-
gaagin
Acemi Üye
|
11.06.2009, 09:08 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
aslında çok da fifi Reale gelen bozuluyor.Ama Barcelona Real maçları harika olur.Bİr tarafta Messi diğer tarafta Kaka ve Ronaldo. ______________ |
|
↑
|
|
|
-
kalpsiz-web
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
11.06.2009, 10:53 (UTC) Mesaj konusu: Re: Manchester United Ronaldo'yu Sattı. |
|
|
gaagin yazmış:
Manchester United, Portekizli dünyaca ünlü futbolcusu Cristiano Ronaldo'yu Real Madrid'e vermeyi kabul etti. M. United'e ödeyeceği fiyat dünya transfer tarihinin rekorunu da altüst etti.Manchester United, Portekizli dünyaca ünlü futbolcusu Cristiano Ronaldo'yu Real Madrid'e vermeyi kabul etti. Real Madrid, M. United'e Ronaldo transferi için tam 131.2 milyon dolar ödeyecek.
Haberin aslı war mı ? Kaynak ? ______________
Siteinin Yeni Sahibi PortableMedia.Tr.Gg |
|
↑
|
|
|
-
galatasarayy
Uzman Üye
|
11.06.2009, 11:06 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Ben C. Ronaldo imzayı atana kadar Real Madrid'e gitti demem ______________ Ve bazen ; sadece sukût şart olur . Boğazını yırtarcasına susarsın işte . |
|
↑
|
|
|
-
gaagin
Acemi Üye
|
11.06.2009, 11:32 (UTC) Mesaj konusu: Re: Manchester United Ronaldo'yu Sattı. |
|
|
kalpsiz-web yazmış: gaagin yazmış:
Manchester United, Portekizli dünyaca ünlü futbolcusu Cristiano Ronaldo'yu Real Madrid'e vermeyi kabul etti. M. United'e ödeyeceği fiyat dünya transfer tarihinin rekorunu da altüst etti.Manchester United, Portekizli dünyaca ünlü futbolcusu Cristiano Ronaldo'yu Real Madrid'e vermeyi kabul etti. Real Madrid, M. United'e Ronaldo transferi için tam 131.2 milyon dolar ödeyecek.
Haberin aslı war mı ? Kaynak ?
evet kesinlikle var Haber7.com da gördüm Real madrid ve manchesterin sitelerindede araştırdım gerçek ______________ |
|
↑
|
|
|
-
morduman
Acemi Üye
|
11.06.2009, 11:36 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
vay be c.ronaldo da gitti bu sene real coştu |
|
↑
|
|
|
-
gaagin
Acemi Üye
|
11.06.2009, 11:40 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
morduman yazmış: vay be c.ronaldo da gitti bu sene real coştu
Bence Real Madrit bu sene de önceki seneler gibi duvara vuracak.Buna benzer çok kadrı gördük Realde ______________ |
|
↑
|
|
|
-
gm-forum
Acemi Üye
|
11.06.2009, 14:41 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Haber Kaynağı
http://www.sporx.com/futbol/ispanya/156477/
YÜZYILIN TRANSFERİ, RONALDO R.MADRİD'DE!
Ve beklenen bomba patladı, Cristiano Ronaldo Real Madrid'e artık çok yakın! Manchester United Real Madrid'in Cristiano Ronaldo için 94 milyon avroluk teklifini doğruladı ve kabul ettiğini açıkladı. Ada ekibi konuyla ilgili resmi görüşmelerin başladığını duyurdu. Real Madrid dünyayı sallamış durumda!..
Açıklamada, ''Takımdan ayrılmak istediğini bir kez daha yineleyen Cristiano'nun ricası ve futbolcumuzun menajerleriyle yapılan görüşmeler üzerine, Manchester United, Real Madrid'in Ronaldo ile görüşmelere başlamasına izin vermiştir. Görüşmelerin, 30 Haziran'a kadar sonuçlanması bekleniyor'' denildi.
Real Madrid'de yeni başkan Florentino Perez yeniden Galacticos'u kuruyor. Önce Milan'dan Kaka ve şimdi Cristiano Ronaldo. Pazartesi günü Real Madrid 68 milyon avro bedelle Milan'dan Kaka'yı kadrosuna katarak çılgın bir hamle yapmıştı. Cristiano Ronaldo transferi size futbolseveri sözün bittiği yere sürüklüyor...
______________ SMF GaMe MaKeR FoRuMuMuZDa YeTKiLi ALıMLaRı BaŞLaMıŞTıR.. |
|
↑
|
|
|
-
bjkent
Aktif Üye
|
11.06.2009, 15:28 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Bencede madrid bişey yapamaz ne kadrolar gördük? ______________ |
|
↑
|
|
|
-
xxxkod
Uzman Üye
|
11.06.2009, 15:29 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Rekor Teklif..
Vay Be...
Tarihe Geçti ______________ |
|
↑
|
|
|
-
forza-kartal
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
11.06.2009, 16:30 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
bu kadar parayı bana versinler ben 11 kişilik oynarım ______________
|
|
↑
|
|
|
-
hyperend
Uzman Üye
|
11.06.2009, 18:39 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
gitti haberlarde gördüm bence gitmedi son kua maçından sonra resmen manchestr kovdu onu.Çünkü maçta berbattı ______________ Özel mesajlara bakmıyorum bile... |
|
↑
|
|
|
-
fakedesign
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
11.06.2009, 18:46 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
ronalda, kaka ve dabıd villayıda almıslar. |
|
↑
|
|
|
-
xxxkod
Uzman Üye
|
11.06.2009, 18:48 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
fakedesign yazmış: ronalda, kaka ve dabıd villayıda almıslar. |
|
↑
|
|
|
-
eminonu
Uzman Üye
|
11.06.2009, 18:52 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Bence Manu'nun C.Ronaldoyu bırakacağı bana pek inandırıcı gelmiyor..
Cunku C.Ronaldo dunya yıldızı bır futbolcu..
Ama haberlerin dediğine gore oyle..
Eğer C.Ronaldo Madrid'e gittiyse ki sanırım gitti bu sene Real Madrid cok avantajlı bır kadroya sahip oldu..______________ |
|
↑
|
|
|
|